Bide düşün ben nasıl cildirdim zaten ilk çocuğumdan sonra yaşadığım sorunlar.kilo yapmıştı bende gerçekten sinirlenince ne yedigimi bilmiyorum ben yaa
Mecbur ilk cocugumsa emziriyorum diye umursamadim 84 kilo oldum ve eşimle cevremle sorunlar başladı şimdi yine. Öyle olmak istemiyorum hatta ideal kiloya ulaşmak istiyorum beklemeden gerçek anlamda dalga geçenler bile oldu o halimle Allah gerçekten kilo veremeyenlerin yardımcısı olsun
4 ayı bitirdi muhtemeldir kalori hesabı yaptığım için sütüm geliyor ama yetersiz doyurmuyor yani 500 Gr almış ama az dedi doktor arada takviye et bazı kişiler eşinden dahil olmak üzere bu çocuk beslenemiyor inat etme ver mama dedi veriyorum bu sefer ailesi nie veriosun diyor ya ben bilmezmiyim çocuğumu ilk cocugumda aşırı yememe rağmen sütüm doyurmadi 3 4 aylıkken. Ona da ek gıda verdim mecburen ki gerçekten iyi yiyordum
Evet epeyce yiyorum aslında ama bebek emzirmek 2saat egzersize denk mis ona güveniyorum emzirmeyi bıraksam Allah korusun ya iki saat egzersiz eklicem yada 500 kalori daha az beslenicem ki buda 1000 kalori sadece almaya denk geliyor
evet bir ara 4 yiyorum 2 ye düşürdüm ama bugün. Gene çıktı yukarı