• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canıım aynı evde oldugunuzu bilmiyodumm inşaat demişsin ne kadar kaldı bitmesine ? biraz daha sabret ama cok yüzde verme bence anne değil ki sonucta küsüp istediğin zaman barısasın insan söz konusu el olunca kolay kolay sindiremiyo kavgaları fln o yüzden sabret:KK15:
Canim alt katindayiz,ama ayni desek de farki yok yani.daha var baya.kaba insaat daha.allah yardimcimiz olsun.yapacak birsey yok su asamada.o da bunu bildigi icin,gayet rahat.allah islah etsin.

Cok da tok tutuyo ve enerji veriyi bana canim granola sende de oyle mi :halay: dene canim ben yogurtla yemeyi daha cok seviyorum kuru meyve ve fındık eklicem bugun ben granola kavanozuma birazcik:kk77:
EVET TOK TUTUYOR ÖZELLİKLE FISTIK EZMESİ 1 KAŞIK ATTIM AĞZIMA NASIL DOYGUNLUK HİSSİ VERDİ ANLATAMAM

Topraktan daire aldik csnim.onun insaati.benim ailem farkli sehirde,ee kizin okulu var.bir de dedigin gibi,ben de cok rahat edemem.insanin kendi evi gibi olmuyorki.
OKUL BİTMESİNE AZ KALDI BİTİNCE GİDER KAFA DİNLERSİN BİRAZ .. NE KADAR SÜRE KALDI İNŞAATIN BİTMESİNE

PEMBE TAKIM: 1090
MOR TAKIM: 1429:halay::halay::halay::halay:

Spor Listesi (01/08)

PEMBE TAKİM

() Hedef52:
() Senad:
() SekerPancari:
() Alina_:
() zuzuzuzu1234:
() ParteMoralll:

MOR TAKIM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()aylnaylm1 :

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

EVET TOK TUTUYOR ÖZELLİKLE FISTIK EZMESİ 1 KAŞIK ATTIM AĞZIMA NASIL DOYGUNLUK HİSSİ VERDİ ANLATAMAM
Enerjisi yüksek gidalar tok tutuyo bende bayiliyorum fıstık ezmesine yeni yaptim bende dün:kk77: balla yaptim bu sefer ama cok kati oluyo benimki daha sürülebilir olsa keske robotum cok güçlü degil cekemiyo belli bi katılığa geldiginde seninkinin kivami nasil canim IMG_8235.webpbenimki boyle:kk77:ama ben bi miktar küçük kaba alıp sütle kivamini açip yemeyi daha çok seviyorum

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

(210)Poncikbirgelincik:150+60
(120)Nuffiun:120
(250)elaalemi: 90+70+90
(360)selcanmehmetcan:240+120
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(270)Hedef52:50+20+100+100
(240)Senad:120+90+30
(279)SekerPancarii:20+62+69+60+68
(120)Alina_:30+60+30
(180)zuzuzuzu1234:60+120
(500)ParteMoralll :100+120+30+30+120+100+

PEMBE TAKİM: 1,090
MOR TAKIM:1589

Kalori olarak yazılması daha mantıklı olmaMiydi :/ sonuçta her spor farklı kalori yaktırır hem.1 haftada 7700 kalorilik spor yaptım diyen abartılı.yememisse 1 kg vermiş demektir daha sağlıklı olur gibi geliyor bana
Haayir öyle burasi cok karisir canim. Bu sekilde devam ediyoruz.

Spor Listesi (01/08)

PEMBE TAKİM

() Hedef52:
() Senad:
() SekerPancari:
() Alina_:
() zuzuzuzu1234:
() ParteMoralll:

MOR TAKIM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()aylnaylm1 :

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

Liste icin erken degilmi?

Enerjisi yüksek gidalar tok tutuyo bende bayiliyorum fıstık ezmesine yeni yaptim bende dün:kk77: balla yaptim bu sefer ama cok kati oluyo benimki daha sürülebilir olsa keske robotum cok güçlü degil cekemiyo belli bi katılığa geldiginde seninkinin kivami nasil canim Eki Görüntüle 1989695 benimki boyle:kk77:ama ben bi miktar küçük kaba alıp sütle kivamini açip yemeyi daha çok seviyorum
benimde koyu oldu annemde yaptım bende benim robot daha güçlü halbuki üstünden de geçmedim biraz daha ... eve gitsemde granola yapıp yesem bağımlılık yapcak bende ...

Ayy cok iyi yaparsin valla hocayla calismak cok daha guzel olur bence imkanin varsa yazil tembellik itme düğüne az galdi:tokat:
he az kaldı gtcem simdi slaon arastırmaya başlıcam havalarda düzeldi hazır para vermeden gitmicem ben belli oldu :tokat::tokat:
Canim alt katindayiz,ama ayni desek de farki yok yani.daha var baya.kaba insaat daha.allah yardimcimiz olsun.yapacak birsey yok su asamada.o da bunu bildigi icin,gayet rahat.allah islah etsin.
aynen yapcak bişeyiniz olmadıgı içindr nasıl olsa burdalar diye ne isterse yapar eşnde seni dinliyosa hç sorun yapma kapat kapını otur evinde istediği gibi konussun :KK51:

Spor Listesi (01/08)

PEMBE TAKİM

() Hedef52:
() Senad:
() SekerPancari:
() Alina_:
() zuzuzuzu1234:
() ParteMoralll:

MOR TAKIM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()aylnaylm1 :

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

hani bnm pazar günkü spor heba mı oldu şimdik yazamadımda onu :işsiz::işsiz::işsiz:
kuzu slaıdan salıya yapak hafta sonundan yeni çıkmşken herkes sporlarını yazamıyo vs karışıyo salı olursa sende burda olursn hem daha kolaylk olur:KK51:

benimde koyu oldu annemde yaptım bende benim robot daha güçlü halbuki üstünden de geçmedim biraz daha ... eve gitsemde granola yapıp yesem bağımlılık yapcak bende ...
Kac kasik yiyosun granolayi kuzum ben 2 kasik yiyorum:kahve:

he az kaldı gtcem simdi slaon arastırmaya başlıcam havalarda düzeldi hazır para vermeden gitmicem ben belli oldu :tokat::tokat:

aynen yapcak bişeyiniz olmadıgı içindr nasıl olsa burdalar diye ne isterse yapar eşnde seni dinliyosa hç sorun yapma kapat kapını otur evinde istediği gibi konussun :KK51:

hani bnm pazar günkü spor heba mı oldu şimdik yazamadımda onu :işsiz::işsiz::işsiz:
kuzu slaıdan salıya yapak hafta sonundan yeni çıkmşken herkes sporlarını yazamıyo vs karışıyo salı olursa sende burda olursn hem daha kolaylk olur:KK51:
Bende evde devam agirlikla çalışınca iki gün yerimden kalkamadim aglicaktim nirdeyse:Dahahhaha her yanim agridi valla:deli: ama gecti agrilar simdi:spor: birazdan kizimi uykuya gönderip yapcam sporumu :spor:

Bende evde devam agirlikla çalışınca iki gün yerimden kalkamadim aglicaktim nirdeyse:KK70:ahahhaha her yanim agridi valla:deli: ama gecti agrilar simdi:spor: birazdan kizimi uykuya gönderip yapcam sporumu :spor:
sen maşallah evde pek güzel yapiyin:KK53::KK53::KK53: bende senin gibi sitkrarlı olabilsem keşkelerim de hiç salonla ugraşmasam :KK51:

Back
X