Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canımm listeye dönmem için en az 1 ay lazım bana okadr sürede nolur bilmiorum ama şuan dönmek istiyorum açıkçası 65 le ayrılmştım neden olmasın inşALLAH:dua:
tatllııımm sarraf sarraf ta senin gibi kilodan dolayı listeye giremiyo amaa onlar SekerPancarii SekerPancarii yla beraber aday listesindeler bildirim fln yapıyolar bence bu bile iyi geliyo Hoppa istersen sana da öyle yaparız hem menü fln yazarsan belki yemezsin :KK35:

Selinimm canım evet çok motiveyim gerçi kaç kez böyle motive oldum falan sonrası yalan ama şuan gerçektn kararlıyım liste içinse zaman var bi o kiloma geleyimde ozamn konuşuruz ama gelmk isterim tabii biliosun mezun olamamak içimde kalmştı:işsiz:
Listeyi düşünme bosver bak ben 3 4 kilomu listede olmadan verdim gel sohbet muhabbet insan burda olunca motive oluyo veririk hepsini takma:KK74:dedigim gibi hemen verecem diye kendini sıkma o zaman olmaz iste yavas yavas ne kadar kisabilirsen:21:

tatllııımm sarraf sarraf ta senin gibi kilodan dolayı listeye giremiyo amaa onlar SekerPancarii SekerPancarii yla beraber aday listesindeler bildirim fln yapıyolar bence bu bile iyi geliyo Hoppa istersen sana da öyle yaparız hem menü fln yazarsan belki yemezsin :KK35:
Olabilri canım ama ben haftaya cuma tartılıcam öyle bi hedef belirledim kendime şuan arınma yapıyorum öok az yiyorum bi hafta böyle olsun bakalım kilomu ozamn çok merak ediyorum:rapci:

Listeyi düşünme bosver bak ben 3 4 kilomu listede olmadan verdim gel sohbet muhabbet insan burda olunca motive oluyo veririk hepsini takma:KK74:dedigim gibi hemen verecem diye kendini sıkma o zaman olmaz iste yavas yavas ne kadar kisabilirsen:21:
Beni biliosun ya öok ciddi yapıorum diyeti yada salıyorum gidio 1 senedir diyeti saldım 69u gördüm tartıda öok zor benim için inan deli gibi yapmalıyım şuan en azından 65i görene kadar ne biliosam yapıcam:KK53:

Biliyon mu araba kullanmayi ni guzelll bosver ayfonu sonra da alın :KK19: napti da kuzen:sopa:

evet ehliyetim var benim :işsiz: dedem kuzenime para verdi araba alması icin geçen bi isim düştü canımı sıktı bende kızdım sonuçta onun dedesi benim de dedem arabayı alırken poncikte kullancak diye aldı hiç kullanmak isetmedim ama böyle yapınca ıyıce kızdım :tokat:

açken sen sen değilsin :KK8: SekerPancarii SekerPancarii bana ayfon göstermeyin demiyom mu ben size :tokat: bi sağlam böbreeem var onuda sattırcanız en sonunda bana :tokat:
aynen ya cay içiyom midem dolsn diye :D:D
Coh guzel çalistim basganim:KK8: 10 kilo agirliklan kol çalıştım squatlar yaptim:KK8: daha neleg neleg:KK8: spor yapinca bana bi tokluk ve enerji geliyi bek seviyom:KK71:
nele neler yapmışın öle :KK8::KK8:gocanın spor aletlerine el mi koydun:KK8:
zoooor :KK53: hayal bile değil şuan icin :işsiz: evlendikten sonra olabilir anca :silah: Önce araba alcem ben inşallah hafta sonu kuzenim çok sinirime dokundu
ne dedi noldu naptı :sus::sus:dedikodu kokusu aldım :sus:
Evet canım umarım işe yararda bas bas bağırırım alın die:skandal:
anacıgıma alırım ben 55kilo oldum artıkın lazım değil bana :KK8:

Olabilri canım ama ben haftaya cuma tartılıcam öyle bi hedef belirledim kendime şuan arınma yapıyorum öok az yiyorum bi hafta böyle olsun bakalım kilomu ozamn çok merak ediyorum:rapci:
temamdır beybi ugra ama buraya da :eğlence: ne kadar az besleniyosn kac kalorilik mesela

temamdır beybi ugra ama buraya da :eğlence: ne kadar az besleniyosn kac kalorilik mesela
Ay kalori saymıorum ben hiç ama dukan ekmeğimi yapıorum hergün yanına 2-3 domates kintir kıtusı kadr süzme peynir şekersiz çay bukadar akşamda az önce mesela ton balığı yoğurt yedim bitti benim için yemek faslı artık yarına kahvaltımı hayal edip dururum. Böyle sağlıksız gibi görünüyor tabii tartışılır ama ben burda 21 kilomu böyle verdim şuan bi multivitaminde kullanıorum çünkü değerlerim çok düşük çıktı:bicak:

Back
X