- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.141
TAbiki yokkkpufne kadarn zor ya
ama pes etmek yok dimi
yokk
yokk
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAbiki yokkkpufne kadarn zor ya
ama pes etmek yok dimi
yokk
yokk
![]()
. Bende çorba içmek istiyorum akşamları ama bı farkla sulu yemeklerde.corbadan sayicam ben :)o zaman anlastıkakşam yemeği sadece corba olcak başka hiç bişi yok
söz mü
![]()
tamamdır ... ama çorba olmasa da 1 kase yoğurt içine salatalık ya da biber![]()
afiyet olsun kuzumsarraf 1 kg 1 ay için az değil mı ?
SchonerDuft
kaptinn sabah 1.5 dilim ekmek 1.5 yağda yumurta ucundan tirtikladigim domates zeytin peynir salatalık ve 1 tatlı kaşığı yerfıstığı ezmesi :)).
SchonerDuft beni yakalayamazzz
![]()
afiyet olsun kuzumdur bende benimkileri sayım 1 salatalık / 4 yk nesfit süt ile / ara öğün 3 eti sultani / 4 erik + 10 dk yürüyüş
![]()
tamamdır ... ama çorba olmasa da 1 kase yoğurt içine salatalık ya da biber![]()
azıcıkBelki gaza gelir kiakandiram dedim fazla mı olmuş![]()
yemiyek napahhTAbiki yokkkolamamiş gibi düşünüp az yemeye devam
napah
![]()
sen normal beslen. Bende çorba içmek istiyorum akşamları ama bı farkla sulu yemeklerde.corbadan sayicam ben :)
yavas kilo verenler için ayda 1 kilo cok iyisarraf 1 kg 1 ay için az değil mı ?
SchonerDuft
kaptinn sabah 1.5 dilim ekmek 1.5 yağda yumurta ucundan tirtikladigim domates zeytin peynir salatalık ve 1 tatlı kaşığı yerfıstığı ezmesi :)).
SchonerDuft beni yakalayamazzz
![]()
ayy benmki saçma oldu ya sabah keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su iş yerinde de 1 avuc soslu mısır yedim (dünden canım çekiyodu bari sbah yiyeym yakarım diye düşündüm) ara da kahveyle 2 küçük kare bitterafiyet olsun kuzumdur bende benimkileri sayım 1 salatalık / 4 yk nesfit süt ile / ara öğün 3 eti sultani / 4 erik + 10 dk yürüyüş
![]()
günaydın bebekimGünaydın kızlar iyi haftalar herkese..
verilmiiiyyy uaa ne edeciiiuuukkkkızlar mayıs sonu hedeflerini bildirmeyen sizler kalmışsınız![]()
sarraf 78.9=> 77.9
mucizem_2012 73.3=>
Moonlii ? =>
@selcanmehmetcan ?=>
günaydın kuzuumm 5 gün var önümüzde iyi değerlendirip vericez bu kilolarıGunaydin herkese kilom 66.7 düşüş yok durdu ne yapacam ben ya aglayasim var gitmiyor kilo
Öğlen iyi yerim.aksam çorbanın bebeğe sıkıntısı olmaz inşallah ekmek ezme yüzünden 1.5 oldu harika.bi tadı var yeni keşfettim :))ben geçen ypgurtlu havuç yaptımdı pek güzel olduydu
azıcık:
yemiyek napahhömür böle öle bitcek be
sen normal beslen
yavas kilo verenler için ayda 1 kilo cok iyi
sabah kahvaltısı güzelll ekmekte 1.5 olmş
ayy benmki saçma oldu ya sabah keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su iş yerinde de 1 avuc soslu mısır yedim (dünden canım çekiyodu bari sbah yiyeym yakarım diye düşündüm) ara da kahveyle 2 küçük kare bitter
kendin mi yaptın dısardan mı aldınÖğlen iyi yerim.aksam çorbanın bebeğe sıkıntısı olmaz inşallah ekmek ezme yüzünden 1.5 oldu harika.bi tadı var yeni keşfettim :))
senin dengen bozuldu ama kaç gündr hastanelerdesinbu hafta düzen oturtursun bence ben öyle düşünüyorum olmadı 2 günlük detoks yap istersien kuzumkaptinn bildiğin gibi değil çok moralim bozuk ya çok gitmiyor işte şu kilo yuzunden yaşadıklarım sinirlerimi bozuyor
ip atlarken dikkat et canım dikişlerin ne durumdaAma sen benden az yimissin.
İi bakalım bende kalkıp 10 dk.ip atlarim en azından ekmeği kalorisinjazaltmış olurum
köz patlıcanlı yoğurtta çok güzel oluyor dene bir ara havuçlu yemedim sanırım denerim havuçluda ....1 haftadır kahvaltı yapmak istemiyor canımben geçen ypgurtlu havuç yaptımdı pek güzel olduydu
azıcık:
yemiyek napahhömür böle öle bitcek be
sen normal beslen
yavas kilo verenler için ayda 1 kilo cok iyi
sabah kahvaltısı güzelll ekmekte 1.5 olmş
ayy benmki saçma oldu ya sabah keçiboynuzu pekmezi 2 bardak su iş yerinde de 1 avuc soslu mısır yedim (dünden canım çekiyodu bari sbah yiyeym yakarım diye düşündüm) ara da kahveyle 2 küçük kare bitter
dışardan özel yapım aldım 80 fıstık geri kalanı şeker tuz başka bişey yok yazıyorkendin mi yaptın dısardan mı aldın![]()
eşimle yakinlasinca ağrı oluyorip atlarken dikkat et canım dikişlerin ne durumda
valla bende dogru düzgn kahvaltı yapamıyorum. daha dün aptım patlıcaaannnnköz patlıcanlı yoğurtta çok güzel oluyor dene bir ara havuçlu yemedim sanırım denerim havuçluda ....1 haftadır kahvaltı yapmak istemiyor canım