- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #198.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gerçekten mi bak şimdi bende mi icmesemAyy dibek kahvesiyle kötü bi anim var icesim gelmiyokvdemlerde dibek kahvesi icerken içinden kurt çıktı
ve ben içtim yanlışlıkla
ögüre öğüre bi hal oldum
hala midem kalkiyo
![]()
ay ne bilim ben yaaa bardak çay bişiler gördm deYaaaaaaa çussssssss
cıkarkende turuncusiyah çay demleyince mor oluyomuşiçip mideye gidince pembe
![]()
ay ne bilim ben yaaa bardak çay bişiler gördm de
cıkarkende turuncu![]()
Tememdir
ben didim amaahahahahahha bunu ben dicektim ama çok iğrenç olur diye demedim![]()
ayyyyKizlar bu browniii bi harika olduEki Görüntüle 1990684 Eki Görüntüle 1990685 kahvemin yaninda yemek icin sabirsizlaniyorum
![]()
ne göndermiş bana da süleTememdir![]()
Kizlar bu browniii bi harika olduEki Görüntüle 1990684 Eki Görüntüle 1990685 kahvemin yaninda yemek icin sabirsizlaniyorum
![]()
O kadar hafifdi kii hafiften içi ıslak pekmez az bi tatlilik vermis ama o üstündeki cikolata o kadar guzel tamamliyo ki sekeriiben didim ama:
ayyyypek güzel duruyooo allahtan tokumm
ne göndermiş bana da süle![]()
Ayip ama sorulur mu oylene göndermiş bana da süle![]()
Yok buna rondo lazim degelverem mi tarifi
bi kare dilim yedim o kadar yemek yeter abartmamak lazim seker yag yok diye
Eki Görüntüle 1990688
![]()
Yooosa fırını da mi attirdinbende yapcam bundan fırınımız olunca![]()
Yooosa fırını da mi attirdinhee yap bayildimmmm tek kelimeyleee
ilk defa kek yedim diye pişmanlık duymuyorum sevdim ben bu sağlıklı atıştırmalık yapma işini
![]()
evrak içinde boğulmuş durumdayım kuzum stajere dosya dizdirmiştik hepsi yanlış inada yapar gibi hepsi rezil durumda...detoks yapayım dedim bugün ayran aşı gibi olanSchonerDuft nerdesinnn seeeeeen
bende tarif istiyorum sen tarifler 10 numara 5 yıldızKizlar bu browniii bi harika olduEki Görüntüle 1990684 Eki Görüntüle 1990685 kahvemin yaninda yemek icin sabirsizlaniyorum
![]()
evrak içinde boğulmuş durumdayım kuzum stajere dosya dizdirmiştik hepsi yanlış inada yapar gibi hepsi rezil durumda...detoks yapayım dedim bugün ayran aşı gibi olanmidemi bulandırdı yiyemedim yemekte yok dışardan da yemek istemiyorum çok acıktım
![]()
Tatli krizlerine birebir canim hemen atiyorum tarifibende arastirip buluyorum iste
ama yaptigim en guzel diyet kek buu kek degil resmen orjinal browni olduuu
Eki Görüntüle 1990691
Ovvv ni gizil de bi daaamaağğtttyok o kadar değilbiz yeni eve taşınınca sözlüm ankastre set hediye etti
Ev hediyesi
Ustalar sökmüş fırını
servis bekliyoz
![]()