Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen öyle canım cok geçmiş olsun sizede kuş gibiler yelden hastalık kapıyolar :KK46:
biz akşam anneleriyle görüntülü konustuk biri anni diye bagırıyo o daha 1.5 yaşında büyük olan da bi nazlandı aglıcaktı nerdeyse ablalar ağlamaz öyle dedim de sustu :anne:
Sagol canim,bebeklikten buyana cok terlerdik biz ,bu yuzden surekli ust degistirirdim,ki hala oyle.elim hep uzerindeydi kizimin.simdi simdi asmaya calisiyoruz bunu.
Allah kolaylik versin,hasta olan minis hemencik iyilessin,diger minisler de annelerine hemencik kavussun.:anne:

Sabah 470 kaloriyle kapattık ıspanaklı 2 yumurta ve 2 dilim ekmek yedim ama nedense bugün tutmadı saat 12 ye kadar idare edem bari :/
bugün perşembe :110: eğer kaçamak yaparsan artı cıkma ihtimalin var kuzum listeye giremezsin snra

Artik nasil bnir psikolojiye girdimse:lülülü:aksam esime sardim nerdeyse,yahu diyet yapan benim,sen benden az yiyiyorsun diyorum:sinirli::KK53:biz az yemek icin ograsirken,saglikli beslenene de karisiyorum:sopa::KK70:
:D:D ne güzel işte sana destek oluyo kuzucugu da alıştırdın mı evde diyet yemekleri pişer herkes t.b ekmeği kullanır daha iyi olur:eğlence:

günaydın canıııımmm :KK200: napıyoruz bugün kaç kalori besleniyoruz:ruh:
sen söyle kuzum :D kahvlatım minik galeta oldu öğlen düzgün yerim akşam domates çorba yapmayı düşünüyorum . öğlen elimde lsa öğlen de hafif geçer ortalama kalorimiz 800 900 arası olsun bugün 15 dk leslie de yaparım sende yaparsın dengeleriz sanırım haftayı

Ne guzel olurdu degilmi:KK70:
Kesinlikle,spor sart,bu hafta biraz nanemolla gidiyorum,isinamadim bir turlu.sporda dahil etmem lazim.simdilik sadece,hava almak adina yuruyorum.soyle tempolu yuruyuslere baslasam,cok guzel olacak.
bende yürüyüşlere başlayabilirim günler baya uzadı artık yemekten sonra vaktim kalıyo çıkmak için

Bana musade,mutfak beni bekler,erkenden yemegi pisireyim bugun,az kalorili bol hareketli bir gun olsun bize:KK6::rolleyes::KK9::KK68:

Sagol canim,bebeklikten buyana cok terlerdik biz ,bu yuzden surekli ust degistirirdim,ki hala oyle.elim hep uzerindeydi kizimin.simdi simdi asmaya calisiyoruz bunu.
Allah kolaylik versin,hasta olan minis hemencik iyilessin,diger minisler de annelerine hemencik kavussun.:anne:
ammmiiinnnn :dua: onlar kendilerini korumayı öğrenene kadar anneler hep tetikte oluyo:anne:

sen söyle kuzum :KK70: kahvlatım minik galeta oldu öğlen düzgün yerim akşam domates çorba yapmayı düşünüyorum . öğlen elimde lsa öğlen de hafif geçer ortalama kalorimiz 800 900 arası olsun bugün 15 dk leslie de yaparım sende yaparsın dengeleriz sanırım haftayı
sabah 55.6 ydım 300gr kaldı bugün 500gitse şahane olurdu :KK53::KK53:
o zaman öğle normal akşam hafif diyoruuzz bende yürüyüşe çıkayım hem yegencikler hava almş olur hem bana spor :sus:

bende yürüyüşlere başlayabilirim günler baya uzadı artık yemekten sonra vaktim kalıyo çıkmak için
Kesinlikle canim,senin verilecek kilon daaz oldugu icin ,hemen farkini ve de faydasini gorursun.ben bu hafta kesin cikarim diyordum ama,pazartesi yagmur,sali ruzgar dedim.kaldi yani.

Sabah 470 kaloriyle kapattık ıspanaklı 2 yumurta ve 2 dilim ekmek yedim ama nedense bugün tutmadı saat 12 ye kadar idare edem bari :/
afiyet olsun 10 gibi ara öğün yap evde meyve varsa meyve kuruyemiş ye tarçınlı süt iç .. kahvaltını güzel yapmışsın hafta sonu bende ıspanaklı yumurta yapayım

Kesinlikle canim,senin verilecek kilon daaz oldugu icin ,hemen farkini ve de faydasini gorursun.ben bu hafta kesin cikarim diyordum ama,pazartesi yagmur,sali ruzgar dedim.kaldi yani.
havalar düzelicekmiş artık çıkabiliriz diye düşünüyorum :KK55:

günaydıınnn kızlaaarrrr:KK200:
bronşit olmuş :110: yatcak bi kaç gün bakalım diğer ikiisi bizde akşam baya yorudular beni kıpır kıpır gecede büyük olanla yattık tepişti durdu uyutmadı :KK70:
oyy cnm benimm ne kadarciktir ki bronsit ommus yavrummm kiyamammm .

ayyy cok güzeellll hissediyo musuunn nasıl bi duyguu :anneadayı::KK200::KK200:
Cok degisik icim titriyor mucizeyi yasiyor insannn Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de esimle hissetmeye calisiyoz cok romantikoo oluyorr:KK60:

Back
X