• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

53e mi düştün :sus::sus: ayy keşkelerim bende verebilsem öle sen ne güzel pıtıpıtı veriyon:nazar:

günaydın beybiliiiii:KK51:

hep sağlıksız yetersiz beslenmekten :tokat:vitaminsizlikten oluyo :tokat:ne sebze yiyon :tokat:ne vitamin alıyon :tokat::tokat::tokat:
Heee :sus: ama 2 günde 3 kilo alsan sende verin pitipiti:sus::D

suan koltugun tepesinde cama ellerini buladi:işsiz: bana diyoki çuuuuuussssssş sus demek :KK70: hahahahahaha
All hecettim ne demek :KK70:
Benimki aaa beeeendinmi diyo :KK70:
Nee cama elini mi sıvadı:ruh::D bizim buranin şivesi bu heçetmek:D:D nasil desem bozdum kötü yaptim gibi bisey:D:super:

Sporum yeni bitti kahvaltimi yeni yapcam ben kizimin da ogle yemegi vakti geldi zati beraber yirinkk :kk77: acıktım :kk77:

Canim kola hiç içmem zaten ben ayda yilda bir anca içerim light kolalar da gobekde yag yapiyor ama cok canim isterse arada içiyorum :kahve: ama nescafeden vazgecememmmm bagimliyim nescafeye:KK68:
Hadi ya olsun ne yapak ben de Türk kahvesine hayranım bak dibek kahvesi Osmanlı diye bu onu denesenw içim i çok rahat hem Türk kahvesi taşı var hem Nescafe yi de anımsatıyor bende ona dibek kahvesine hayranım :)

güne bu cümleyle başlıyorruuuuuzzz:

diyet spor kilolarımız sürekli aklımızdaysa eğer çabalamaktanda asla vazgeçmemeliyiz

dün bozduk mu diyeti ? bugün devam etmeliyiz
dün spor yapmadık mı? bugün biraz daha fazla yapıp telafi etmeliyiz..
1 ay sonra mayıs hedeflerini tutturdugumuzda iyiki yapmışım dicez emin olunnn:KK9:

35ecb58fa177cc47855d76174af5828e.jpg
Kesinlikle canım hele burası olmasa inan çoktan bıraktı idim bı sorumluluk oluyor ay çok yemim şimdi yazacam oraya sporu akstmim listedeyim falan bi rgosen beni :D

Ay ne tuhafimmmmm.:işsiz: hep kirmizi nescafe bardagi varya ondan icerim.
Nescafe yaptim evde birsuru kahve bardagi hicbirinden zevk almiyorum:110: entrsan.
Kulplu cam bardaga yapmistim sonra gittim kirmizi nescafe bardagima bosalttim:eğlence:zayiflicaaam derkeen psikoljm bozuldu sanirim:işsiz: psikopata bagladim.

Ay ne tuhafimmmmm.:işsiz: hep kirmizi nescafe bardagi varya ondan icerim.
Nescafe yaptim evde birsuru kahve bardagi hicbirinden zevk almiyorum:110: entrsan.
Kulplu cam bardaga yapmistim sonra gittim kirmizi nescafe bardagima bosalttim:eğlence:zayiflicaaam derkeen psikoljm bozuldu sanirim:işsiz: psikopata bagladim.

benimde kahve içtiğim 2 bardağım var onun dışında o tadı alamıyorum makınedeyse cıkarıp yıkıyorum :KK53: psikolojik:KK53:

benimde kahve içtiğim 2 bardağım var onun dışında o tadı alamıyorum makınedeyse cıkarıp yıkıyorum :KK53: psikolojik:KK53:
Bende yudum aldm sanki kotuydu tadi cikardim makinadan yikadim allahimmmmmmm delirdim zaar.
Cay bardagimda oyle 5 turlu cay bardagim var sadece bitanesyle zevk aliyorum. Hepsi kirildi sansima 1 tane kaldi :D yikiyip yikiyip onla hahaha psikopatliga bakarmisn :D:sus: kimseye deme:sus:
Bulamiyodum cunku gecen gordum annem aaa bak senin bardak dedi 2 kutu aldim :D :D :KK53::KK53: ayy kendimi anlatirken korktum:KK14::skandal:

Back
X