• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bu browniii bi harika oldu:rolleyes: IMG_8268.webpIMG_8269.webp kahvemin yaninda yemek icin sabirsizlaniyorum:rolleyes:

ben didim ama :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::

ayyyy :ruh::ruh::ruh:pek güzel duruyooo allahtan tokumm:kk77:

ne göndermiş bana da süle :sus::sus:
O kadar hafifdi kii hafiften içi ıslak pekmez az bi tatlilik vermis ama o üstündeki cikolata o kadar guzel tamamliyo ki sekerii:rolleyes: küçük bi dilim yedim ama aklim hala orda:KK70:yimicem ama:KK75:

Yooosa fırını da mi attirdin:skandal: hee yap bayildimmmm tek kelimeyleee:KK16: ilk defa kek yedim diye pişmanlık duymuyorum sevdim ben bu sağlıklı atıştırmalık yapma işini :super:

yok o kadar değil :KK70::KK70::KK70: biz yeni eve taşınınca sözlüm ankastre set hediye etti :KK59: Ev hediyesi :KK8: Ustalar sökmüş fırını :sopa: servis bekliyoz:KK34:

evrak içinde boğulmuş durumdayım kuzum stajere dosya dizdirmiştik hepsi yanlış inada yapar gibi hepsi rezil durumda...detoks yapayım dedim bugün ayran aşı gibi olan :kusmuk::kusmuk: midemi bulandırdı yiyemedim yemekte yok dışardan da yemek istemiyorum çok acıktım :kk77:

evrak içinde boğulmuş durumdayım kuzum stajere dosya dizdirmiştik hepsi yanlış inada yapar gibi hepsi rezil durumda...detoks yapayım dedim bugün ayran aşı gibi olan :kusmuk::kusmuk: midemi bulandırdı yiyemedim yemekte yok dışardan da yemek istemiyorum çok acıktım :kk77:

ay çok kötü bi gün olmuş senin icin kuzum Allah yardımcın olsun :dua::dua: Ama aç kalma bence kendini daha kötü hissedersin dışardanda çorba salata falan aç kalma

Back
X