• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:+40
()Senad:
(68)SekerPancarii:68+73
()Alina_:
(90)zuzuzuzu1234:90
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf: 130
(30)Aylnaylm1 :30+120

PEMBE TAKİM:231
MOR TAKIM:220

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.

Hiç umudum yok:KK43:

bende öyle çok seviyodum eve geldiğimde kapı sesine ötmeye başlıyodu kapıyı açtım ses gelmedi direk koştum içeri geldiğimden beri ağlıyorum :KK61::KK61:

öyle yaptım kuzum balkonda kafesi kapısı açık ışığıda açtım ama umudum yok hiç öğlen kaçtı muhtemelen :cry: inşallah birinin evine falan girerde ölmez:cry:
biri yakalar onu merak etme eğitimli birde ya insandan korkmaz komşulara soraydınız keşke

evet korkmuyo kuzum sokakta birinin üzerine bile konmuş olabilir kedilerden bile korkmuyo ondan korkuyorum inşallah biri bulmuşturda yaşıyodur :KK43:
kediler bişi yapmaz sanmam büronun girişinde 5 kedi vardı kapı açık kalırdı arada 1 tanesi 1 kuşuma saldırmadı

kediler bişi yapmaz sanmam büronun girişinde 5 kedi vardı kapı açık kalırdı arada 1 tanesi 1 kuşuma saldırmadı

bazıları yapıyor canım benım bundan önce bi kuşum vardı bundan daha eğitimliydi neler söylüyodu onu kedi öldürdü balkondan girmişti ona daha çok üzülmüştüm

Bugünkü menüm

Sabah
kaşarlı sucuklu tost

Öğlen
yarım kase mercimek çorbası
tavuk sote
1 yk süt helvası

Akşam
1 parça derisiz tavuk
1 kase yoğurt

2 litreden fazla su, şekersiz çay içtim

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:+40
()Senad:
(68)SekerPancarii:68+73
()Alina_:
(90)zuzuzuzu1234:90
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

(120)Poncikbirgelincik:60+60
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf: 130
(30)Aylnaylm1 :30+120

PEMBE TAKİM:231
MOR TAKIM:280

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.

bazıları yapıyor canım benım bundan önce bi kuşum vardı bundan daha eğitimliydi neler söylüyodu onu kedi öldürdü balkondan girmişti ona daha çok üzülmüştüm
hadi ya annen nasıl dikkat etmemiş kapısına .. neyse olacağı varmış olmuş diyelim

Back
X