- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa asıl yazın çay içilirsuyu içmek gerek çay içilmez artık hava sıcaklamaya başladı arada kahve içiyorum o kadar sana yazarken 2 bardak içtim 3 bardak içmiş oldum
Ayyy hadi yaaaaaaaaa allah korusunnnnnn. Bennnn bide 10 katta oturuyorummmmmm. Bigun oturuyorum saniye kayboldu seslendim cat kapi sok oldummmm acmiss diye. Simdi esim her ciktiginda disardan kitliyoo ayy bu cocuklar varyaaaaa.. kiz bemim kiz 15 aylikken sandlyeye ordan yemek masama cikiyodu yurumeye yeni basladi komidin tepeleri vs. Amaan napalim annelik babalik zorr...
Krese vermicemde tabi okula yollucam oyun icin vs bu buyucek oburu sonra hahahahaneysee darisi sana
ayy ne guzeeeeeeeeeellll nerdeeeeee bizimki benim yanimdan kacmaya merakliay buyuyunce belki yapmazz
Buyudukce daha yaramaz olur kizAyyy hadi yaaaaaaaaa allah korusunnnnnn. Bennnn bide 10 katta oturuyorummmmmm. Bigun oturuyorum saniye kayboldu seslendim cat kapi sok oldummmm acmiss diye. Simdi esim her ciktiginda disardan kitliyoo ayy bu cocuklar varyaaaaa.. kiz bemim kiz 15 aylikken sandlyeye ordan yemek masama cikiyodu yurumeye yeni basladi komidin tepeleri vs. Amaan napalim annelik babalik zorr...
Krese vermicemde tabi okula yollucam oyun icin vs bu buyucek oburu sonra hahahahaneysee darisi sana
ayy ne guzeeeeeeeeeellll nerdeeeeee bizimki benim yanimdan kacmaya merakliay buyuyunce belki yapmazz
ay demeeaslında çokta mutlu sayılmam60,7 cıktım ama sebebini tahmin edebiliyorum
Geçen hafta rahatszdım ya gunde 6 7 kere en az wcye gidiyodum bugün 3 gün oldu hiç gitmedim ee zaten birazının geri gelceğini tahmin ediyodum
cumaya kadar 59.3 olmam lazımen azından sabit olayım
niye sürekli bnm sporlarım gidiyo☆ NİSAN AYI 4.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(290)Poncikbirgelincik:150+60+40+40
(200)Nuffiun:120+80
(250)elaalemi: 90+70+90
(360)selcanmehmetcan:240+120
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :
MOR TAKİM
(270)Hedef52:50+20+100+100
(240)Senad:120+90+30
(279)SekerPancarii:20+62+69+60+68
(120)Alina_:30+60+30
(240)zuzuzuzu1234:60+120+60
(500)ParteMoralll :100+120+30+30+120+100+
PEMBE TAKİM: 1250
MOR TAKIM:1649
NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.
40 dk pazar yürüyüşüEklemeyenler eklesinnnn kızlar sporlarınııııııııı
![]()
Dünkü menümü yazimm
Sabah 1 tatli kasigi fıstık ezmesi 1 kupa nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 haslanmiş yumurta,yarim yumurta beyazi, biraz beyaz peynir, 1 cay kasigi labne, 2 siyah 2 yesil zeytin, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Ogle: 3-4 kare yulaf krakerimden, 5 findik, 1 kuru kayisi
Akşam: avuc ici kadar tam bugday ekmegi yaptim icine avuc ici kadar köfte ve karamelize sogan koyup yidimesimle kizima hamburger yaptim bende kendime uyarliyim dedim
1 bardak da light kola ictim
Ara: 1 küçük avuc findik, 3 tane üzümlü cevizli yulaf kurabiyesi yaptimdi ondan yidim kahveyleacik cok oldu sankim
-500 grdim sabah ama beni hic mutlu etmedi 51 ken simd 54 deyim 2 gunde degisti hemde kilomcok sinirim bozuluyo
![]()
Evtt valla ozamanlar cikiyodu simdi hevesini aldi survivor bizim evmasanın üstünde mi yürüyoamiin rabbim herkese nasip etsin bakarız yani gerekirse calışmam da
![]()
hhahahahahahahaah bende diyorum ki sinifta kizlar olur ya herkesi organize eder boyle vikvik oraya buraua oyle olur buBuyudukce daha yaramaz olur kizayy canlari sagolsun ossun
okula gidince hergun bi sikayet gekir artik sana
![]()
o zaman canım soğuk şeyler istiyor benim kola gibi gazoz gibiaa asıl yazın çay içilirbizim ofis soguk oluyo klimadan dolayı çay iyi gidiyo
du bende su içeyim
![]()
ayrıldı o@Marul_Anne nerde kizlar?
Yok kiz kastan degil bence şişim birazda aslinda bol su içem bari napam pfffgöbeğin fln cıktı mı peki acaba kastan mı alıyosun kiloyu
![]()
Spir listesinde degisiklik yapin ozaman eklenmek isteyen yokmuayrıldı o
AhahahEvtt valla ozamanlar cikiyodu simdi hevesini aldi survivor bizim evhahahahahahahahah kendime sabir seysi almam lazim aksama kadar ayyy
hhahahahahahahaah bende diyorum ki sinifta kizlar olur ya herkesi organize eder boyle vikvik oraya buraua oyle olur buöreetmenim öretmenimm
hahahahahaahah
Gecen dogum gununde teyzemin kizini tutmus skistirmis duvara itiyo dur dur diyo karsisina gecip foto cekiyo eliylecunku o duvarda ben cekiyorum
hahahahaha
Sonra agladii kuzencigi![]()
komedi ya
çilek hiç sevmemo zaman canım soğuk şeyler istiyor benim kola gibi gazoz gibio değilde çilekler çıktı onu dondurup suyunu yapıp içeceksin serin serin
yapcaz beybi listeye girmek isteyenleri ayarlıcakSpir listesinde degisiklik yapin ozaman eklenmek isteyen yokmu