• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O kadar hafifdi kii hafiften içi ıslak pekmez az bi tatlilik vermis ama o üstündeki cikolata o kadar guzel tamamliyo ki sekerii:rolleyes: küçük bi dilim yedim ama aklim hala orda:KK70:yimicem ama:KK75:
yeme yeme yarın yersin kayfeynennn:kk77: hem öle tatlılar dolapta bi gece bekleyince daha güzel oluyo :kk77:
Ayip ama sorulur mu oyle:tokat: anan ögretmedi mi sana bunu:tokat: ben kvden:KK70::KK70:kinadim seni ahahahhah:KK70:
kınayın beni tabi gelen geçen kınasın mumda dikin hatta furun bana :D:D:D:D
canım acısada farketmez bebeğim dediğim anda..:kusmuk: :skandal::skandal::skandal::skandal:
evrak içinde boğulmuş durumdayım kuzum stajere dosya dizdirmiştik hepsi yanlış inada yapar gibi hepsi rezil durumda...detoks yapayım dedim bugün ayran aşı gibi olan :kusmuk::kusmuk: midemi bulandırdı yiyemedim yemekte yok dışardan da yemek istemiyorum çok acıktım :kk77:

ay sormaaa bende delirmek üzereyim bugün bitsin artıkk:silah:

galiba kafayı yicem:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: kafamı toplayamıyorum sürekli hatalı iş getiriyolar çıldırcam normalde 1 günde bitcek iş 4 güündür elimde ve ben stresten gebercem:ruh::ruh::ruh:

bu kizim beni kalpten götürcek yaaaaaa ooffr
Yemek yapmistim ya ustten degilde az acik kalsin cam dedim icerdeydik 10 saniye bile degl gitti patirt oldu ay aklim basimdan gitti resmen elim ayagim bosaldiiii ne kotu oldmmmmmmmmmmmm ppffffff

Eline saglik kuzummm SekerPancarii SekerPancarii aslinda yulafla tatlandirici vs gibi seylerle birsuru kurabiye pudng kek vs yapiliyo onumede cikiyo ama ben bilerek hic bulasmamistim diyetteyken yoksa saglikli yolu okadar cokki. Hamburger ekmegi dahi yapiliyo pizza hepsi saglkli :)
Afiyet bal seker olsun baby.
Bence herkes yemesin kilosu cok olanlar ozellikle

gecmisi okumuyomusun sen:tokat:
normalde baştan başlayıp okuyom ama bugün cok işim avr diye şeedemiyom :KK51:
Yemek yapmistim ya ustten degilde az acik kalsin cam dedim icerdeydik 10 saniye bile degl gitti patirt oldu ay aklim basimdan gitti resmen elim ayagim bosaldiiii ne kotu oldmmmmmmmmmmmm ppffffff

ayyy :ruh::ruh::ruh::ruh:
açık bırakma camları sakınnnnn meraklı belli gidicek oralara sarkılır camdan falan bide:110:

normalde baştan başlayıp okuyom ama bugün cok işim avr diye şeedemiyom :KK51:

ayyy :ruh::ruh::ruh::ruh:
açık bırakma camları sakınnnnn meraklı belli gidicek oralara sarkılır camdan falan bide:110:
Yok kiz birakirmiyim zaten aparat taktim yaaa ama insanin akli cikiyo ya resmen varya oyle tuhaf oldum ki elim ayagim bosaldi boyle adim atamicak gibi oldum
elim ayagim titredi allah korusunnnnn yaa

sabah beri nerdesin sen :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: ne yedin o kadar 1200 kalori tek öğünde alınır mıymısss:eek:
Bebişim aşısı vardı onu hallettik 2 saat yürüyüş yaptım eve geldim yoğurt yaptım bebise vermek için kayınvalide ve görünümler çocuğa ek gıda verdigimi öğrendi hepsi nie verilsin çocuğun kilosu gayet iyi vs DIE sanki ben hiç bişey bilmiyormuş um gibi yüklendiler bana onlarla uğraştım 100 Gr fıstık ezmesi yemişim o sinirle bide 5 dilim ekmek onlar zaten tek başına 800 kalori yapiyor :/

Ay Allah korusunnnnn 10. kat demiştin bide bence sen hiç açma camları yanında değilken kapat çok dikkat et :olamaz:

Bebişim aşısı vardı onu hallettik 2 saat yürüyüş yaptım eve geldim yoğurt yaptım bebise vermek için kayınvalide ve görünümler çocuğa ek gıda verdigimi öğrendi hepsi nie verilsin çocuğun kilosu gayet iyi vs DIE sanki ben hiç bişey bilmiyormuş um gibi yüklendiler bana onlarla uğraştım 100 Gr fıstık ezmesi yemişim o sinirle bide 5 dilim ekmek onlar zaten tek başına 800 kalori yapiyor :/
ONLARA NEYMİŞ PARDON :işsiz::işsiz::işsiz: onalr kimmişte sana akıl veriyomş :işsiz: sinir geldi şu adam tarafının bilmiş tavırlarından hepsi aynı :tokat:

Sen emziriyomusun kalori nasil hesapliyosunnnn dun menunu begenmismiydim o az yiyen sen degildin dmi

Tamam tamam sen degilmissin.

Bebisin kac aylik neden karisiyolar ki sana ? Onlarmi dogurmus?
5 dilim ekmekkkkkk nasil yersinnnnnn:KK34:

Back
X