- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.601
Aplacimbende küçük göseriyom biliyonama yaş 23 aslında 24 ama çaktırma
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aplacimbende küçük göseriyom biliyonama yaş 23 aslında 24 ama çaktırma
![]()
baya dümdüz cimrisin yalnız:
pekte uzak sayılmazıktı ama işte
diyem mi şehrini he he diyem mi
![]()
tek basıma gezmeyi sevmiiim artık didim sana korkuyom diyeSen bana gel ben sağa yidirir bide yolluh goyarimni sandin
![]()
dime sus didim
gessene
![]()
Bizim aramizda 9 yaş var gocamlanaslında 18 im minicikimnişanlımla aramızda 10yaş var oluyo bu durumda
:
gardaşımmmAplacim![]()
kullanmıyo bildigim kadarıynanbana desene onu da bulim sosyal medyada![]()
Ayy hele benimki hic degeltek basıma gezmeyi sevmiiim artık didim sana korkuyom diyebiizm kocalarda pek arkadas canlısı değil malum onlarda getirip götürmez
![]()
aama siz küçük gösteriyonuzdurBizim aramizda 9 yaş var gocamlan![]()
Agahahahahhahben gelin olcam goca buldum bendüğünümde şunu yapcam
![]()
bn gidiyomda almaya geliyo çıkıştaAyy hele benimki hic degelhep arkadaslarim bana gelir ben hec gitmem
![]()
Biz tam ikimiz yaş olarak orantili duruyohaama siz küçük gösteriyonuzdurbnm nişanlım byük gösteriyo ben küçük gösteriyom
![]()
cok gecmis olsun cnmmmKiyamam,cok gecmis olsun canim,gozunden sakinsan da ,hastalaniyorlar malesef.bizim de evelki gun babasiyla bnir yarim saat parka biraktim,ben yuruyerek geldim eve.kosmus kosmus parkta,bir de uzerini degismeden kasla goz arasinda su icmis arabada,terli terli ,iki gundur oksuruyoruz bizdfe.dun gece uykusundan uyandi yavrum.bir tatli kasigi bal,birde burun spreyi yaptim sukur rahatladi,cok keyifli ama bir o kadar dazor buyuyorlar![]()
Ayy ins cok cicis prensesim ossun ins gamsesi de olur mu acepppp cok isterimmmmm cokMasallah sizebeni,o nur topu gibi gobusten,nur topu gibi bir prenses cikacak annesi
![]()
günaydın canısıııı
oy maşallah sizeee![]()
Ayy evet cnmmmm aminnnn akinnn hep dua ediyomm hepppCok guzel bi duygu demiRabbim iseyen herkese yasatsin inşallah
![]()
Sen bu isi baya ilerlettin haahanımların dikkatine,
spor hareketleri ayağınıza geldi.
şınav, mekik, squat, step, hareketlerine;
video hazırlanır.
beş dakikada karın kası bacak kası yapılır,
hemen teslim edilir.
spor makinası ayagınıza geldi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Temem sen robot al yaparik biseyleray maşallah keske bende sevebılsemhıc tadı tuzu bişeysi yok
sen yap bende robot buldugum yerde yapcam
![]()
Ne sevdin beeaplamsevinceeee oluyo
iiyiki sevmisim
![]()
gaptan calışmıyo demeyin ondan sonraSen bu isi baya ilerlettin haa![]()
Hemen isteme giz yaşin küçük daha acik gezin22 yasında 4 yasında kızın mı vardımaşallah
bende evlenince hemen istiyom ama bakamam diye çok korkuyom
![]()
Bağa çekoletta al aplağğgardaşımmm
kullanmıyo bildigim kadarıynan![]()
O da bisey gidiyon sonuçtabn gidiyomda almaya geliyo çıkışta![]()