- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.701
Bakiyorum da ben buralarda yokken aktiflik cokkk az seviyeye inmis kimseler yok yazan kaciyoooooo. Aksam hele kimse yooooook

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee itiraf etti açtı gardrobu biraz elbiselerine baktim anne dediH
Hahahahaahaha itirafmi ettiay sen gozumdee surekli kizini ikaz eden anneler olur ya oyle canlaniyosun shhahaahahhaahahahahah
![]()
Giniydin pincikGünaydınnn kızlar![]()
Bu ne kizDünkü menü
Akşam
1 kase tarhana çorbası ince bi dilim ekmek
1 tane kazandibi
Gene hastalandım bunlarıda ilaç içmek icin zorla yedım3 gün iyiysem 1 gün kötü oluyorum
Neyse ki şimdi iyiyim
yaa 3 4 aydir okumuyorummm zaman nasil gecmis yaaben 54lere düşcem galiba artık öyle hissediyoum
patlıcanın her türlüsü giderbayılrımm yemegini közlenmişini salatanın içinde vs vs hiç ayırmadan yerim hatta su diyet işi bitsin patlıcanlı pilav varmış onu denicem
enerjileri cok onların cookkne kıtabı o bende alıp alıp kitaplıga atıyom bi başlayamadm
sen bunları telefonuna kaydet ben topl alcam senden tarifleri![]()
Suan kahve saati benceYok az gonderisi var ondan begenmedim didim.
Ya beni yormaaaaa suan erikmi yesem kahvemi diye dusunuyorum![]()
53e mi düştünKiz tahinpekmezle bali ne kadar yiyom biliyon mu yani 1 cay kasigi etmez bile minicik bi banakla batiriyom bisi olmas ondano kadar da yimesem ben enerjisiz oluyom yaaa
bu menuyle 1 kilo verdim ben
bana 4 öğün yariyo cokk az yedigimde veremiyom yeterince
![]()
günaydın beybiliiiiiGünaydınnn kızlar![]()
hep sağlıksız yetersiz beslenmektenDünkü menü
Akşam
1 kase tarhana çorbası ince bi dilim ekmek
1 tane kazandibi
Gene hastalandım bunlarıda ilaç içmek icin zorla yedım3 gün iyiysem 1 gün kötü oluyorum
Neyse ki şimdi iyiyim
Hep senin yuzundenherkes beni öcü bellemis bütün kirli camasirlar döküldu meydanaaaa hepinizin biletini kesicem
![]()
hahahaha benimkide aciyo dolabimi kapat kizim diyinceee bana bagriyo :d gapatmaaaaaa diyoHee itiraf etti açtı gardrobu biraz elbiselerine baktim anne dedive anne cinnet
kiz yoh şaka agahajajjaj
birazcik oyleyim sanki
ama mantikli şeylerde oyle herseye karışmam bazi kurallarim var ona da alisti kendi de zaten
herkesin haklari vardir bizim evde cocukk hakki da var tabiikiii
![]()
Hee hepsinin ekran görüntüsünü aliyom zatiben 54lere düşcem galiba artık öyle hissediyoum
patlıcanın her türlüsü giderbayılrımm yemegini közlenmişini salatanın içinde vs vs hiç ayırmadan yerim hatta su diyet işi bitsin patlıcanlı pilav varmış onu denicem
enerjileri cok onların cookkne kıtabı o bende alıp alıp kitaplıga atıyom bi başlayamadm
sen bunları telefonuna kaydet ben topl alcam senden tarifleri![]()
Sen onu bunu birakta o nasil menu
53e mi düştünayy keşkelerim bende verebilsem öle sen ne güzel pıtıpıtı veriyon
günaydın beybiliiiii
hep sağlıksız yetersiz beslenmektenvitaminsizlikten oluyo
ne sebze yiyon
ne vitamin alıyon
![]()
Bu ne kiz
yaa 3 4 aydir okumuyorummm zaman nasil gecmis yaaen son erik agacini bitrdim baya kalindi.
Simdi baska baslicam baslasam devami geliyo bitiyo zaten.
Kizim uyumadi ki bi oraya bi buraya karistirp duruyoSuan kahve saati benceerigi ogle yirsin
![]()
Sen dicen yakinda kizim şu dolaba bi bakabilir miyim diyehahahaha benimkide aciyo dolabimi kapat kizim diyinceee bana bagriyo :d gapatmaaaaaa diyo
Ayy kizim cok komik ya ahahahahahahahahaahahahahahahahne desem cevap.
Nerdeeeeee bigun dicekmi annecim bakabilirmiyim diyegidiyo geliyo taki cekmeceme alip geliyo alip geliyo
![]()
Anne cinneeet![]()
Kahve demek keyif ve sakinlik demekKizim uyumadi ki bi oraya bi buraya karistirp duruyo![]()
ben hep burdayım vallaBakiyorum da ben buralarda yokken aktiflik cokkk az seviyeye inmis kimseler yok yazan kaciyoooooo. Aksam hele kimse yooooook
![]()
aynen kahveynen okursun işte başlaBu ne kiz
yaa 3 4 aydir okumuyorummm zaman nasil gecmis yaaen son erik agacini bitrdim baya kalindi.
Simdi baska baslicam baslasam devami geliyo bitiyo zaten.
Kiz zati varya bi ben bi poncik bide keptin surekli aktifiz baska kimse oyle cok ugramiyoBakiyorum da ben buralarda yokken aktiflik cokkk az seviyeye inmis kimseler yok yazan kaciyoooooo. Aksam hele kimse yooooook
![]()
suan koltugun tepesinde cama ellerini buladiSen dicen yakinda kizim şu dolaba bi bakabilir miyim diyeama coh komic bu civciv yaa
benimki de küçükken oyleydi kiz bi boslukda hemen cekmece gardirop aşağı inerdi
bir gün dökmüş gardirobu ayy ni küzelll diyerekk
all heçettim diyo sonra da
![]()
anne cinnet
![]()