Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pazar belgrada gidicez ailecek kuzenler falan kalabalik ohhhh gelsin mangallar mis havaaaaaa orda yuruyus yeri varya 6km yuruyosun cikman imkansiz :D ordada yururum ohhhhh catlayinda patlayin:KK47::KK47:

Ayni kalori kizzz aynii ha yulaf lapasi yapmisim ha pekmezli kuru meyveli yulaf barımı yimişim ayniiii:KK34: ve ayni hesap zati yulaf lapama meyveler ve ceviz katiyom yaa hanii:KK34:hem ben saglikli degisik tarifler denemeyi seviyom :63:1 dilim ekmekli yagli sulu yemek yesem öğlen kimse bisi dimez demi:KK12:degisik seyler yaziyom diye cok saniyonuz cuma görecez kim coh yimis:mapus:
sakin şampiyon:KK53::KK53::KK53::KK53: tutmayın küçük enişteyi :tokat:
Tamamammm sakinn ol:işsiz:
sakinnnnnn oll:işsiz:

cok goozel dimi bigun bende yicem:işsiz:
cok güzel duruyo :tokat: cok begendim :tokat: normal erişteyle de yaparım ki ben onu :tokat:
yapalım sevmem kendisini ama yaparım 2 3 kilo gidecekse katlanırım :KK70: haşlama mı peki ?
evet haşlama :KK19: tm ben kesin öğreniyoum nasıl oldugunu cumartesi salı perşembe yapıyoruz ok mu :KK5:
Pazar belgrada gidicez ailecek kuzenler falan kalabalik ohhhh gelsin mangallar mis havaaaaaa orda yuruyus yeri varya 6km yuruyosun cikman imkansiz :KK70: ordada yururum ohhhhh catlayinda patlayin:KK47::KK47:
ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrr :KK57::KK57:hiç kıskanmadım :63::63::63::63::63:

cok güzel duruyo :tokat: cok begendim :tokat: normal erişteyle de yaparım ki ben onu :tokat:

evet haşlama :KK19: tm ben kesin öğreniyoum nasıl oldugunu cumartesi salı perşembe yapıyoruz ok mu :KK5:

ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrr :KK57::KK57:hiç kıskanmadım :63::63::63::63::63:
Eriste kalin biraz guzel olmaz bence. Eristemde var ama hic dusunmedm.
Incee olcak baya hemde kurums.
Kiskanmadn belli :D :D ay aciktm ya hep sizin yuzunuzdeñnnnn

Senin sinirini yirim
canim aslinda dusebilirsin beslenme seklini degistir bence temmuza ohoooo 4 kg bile verirsin nolcak sanki cok takincada verilmiyo
Bende seni yirim:KK8:

şampiyonu kizdirdin sonunda :tokat::KK70: ispanakla yogurdugum yeşil tambugday eristemle doverim seni:KK67: protein dolu boll yimirtali:rolleyes:ohhh :rolleyes: ben simdi biraz 30 40 dk 10 kilo agirlikla squatlar neyimler kol çalismalar felonlar karin kaslari filanlar çalışcam:KK69: sonra overim yemeklerimi biraz daha :KK69:

taam neyse sonra konusalım bu konuyu :KK70: ben doydum :KK51::KK51: yarım kase corba 1 hasanpaşa köfte yarım dilim ekmek yedim:KK51:
Ben yulafli bar yesem tohatlan ama :tokat: o kemalpasa bey nerden cıhtı:tokat: bunu hic unutmucam karlll yemeklerime coh dedigini aslaaa unutmucam kork benden:KK59:bide ekmek yimis:tokat:

Bende seni yirim:KK8:

şampiyonu kizdirdin sonunda :tokat::KK70: ispanakla yogurdugum yeşil tambugday eristemle doverim seni:KK67: protein dolu boll yimirtali:rolleyes:ohhh :rolleyes: ben simdi biraz 30 40 dk 10 kilo agirlikla squatlar neyimler kol çalismalar felonlar karin kaslari filanlar çalışcam:KK69: sonra overim yemeklerimi biraz daha :KK69:
tm hadi git gel ben beklerim seni tam burda aha büle :kahve::kahve:
Ben yulafli bar yesem tohatlan ama :tokat: o kemalpasa bey nerden cıhtı:tokat: bunu hic unutmucam karlll yemeklerime coh dedigini aslaaa unutmucam kork benden:KK59:bide ekmek yimis:tokat:
kemal paşa değil hasanpaşa :D:D:D:D:D::D:D
yemeklerine cohh demedim hamur işi cohh dedimm:mapus::mapus:
Afiyet olsun kofte az deglmi
gel sendeeee hem yuruyus yerinde dedikodu yapariz burdakileri:sus::sus:
orta boydu yetti bayaa :KK53: bnm dedikodumu yapamazsınız geçiceniz o yollara hep kamera yerleştirdim ben hepp dinleme cihazlarıynan dolu hep izlicem sizi:sus::sus::sus::sus:
Hee keptini konuşuruk:mapus: benim diyet yemeklerime yulaflarima yime dedi :mapus:bunu asla unutmam unutturmam :KK70:biliyisin kaptinn kaptinn :confused:

Evet onu cekistiririk :KK70:

:KK57::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:

tm hadi git gel ben beklerim seni tam burda aha büle :kahve::kahve:

kemal paşa değil hasanpaşa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:::KK70::KK70:
yemeklerine cohh demedim hamur işi cohh dedimm:mapus::mapus:

orta boydu yetti bayaa :KK53: bnm dedikodumu yapamazsınız geçiceniz o yollara hep kamera yerleştirdim ben hepp dinleme cihazlarıynan dolu hep izlicem sizi:sus::sus::sus::sus:

:KK57::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
:D :D heee hee evett anliyoruz :D grupda niye kimse yok yaa

Back
X