• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazar belgrada gidicez ailecek kuzenler falan kalabalik ohhhh gelsin mangallar mis havaaaaaa orda yuruyus yeri varya 6km yuruyosun cikman imkansiz :D ordada yururum ohhhhh catlayinda patlayin:KK47::KK47:

Ayni kalori kizzz aynii ha yulaf lapasi yapmisim ha pekmezli kuru meyveli yulaf barımı yimişim ayniiii:KK34: ve ayni hesap zati yulaf lapama meyveler ve ceviz katiyom yaa hanii:KK34:hem ben saglikli degisik tarifler denemeyi seviyom :63:1 dilim ekmekli yagli sulu yemek yesem öğlen kimse bisi dimez demi:KK12:degisik seyler yaziyom diye cok saniyonuz cuma görecez kim coh yimis:mapus:
sakin şampiyon:KK53::KK53::KK53::KK53: tutmayın küçük enişteyi :tokat:
Tamamammm sakinn ol:işsiz:
sakinnnnnn oll:işsiz:

cok goozel dimi bigun bende yicem:işsiz:
cok güzel duruyo :tokat: cok begendim :tokat: normal erişteyle de yaparım ki ben onu :tokat:
yapalım sevmem kendisini ama yaparım 2 3 kilo gidecekse katlanırım :KK70: haşlama mı peki ?
evet haşlama :KK19: tm ben kesin öğreniyoum nasıl oldugunu cumartesi salı perşembe yapıyoruz ok mu :KK5:
Pazar belgrada gidicez ailecek kuzenler falan kalabalik ohhhh gelsin mangallar mis havaaaaaa orda yuruyus yeri varya 6km yuruyosun cikman imkansiz :KK70: ordada yururum ohhhhh catlayinda patlayin:KK47::KK47:
ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrr :KK57::KK57:hiç kıskanmadım :63::63::63::63::63:

cok güzel duruyo :tokat: cok begendim :tokat: normal erişteyle de yaparım ki ben onu :tokat:

evet haşlama :KK19: tm ben kesin öğreniyoum nasıl oldugunu cumartesi salı perşembe yapıyoruz ok mu :KK5:

ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrr :KK57::KK57:hiç kıskanmadım :63::63::63::63::63:
Eriste kalin biraz guzel olmaz bence. Eristemde var ama hic dusunmedm.
Incee olcak baya hemde kurums.
Kiskanmadn belli :D :D ay aciktm ya hep sizin yuzunuzdeñnnnn

Eriste kalin biraz guzel olmaz bence. Eristemde var ama hic dusunmedm.
Incee olcak baya hemde kurums.
Kiskanmadn belli :KK70: :KK70: ay aciktm ya hep sizin yuzunuzdeñnnnn
taam neyse sonra konusalım bu konuyu :D ben doydum :KK51::KK51: yarım kase corba 1 hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek yedim:KK51:

Senin sinirini yirim
canim aslinda dusebilirsin beslenme seklini degistir bence temmuza ohoooo 4 kg bile verirsin nolcak sanki cok takincada verilmiyo
Bende seni yirim:KK8:

şampiyonu kizdirdin sonunda :tokat::KK70: ispanakla yogurdugum yeşil tambugday eristemle doverim seni:KK67: protein dolu boll yimirtali:rolleyes:ohhh :rolleyes: ben simdi biraz 30 40 dk 10 kilo agirlikla squatlar neyimler kol çalismalar felonlar karin kaslari filanlar çalışcam:KK69: sonra overim yemeklerimi biraz daha :KK69:

taam neyse sonra konusalım bu konuyu :KK70: ben doydum :KK51::KK51: yarım kase corba 1 hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek yedim:KK51:
Ben yulafli bar yesem tohatlan ama :tokat: o kemalpasa bey nerden cıhtı:tokat: bunu hic unutmucam karlll yemeklerime coh dedigini aslaaa unutmucam kork benden:KK59:bide ekmek yimis:tokat:

Bende seni yirim:KK8:

şampiyonu kizdirdin sonunda :tokat::KK70: ispanakla yogurdugum yeşil tambugday eristemle doverim seni:KK67: protein dolu boll yimirtali:rolleyes:ohhh :rolleyes: ben simdi biraz 30 40 dk 10 kilo agirlikla squatlar neyimler kol çalismalar felonlar karin kaslari filanlar çalışcam:KK69: sonra overim yemeklerimi biraz daha :KK69:
tm hadi git gel ben beklerim seni tam burda aha büle :kahve::kahve:
Ben yulafli bar yesem tohatlan ama :tokat: o kemalpasa bey nerden cıhtı:tokat: bunu hic unutmucam karlll yemeklerime coh dedigini aslaaa unutmucam kork benden:KK59:bide ekmek yimis:tokat:
kemal paşa değil hasanpaşa :D:D:D:D:D::D:D
yemeklerine cohh demedim hamur işi cohh dedimm:mapus::mapus:
Afiyet olsun kofte az deglmi
gel sendeeee hem yuruyus yerinde dedikodu yapariz burdakileri:sus::sus:
orta boydu yetti bayaa :KK53: bnm dedikodumu yapamazsınız geçiceniz o yollara hep kamera yerleştirdim ben hepp dinleme cihazlarıynan dolu hep izlicem sizi:sus::sus::sus::sus:
Hee keptini konuşuruk:mapus: benim diyet yemeklerime yulaflarima yime dedi :mapus:bunu asla unutmam unutturmam :KK70:biliyisin kaptinn kaptinn :confused:

Evet onu cekistiririk :KK70:

:KK57::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

tm hadi git gel ben beklerim seni tam burda aha büle :kahve::kahve:

kemal paşa değil hasanpaşa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:::KK70::KK70:
yemeklerine cohh demedim hamur işi cohh dedimm:mapus::mapus:

orta boydu yetti bayaa :KK53: bnm dedikodumu yapamazsınız geçiceniz o yollara hep kamera yerleştirdim ben hepp dinleme cihazlarıynan dolu hep izlicem sizi:sus::sus::sus::sus:

:KK57::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
:D :D heee hee evett anliyoruz :D grupda niye kimse yok yaa

Back
X