• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

temem :sus: keptin duymasın şimdi oda gelmek ister :sus: bize simit kalmas :sus:
:tokat::tokat::tokat::tokat:
Oooo kaptinn kaptinn gelirse 4 dene fazladan yapmam lazimgelir:sus: ses etme ona hic:sus:bi isim var benim de usulca gel:sus:
:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
biz aynı ildeyiz bilmem farkındamısın :tokat: sen benim yaşadığım ilin köyündensin pardon il demişim :KK70::KK70::KK70::KK70:
:tokat::tokat: sen köyde oturuyon asıl bn kasaba kızıyım :tokat: sen daha kuzeyde kalıyon ya ondan öle dedimdi :tokat:
Ahahahhahahahahahahah:KK70: sekerpancarii ifsa vol 1 :KK70: bende seni ifsalarim bah:KK70:
diyim mi he diyim mi diyim mi :D:D:D:D:D:D:D

Ahhahahahahahhaha bak bu iyiydiiuu:KK70::KK70:

temem :sus: simitleri hep yer bitirir evinde susam kalmaz un kalmaz :sus: duymasın :sus:
muhafızlar tez kelleleri vurula yada yok yoookk kör zindanlara atıpıl zincirlere vurulaaaa tın bunları gözüm görmeyeee :tokat::tokat::tokat:
şimdi tokatı yicem bekliyom :KK70::KK70: hatta artık beni takımdan atabilir :KK70::KK70::KK70:
sen elbet bi daha izine ayrılmak isticen bakam nası geri döncen sonra ::D:D:D:D:D

ayy sen yapıyon mu evde makarna :dondurma: bizde yaparız kcoamaann bez cuvala koyup saklarız :kk77:

taam aplaaa:işsiz:dmem bi daha içim dışım su oldu al su iç:KK50:

saa diyiiii :KK70::KK70::KK70: SekerPancarii SekerPancarii

:tokat::tokat::tokat: sabah 2 lokm ekmek zeytin peynir yidim açım:tokat: ben ekmek yyince acıkıyom hemen:tokat:
Kiz ben yicem kadar accik yoguruyom az pişirip tavada kesiyom bi yemelik yani:sus: pazara gitmedik bu hafta boyle gececek sebzesiz:silah: cumartesi meyve sebze dolduracam:KK51:
Hee farkittim bana diyi @ParteMoralll diyii:110: zihhim yi diyi:110:
Niye iki lokma ekmek yiyon acrlen varsa iki dilim tam bugday ekmeginin arasina peynir koy yi:tokat: ben mi söylim bunlari da:tokat:kinadim bak yine seni:KK70:

Kiz ben yicem kadar accik yoguruyom az pişirip tavada kesiyom bi yemelik yani:sus: pazara gitmedik bu hafta boyle gececek sebzesiz:silah: cumartesi meyve sebze dolduracam:KK51:
Hee farkittim bana diyi @ParteMoralll diyii:110: zihhim yi diyi:110:
Niye iki lokma ekmek yiyon acrlen varsa iki dilim tam bugday ekmeginin arasina peynir koy yi:tokat: ben mi söylim bunlari da:tokat:kinadim bak yine seni:KK70:
ayy bizimde pazara gitmemiz lazımdı artık cumartesi gideriz :KK51: bizim burda haftanın hrgünü pazar var farklı yerlerde :KK51: hepiside bize yakın :KK51:ama giden yok işte üşengeçlik:KK51: evlenince gocamı göndercem hep :D:D
geç kaldımdı saçlarımla ugrasırkene :KK53:

ayy bizimde pazara gitmemiz lazımdı artık cumartesi gideriz :KK51: bizim burda haftanın hrgünü pazar var farklı yerlerde :KK51: hepiside bize yakın :KK51:ama giden yok işte üşengeçlik:KK51: evlenince gocamı göndercem hep :KK70::KK70:
geç kaldımdı saçlarımla ugrasırkene :KK53:
Bize cumartesi yakin hep oraya gidiyo eşim ben gitmiyom ala ala ogrendi guzel sebze meyve almayi ilk evledigimizde bi dolmalik biber almis icine 2 tabak iç sığar:D bi pirasa alirdi kocamış iki metre:D

Ama diyet yemek bu da:sus: sus didim:sus: 5 kaşık koyarim guzelceneh yirim:sus:
Iki tabak koyarsan tamam:sus:
ayy sen yapıyon mu evde makarna :dondurma: bizde yaparız kcoamaann bez cuvala koyup saklarız :kk77:

taam aplaaa:işsiz:dmem bi daha içim dışım su oldu al su iç:KK50:

saa diyiiii :KK70::KK70::KK70: SekerPancarii SekerPancarii

:tokat::tokat::tokat: sabah 2 lokm ekmek zeytin peynir yidim açım:tokat: ben ekmek yyince acıkıyom hemen:tokat:
Evde eriste var yogurtlu corba yapiyoz terbiyeli KÖYDEN Geldi :D
Bide uzun makarnadan var onlada manti yapiliyo tavuklu nohutli oda KÖYDEN GELDI :D
sttttt aramizdaaa:sus:

muhafızlar tez kelleleri vurula yada yok yoookk kör zindanlara atıpıl zincirlere vurulaaaa tın bunları gözüm görmeyeee :tokat::tokat::tokat:

sen elbet bi daha izine ayrılmak isticen bakam nası geri döncen sonra ::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Simiti duyunca giza bi haller oldu osmanliya uzandi:D:D

Bize cumartesi yakin hep oraya gidiyo eşim ben gitmiyom ala ala ogrendi guzel sebze meyve almayi ilk evledigimizde bi dolmalik biber almis icine 2 tabak iç sığar:KK70: bi pirasa alirdi kocamış iki metre:KK70:
ahahahah :D:D:D:d napcan işte öğreniyolar yavas yavas :D:D bnmki diyi o kalabalıga sokmam seni sen lliste yaparsın ben giderim :sus: he dedim olar işime gelir :KK51:

Back
X