• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahahaah ictimmmmmm gizim hala uyumuyo onumu beklicem:KK4: yerede süt doktu zati bide basip ayak izini cikardi:KK30:
hahahahaha babamda kucuk bardak olmazsa icmez :KK70: biz ailecek psikopat :KK70: hahahahaha konuyu nereye getirdim ya :KK70:
Niii:KK57:süte ayak basip geziyi mi evde:KK57::KK70:ayy ben cinnet:KK70:
Ayy benim babamda oyle biliyon miuu:KK70:kucuk cay bardagiyla icer hep :KK70:

Kaffeninde fazlası çarpıntı yapıyo bende o_O bi ara çok iciyodum carpıntı olunca azalttım suan ıyıyım :dua: Çay kalabalık olunca demleniyo tekken ııı-ııh :mapus:
Türk kahvesi mi iciyon genelde ben günde 2 bardak nescafe iciyom bazen 3 kupa oluyo arada baş ağrısı yapiyo kahve bana da:silah:

Niii:KK57:süte ayak basip geziyi mi evde:KK57::KK70:ayy ben cinnet:KK70:
Ayy benim babamda oyle biliyon miuu:KK70:kucuk cay bardagiyla icer hep :KK70:
Evt yaa dokmuss bide basiyo ustune oyle bir bakis attim ki kacti :D yeter artk gozlerimlenn korkutucam :D

Boyle diyunce aklima ne geldi :D
Anneannem annem teyzem vs gecen sakalasiyoduk annenem misafir gelince kasini kaldirirmis annemler misafire biseyler getirirmis caydi vs :D
Dogum gununde cay iciyolardi esim cay seyiyle ilgileniyodu baktim bardak bos dedem kasini kaldirdi bende cay istiyo anladim gittim doldurdum geldim istemiyorum ki dedi :D ben krizzzzzzzz
Dedim dedem kas kaldirdi ben olayi yanlis anladim:D ama tabi dedem oyle sert falan degil kasini kaldiricagi tuttu :D :D :D :D baya makara yaptilar benle :D
Fistik geldi aklima ama hep fındıklı cevizli yapmislar bi orjikini deneyim :KK8:hee:KK8:o zaman fındıklı yapam:KK8:
ben sadece fistikli yerim cikolata baklava hangi tatli olrsa findikli cikolata yemem

mor çay :silah: büyülü mor çay :mapus:
Hee nolmuski :D
unnamed.webp

Evt yaa dokmuss bide basiyo ustune oyle bir bakis attim ki kacti :KK70: yeter artk gozlerimlenn korkutucam :KK70:

Boyle diyunce aklima ne geldi :KK70:
Anneannem annem teyzem vs gecen sakalasiyoduk annenem misafir gelince kasini kaldirirmis annemler misafire biseyler getirirmis caydi vs :KK70:
Dogum gununde cay iciyolardi esim cay seyiyle ilgileniyodu baktim bardak bos dedem kasini kaldirdi bende cay istiyo anladim gittim doldurdum geldim istemiyorum ki dedi :KK70: ben krizzzzzzzz
Dedim dedem kas kaldirdi ben olayi yanlis anladim:KK70: ama tabi dedem oyle sert falan degil kasini kaldiricagi tuttu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: baya makara yaptilar benle :KK70:
ben sadece fistikli yerim cikolata baklava hangi tatli olrsa findikli cikolata yemem
Kaş kaldırma mı ayni babam :KK70:aynen o da en küçük bardakla içer iki fırt icer biter sonra o kaşlar hoopp havaya aklıma geldide :KK70:

Back
X