- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.741
Saolun varolun efendimeklerim efendimteşekkür ederim efendim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolun varolun efendimeklerim efendimteşekkür ederim efendim
![]()
Ossun yine aliğsin![]()
tatllııımmCanımm listeye dönmem için en az 1 ay lazım bana okadr sürede nolur bilmiorum ama şuan dönmek istiyorum açıkçası 65 le ayrılmştım neden olmasın inşALLAH![]()
Evet canım umarım işe yararda bas bas bağırırım alın dieo zaman sen kullan bize bildir tm mı olmadı bizde alalım![]()
Listeyi düşünme bosver bak ben 3 4 kilomu listede olmadan verdim gel sohbet muhabbet insan burda olunca motive oluyo veririk hepsini takmaSelinimm canım evet çok motiveyim gerçi kaç kez böyle motive oldum falan sonrası yalan ama şuan gerçektn kararlıyım liste içinse zaman var bi o kiloma geleyimde ozamn konuşuruz ama gelmk isterim tabii biliosun mezun olamamak içimde kalmştı![]()
Olabilri canım ama ben haftaya cuma tartılıcam öyle bi hedef belirledim kendime şuan arınma yapıyorum öok az yiyorum bi hafta böyle olsun bakalım kilomu ozamn çok merak ediyorumtatllııımmsarraf ta senin gibi kilodan dolayı listeye giremiyo amaa onlar
SekerPancarii yla beraber aday listesindeler bildirim fln yapıyolar bence bu bile iyi geliyo
istersen sana da öyle yaparız hem menü fln yazarsan belki yemezsin
![]()
Biliyon mu araba kullanmayi ni guzelll bosver ayfonu sonra da alınzoooorhayal bile değil şuan icin
evlendikten sonra olabilir anca
Önce araba alcem ben inşallah hafta sonu kuzenim çok sinirime dokundu
Beni biliosun ya öok ciddi yapıorum diyeti yada salıyorum gidio 1 senedir diyeti saldım 69u gördüm tartıda öok zor benim için inan deli gibi yapmalıyım şuan en azından 65i görene kadar ne biliosam yapıcamListeyi düşünme bosver bak ben 3 4 kilomu listede olmadan verdim gel sohbet muhabbet insan burda olunca motive oluyo veririk hepsini takmadedigim gibi hemen verecem diye kendini sıkma o zaman olmaz iste yavas yavas ne kadar kisabilirsen
![]()
Biliyon mu araba kullanmayi ni guzelll bosver ayfonu sonra da alınnapti da kuzen
![]()
aynen ya cay içiyom midem dolsn diyeaçken sen sen değilsin![]()
SekerPancarii bana ayfon göstermeyin demiyom mu ben size
bi sağlam böbreeem var onuda sattırcanız en sonunda bana
![]()
nele neler yapmışın öleCoh guzel çalistim basganim10 kilo agirliklan kol çalıştım squatlar yaptim
daha neleg neleg
spor yapinca bana bi tokluk ve enerji geliyi bek seviyom
![]()
ne dedi noldu naptızoooorhayal bile değil şuan icin
anacıgıma alırım ben 55kilo oldum artıkın lazım değil banaEvet canım umarım işe yararda bas bas bağırırım alın die![]()
Ayyy ozamn sne bana uyusss olursn hem ayfonum var hem arabammmmzoooorhayal bile değil şuan icin
aynen ya cay içiyom midem dolsn diye
nele neler yapmışın ölegocanın spor aletlerine el mi koydun
ne dedi noldu naptıdedikodu kokusu aldım
anacıgıma alırım ben 55kilo oldum artıkın lazım değil bana![]()
temamdır beybi ugra ama buraya daOlabilri canım ama ben haftaya cuma tartılıcam öyle bi hedef belirledim kendime şuan arınma yapıyorum öok az yiyorum bi hafta böyle olsun bakalım kilomu ozamn çok merak ediyorum![]()
Ayyy ozamn sne bana uyusss olursn hem ayfonum var hem arabammmm![]()
Aminnnn kız ponçikgelin ben senin msjını keptinn sandımda öyle yazdım yaaa ksıura bakmaYok canım ben varlığına kızmadım ne haddime Allah herkese fazlasını versin inşallahİnşallah bizede versin AMİN
![]()
Ayyy ozamn sne bana uyusss olursn hem ayfonum var hem arabammmm![]()
Yok canım ben varlığına kızmadım ne haddime Allah herkese fazlasını versin inşallahİnşallah bizede versin AMİN
![]()
Aminnnn kız ponçikgelin ben senin msjını keptinn sandımda öyle yazdım yaaa ksıura bakma![]()
ahahha amiiinnn ayfonu satar bi araaba daha alırım![]()
Ay kalori saymıorum ben hiç ama dukan ekmeğimi yapıorum hergün yanına 2-3 domates kintir kıtusı kadr süzme peynir şekersiz çay bukadar akşamda az önce mesela ton balığı yoğurt yedim bitti benim için yemek faslı artık yarına kahvaltımı hayal edip dururum. Böyle sağlıksız gibi görünüyor tabii tartışılır ama ben burda 21 kilomu böyle verdim şuan bi multivitaminde kullanıorum çünkü değerlerim çok düşük çıktıtemamdır beybi ugra ama buraya dane kadar az besleniyosn kac kalorilik mesela
cooohh iğrenctüüüay olsun canım ne farkedero keptin ben keptin yarısı
![]()
seninde mi var kız araban![]()