• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoğurt Yedim arada ya :) ama 2 tabaktan fazla yiycem 2 büyük havuç 3 pırasa 1 bağ ıspanak 1 patates hepsini başladım hepsinde bitiricem :)(
Mesela ispanak yemegi yaparbilirsin sogan kiymayla az salcayla.
ustunede yogurtt missss cok severim.
Illa sebze haslamana gerk yok.
Patlican seviyosan benim gibi izgara gibi pisirip yada firinlayip karni yarik yapabilirsin.
Karnibahari firilayip besamelle yapiolar ben onuda kiymali yapio firinliyorm cok seviyoruz.
Yani sebze cesitleri bu sekildede tuketebilirsin.
Yada at sebzeleri firina yanina tavuk vs at az da sos oh missss.

sakin şampiyon:KK53::KK53::KK53::KK53: tutmayın küçük enişteyi :tokat:

cok güzel duruyo :tokat: cok begendim :tokat: normal erişteyle de yaparım ki ben onu :tokat:

evet haşlama :KK19: tm ben kesin öğreniyoum nasıl oldugunu cumartesi salı perşembe yapıyoruz ok mu :KK5:

ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrr :KK57::KK57:hiç kıskanmadım :63::63::63::63::63:
ok özel bir çay hazırlıyorsun o mu acaba

Yoğurt Yedim arada ya :) ama 2 tabaktan fazla yiycem 2 büyük havuç 3 pırasa 1 bağ ıspanak 1 patates hepsini başladım hepsinde bitiricem :)(
oh maşalllahhh suyuna da corba yaparsın akşam için :KK51::KK51: yada illaki bişey için kullanılır o su dökme derim :KK51:
pek sanmıyorum canım güvenemiyorum kendime
sen niye böyle umutsuzsun bu ara :110:hiç yakışmıyo :KK200:
ok özel bir çay hazırlıyorsun o mu acaba
aynen kuzum annemden alıcam ben tarifi akşam yazarım malzemeleri yarın gider alırız detokstad a bişey yok zaten bütün gün haslanmış yumurta sabah 1 tane yeret öğle 2 olsa akşamda 1 yeter gibi geliyo bana:super: aralarda da çayı içeriz. ama cok mideni bulandırırsa elmada yeniyomş sanırım:KK59:

Mesela ispanak yemegi yaparbilirsin sogan kiymayla az salcayla.
ustunede yogurtt missss cok severim.
Illa sebze haslamana gerk yok.
Patlican seviyosan benim gibi izgara gibi pisirip yada firinlayip karni yarik yapabilirsin.
Karnibahari firilayip besamelle yapiolar ben onuda kiymali yapio firinliyorm cok seviyoruz.
Yani sebze cesitleri bu sekildede tuketebilirsin.
Yada at sebzeleri firina yanina tavuk vs at az da sos oh missss.
Ben severek tükettiğini için sıkıntı olmuyor ugrasmamis da oluyorum doğuruyor um hasliyorum tuz bile serpmeye üşeniyorum bazen oturup 2 3 tabak yiyorum :KK70:
oh maşalllahhh suyuna da corba yaparsın akşam için :KK51::KK51: yada illaki bişey için kullanılır o su dökme derim :KK51:

aynen kuzum annemden alıcam ben tarifi akşam yazarım malzemeleri yarın gider alırız detokstad a bişey yok zaten bütün gün haslanmış yumurta sabah 1 tane yeret öğle 2 olsa akşamda 1 yeter gibi geliyo bana:super: aralarda da çayı içeriz. ama cok mideni bulandırırsa elmada yeniyomş sanırım:KK59:

Ben suyunu da birlikte yiyorum keptin :KK70:. Hepsini aynı anda doğru yorum atıyorum suya haslaniuir az bişey suyla sonra yiyorum

ay bende bilmiyorum herşey allak bullak düzensiz geliyor habuki ya allah deyip kalkasam düzenli olduğunu görcem herşeyin havalardan sanırım ya da kilo vermek istiyorum veremiyorum ders çalışamıyorum evime yetişemiyorum istediğim gibi uykusuz kalamıyorum bir ağırlık var üstümde işte sen anla
ok maydo9noz zencefil elma limon top karabiber olması gerekli yapalım cumartesi günü

Ben severek tükettiğini için sıkıntı olmuyor ugrasmamis da oluyorum doğuruyor um hasliyorum tuz bile serpmeye üşeniyorum bazen oturup 2 3 tabak yiyorum :KK70:

Ben suyunu da birlikte yiyorum keptin :KK70:. Hepsini aynı anda doğru yorum atıyorum suya haslaniuir az bişey suyla sonra yiyorum
Ozaman iyi ben hic sevmem illa yapicam :) oyuzden yani bunlarida yesen kotu olmaz demek icin aklima geleni yazdi..

kaptinn kaptinn @ParteMoralll SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik

Kızlar yufkanın var 2 tane bugün bitirmem lazım akşama ne yapsam ?? 2 patlıcanın da var 1 domates istediğiniz kadar biber soğan patates havuc etin hiç bir türlüsü yok
peynir varsa tavada börek yapabilirsin ya da patlıcanlı börek dene bence güzel olur patlıcanı küp doğra az yağ da çevir tuzunu koy börek yap ben olsam öyle değerlendirirdim sanırım

kaptinn kaptinn @ParteMoralll SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik

Kızlar yufkanın var 2 tane bugün bitirmem lazım akşama ne yapsam ?? 2 patlıcanın da var 1 domates istediğiniz kadar biber soğan patates havuc etin hiç bir türlüsü yok
Esin icinmi soruyosun diyet icin demedim :)
Patlican kizartsan yogurtlu ohh
Ben mesela tavaya buyuk buyuk domates ve biber dograrim az yagla sonra suyuda cikiyo en son yogurt koyuyorum esim cok seviyo. Aklima bunlar geldi.
Patateside elma dilim yapabilirsin :D yemekler gozumde ucuyo

peynir varsa tavada börek yapabilirsin ya da patlıcanlı börek dene bence güzel olur patlıcanı küp doğra az yağ da çevir tuzunu koy börek yap ben olsam öyle değerlendirirdim sanırım
Evet olabilir aslında benim aklıma pilav da geldi yufkalı ama.icine kıyılacak fındık fıstık vs yok

bizim işler bitti de stajyerin yaptıüı dosyalamaları düzeltiyorum 2 gündür misafir geldi büroya yemek yedik tavuk ve bulgur onlarla sohbet ediyorduk pek bakamadım nete

Açıklama yapıyorum efendimHoppa
IMG_8279.webp

Saolun efendim Hoppa 30 da sabah yapmistim 80 dk sporum var efendim Hoppa

Back
X