• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK49:7.TAKIM ANDI :KK49:

gel, gel yalnız, bir şartım var
makarnanı, pilavını, pastanı geldiğin yerde bırak
ye, ye yalnız, bir şartım var
diyetine benden başka yoldaş olmasın
yağ kütlesi bizi sarmasın
içelim, içelim, içelim yeşil çayın dibiniii
yağlarımızı süzelimmm

hadi içelim, yeşil çayı, beyaz çayı karıştırıp içelim
yemin edelim, ayrılmak yok diye and içelim
hadi içelim, suya tarçın katıp meşk edelim
yemin edelim, ayrılmak yok diye and içelim
terketmek yok, and içelim.

Onların bir andı varmış kaptinn kaptinn

7.takim çok hırslı benden söylemesi adam gibi bir kacamaklari bile yok :KK70:
:D:D evet o takım şahane cidden bende takip ediyorum diğer takımları ama bu hafta bizde toparliyoruz kızlar yetti bu kadar bu hafta da yuzdemiz 0.300 altına düşerse kırmızı kart alicaz ve ben bunu hiç istemiyorummmm

:KK70::KK70: evet o takım şahane cidden bende takip ediyorum diğer takımları ama bu hafta bizde toparliyoruz kızlar yetti bu kadar bu hafta da yuzdemiz 0.300 altına düşerse kırmızı kart alicaz ve ben bunu hiç istemiyorummmm
Kiemizi5 kart olunce ceza mi geliyorl

Kızlar kilo almak isteyenlerin bölümünü de okuyun ve Allah'tan herşeyin hayırlısını isteyin .
Allah bizlerinde onlarında yardımcısı olsun gerçekten iki durum da zor..

Kiemizi5 kart olunce ceza mi geliyorl

Kırmızı kart ne kaptancım akşam neler yemişiz öyle :sinirli: kaptinn kaptinn
2kırmızı akrt alınca 1 ay boyunca takım listelerini bizim takım hazırlıyo :sus::sus: ve bu sefer ben hazırlamıcm 4 hafta en düşük yüzdeler kimdeyse ona hazırlatcam tek başıma çekemem bu cezayı :63: he yedim :dua: bugn dengelicem ama ekmek vs yemicem hiç cok düşük kalorili beslencem:eek:
Kızlar kilo almak isteyenlerin bölümünü de okuyun ve Allah'tan herşeyin hayırlısını isteyin .
Allah bizlerinde onlarında yardımcısı olsun gerçekten iki durum da zor..
aynen canım kilo alamayanlar için iş daha da zor onlar eler le ugrasıyo biz en azından diyetle verebiliyoruz ama onların öyle değil hastalık gibi..

2kırmızı akrt alınca 1 ay boyunca takım listelerini bizim takım hazırlıyo :sus::sus: ve bu sefer ben hazırlamıcm 4 hafta en düşük yüzdeler kimdeyse ona hazırlatcam tek başıma çekemem bu cezayı :63: he yedim :dua: bugn dengelicem ama ekmek vs yemicem hiç cok düşük kalorili beslencem:eek:

aynen canım kilo alamayanlar için iş daha da zor onlar eler le ugrasıyo biz en azından diyetle verebiliyoruz ama onların öyle değil hastalık gibi..
Hee ben ceza istemiyorum persembe günü detoks yapcam o zaman 1 günlük 1 kilo bu haftaki hedefim hemen 65 olup bitirmek istiyorum yordu çünkü diyet beni üstelik kilo da veremiyorum

Hee ben ceza istemiyorum persembe günü detoks yapcam o zaman 1 günlük 1 kilo bu haftaki hedefim hemen 65 olup bitirmek istiyorum yordu çünkü diyet beni üstelik kilo da veremiyorum
öyle düşünme bak psikolojik olarak kötü hissedersin :KK19: daha yolumuz var sen şu 71e bi düşebilsen gerisi gelcek bu hafta 71lere düşeli hadi :KK59:

Back
X