Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydıınnn kızlaaarrrr:KK200:
bronşit olmuş :110: yatcak bi kaç gün bakalım diğer ikiisi bizde akşam baya yorudular beni kıpır kıpır gecede büyük olanla yattık tepişti durdu uyutmadı :KK70:
Oyy gecmis olsun kuzuya:dua: bu havalar cok tehlikeli yaa bi sicak bi soguk cocuklar hemen hastalaniyo:KK1::dua:

oyy cnm benimm ne kadarciktir ki bronsit ommus yavrummm kiyamammm .

Cok degisik icim titriyor mucizeyi yasiyor insannn Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir de esimle hissetmeye calisiyoz cok romantikoo oluyorr:KK60:
Cok guzel bi duygu demi :anneadayı: Rabbim iseyen herkese yasatsin inşallah :KK36:

günaydıın kuzum yine artısın hemi :bicak:

hayır -800 :halay:
60,1 yani listeye girmek icin yarına 100 gram vermem gerekir onuda verebilirim sanırım :cool:
Dünkü menüm;
Sabah
Tost
Ara
Yok
Öğlen
1 tabak tavuk
3 yk bulgur
1 yk süt helvası
Ara
yok
Akşam
kahvenin yanına minik çikolata yedim evde yemek yoktu bizim tezgahı kırdılar yine:mad:

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

(150)Poncikbirgelincik:150
(120)Nuffiun:120
(250) elaalemi: 90+70+90
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(170)Hedef52:50+20+100
()Senad:
(20)SekerPancarii:20
(120)Alina_:30+60+30
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 670
MOR TAKIM:410

Dün çok yürüdüm çok yoruldum 150 dk yazdım ama eminim fazlası vardır bugünde çok halsizim hiç iyi hissetmiyorum :ruh:

hayır -800 :halay:
60,1 yani listeye girmek icin yarına 100 gram vermem gerekir onuda verebilirim sanırım :cool:
Dünkü menüm;
Sabah
Tost
Ara
Yok
Öğlen
1 tabak tavuk
3 yk bulgur
1 yk süt helvası
Ara
yok
Akşam
kahvenin yanına minik çikolata yedim evde yemek yoktu bizim tezgahı kırdılar yine:mad:
Dimek eksisin haa:KK8: yogurt yoh muydu evde cikilat yiycene bi kase yogurt yiyeydin ya:tokat: niyse temem kizmiyom dün bi kare de ben yidimdi ya:sus:

ben aslında peynir diye tahmin ettimdide değişik bişeyde olabilir dedim sonuçta söyleyen sensin belki evde yulaflı mulaflı bişey yapmıştırda onun adıdır dedimdi :KK70::KK70::KK70:
Ahahahha:D kiz Allah senii:D:D ben yulafla kraker yaptim sende yapsana spora falan giderken bisey yiyemediginde yirsin yada evde bisey olmadiginda yirsin:sus: instagramin var mi betella diye bi kadin var harika diyet tarifleri var bi bah sende:sus: ben simdi kahvaltiya fit poğaça yapicum:sus:

Ahahahha:KK70: kiz Allah senii:KK70::KK70: ben yulafla kraker yaptim sende yapsana spora falan giderken bisey yiyemediginde yirsin yada evde bisey olmadiginda yirsin:sus: instagramin var mi betella diye bi kadin var harika diyet tarifleri var bi bah sende:sus: ben simdi kahvaltiya fit poğaça yapicum:sus:

var instagramım bakayım o poğaça tarıfıne baktım bende yulaf öylecene duruyo kuflenıp gıdecek korkuyom yıyım de bitsin bari :KK70:bi şekilde eritmem lazım hiç bi şeklini begenemedım :ıslık::ıslık:

Back
X