• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun,
Kahvalti,
İki etimek,dort dilim sucuk,az peynir,cay
Ara,
Oglen,
Bir kase sogan corbasi,kur yapacaktim ama begenemedim.bir kase ancak icebildim.
Ara,
Aksam,
İki kasik kuru fasulye,dort kasik bulgur pilavi,bol salata,bir bardak ayran
Ara,
Bir yesil erik,bes tane cilek.
Dun regl baslangici ancak bu sekil toparlayabildim kizlar.

Hahahaahahahahah siteden de kaciyomuydun orasi cok guzel :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Opmee elllesmee bakimmm:stop:ozelden ellesiriz buralardan yapma :sus::sus:
Cidden yapmisligim var kız menu yazdigim dk larda sen begenince cikiyodum belki çok yorum olurda arada kaynar diye ahahahahahaha :D:D :D
Şiiii tm ulu orta olmaz öyle şeyler :sus:

Bugun,
Kahvalti,
İki etimek,dort dilim sucuk,az peynir,cay
Ara,
Oglen,
Bir kase sogan corbasi,kur yapacaktim ama begenemedim.bir kase ancak icebildim.
Ara,
Aksam,
İki kasik kuru fasulye,dort kasik bulgur pilavi,bol salata,bir bardak ayran
Ara,
Bir yesil erik,bes tane cilek.
Dun regl baslangici ancak bu sekil toparlayabildim kizlar.
Guzel bence afiyet olsun canim.
Ama sucuk falan bunlar hafta sonu olsa iyi olur onun yerine salata domates zeytin falan yesen daha guzel doyarsin :) vee en onemlisi yumurtaaa

Sorma kuzu sorma,ysptim bir eseklik.hem gurbet,hem tek kizim .cok uzuldu.o da duygulandi,daha konusamadik kapattim teli.
Ay helee tek kız bide :110: üzme anneni bence gördüğüm kadarıyla güçlü bi kadinsin bi süre daha kV ye katlanabilirsin:bicak:

Cidden yapmisligim var kız menu yazdigim dk larda sen begenince cikiyodum belki çok yorum olurda arada kaynar diye ahahahahahaha :KK70::KK70: :KK70:
Şiiii tm ulu orta olmaz öyle şeyler :sus:
Ay kooptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D :D :D :D :D :D hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa suan boyleyim :D
Benim yorumlari acimasizdi asiri :D.katiydim suan grup oyle degil zaten.

Ay kooptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa suan boyleyim :KK70:
Benim yorumlari acimasizdi asiri :KK70:.katiydim suan grup oyle degil zaten.
:D:D:D izjndekiler dönsün diye bekliyoreee :D:D yeni üye almicam artık yetti gelen gidiyo 2 gün durup birsürü böyle düzen oturtana kadarrr

Bugunu atlattim,hic ara yapmadim ,ama yarin kahve vs olur,tarcinla desteklerim artik.biraz siusligim var.su ve yuruyuste sart.bu haftanin da yarisina geldik,ben hala yuruyuslere baslamadim.:KK6::confused:
Niyeyse beni sutlu kahve kesiyo. Turk kahvesi icemem sekersiz ama kahveyi iciyorum hem kizimla ugrasmam icn enerjide veriyo. Regl donemi zor sadece kahvenin yaninda bitter em agzinda ohoo daha ne istiyosun :)

Back
X