- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.081
pek sanmıyorum canım güvenemiyorum kendimegeçersin canım 6 kilo az bi kilo değil temmuza kadar 65 olursun inşallah. Sıkıntı yapma kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek sanmıyorum canım güvenemiyorum kendimegeçersin canım 6 kilo az bi kilo değil temmuza kadar 65 olursun inşallah. Sıkıntı yapma kendine
Mesela ispanak yemegi yaparbilirsin sogan kiymayla az salcayla.Yoğurt Yedim arada ya :) ama 2 tabaktan fazla yiycem 2 büyük havuç 3 pırasa 1 bağ ıspanak 1 patates hepsini başladım hepsinde bitiricem :)(
ok özel bir çay hazırlıyorsun o mu acabasakin şampiyontutmayın küçük enişteyi
cok güzel duruyocok begendim
normal erişteyle de yaparım ki ben onu
evet haşlamatm ben kesin öğreniyoum nasıl oldugunu cumartesi salı perşembe yapıyoruz ok mu
ayy temiz hava mangallar közlenmiş patlıcanlı salatalarrrhiç kıskanmadım
![]()
oh maşalllahhh suyuna da corba yaparsın akşam içinYoğurt Yedim arada ya :) ama 2 tabaktan fazla yiycem 2 büyük havuç 3 pırasa 1 bağ ıspanak 1 patates hepsini başladım hepsinde bitiricem :)(
sen niye böyle umutsuzsun bu arapek sanmıyorum canım güvenemiyorum kendime
aynen kuzum annemden alıcam ben tarifi akşam yazarım malzemeleri yarın gider alırız detokstad a bişey yok zaten bütün gün haslanmış yumurta sabah 1 tane yeret öğle 2 olsa akşamda 1 yeter gibi geliyo banaok özel bir çay hazırlıyorsun o mu acaba
Ben severek tükettiğini için sıkıntı olmuyor ugrasmamis da oluyorum doğuruyor um hasliyorum tuz bile serpmeye üşeniyorum bazen oturup 2 3 tabak yiyorumMesela ispanak yemegi yaparbilirsin sogan kiymayla az salcayla.
ustunede yogurtt missss cok severim.
Illa sebze haslamana gerk yok.
Patlican seviyosan benim gibi izgara gibi pisirip yada firinlayip karni yarik yapabilirsin.
Karnibahari firilayip besamelle yapiolar ben onuda kiymali yapio firinliyorm cok seviyoruz.
Yani sebze cesitleri bu sekildede tuketebilirsin.
Yada at sebzeleri firina yanina tavuk vs at az da sos oh missss.
oh maşalllahhh suyuna da corba yaparsın akşam içinyada illaki bişey için kullanılır o su dökme derim
sen niye böyle umutsuzsun bu arahiç yakışmıyo
aynen kuzum annemden alıcam ben tarifi akşam yazarım malzemeleri yarın gider alırız detokstad a bişey yok zaten bütün gün haslanmış yumurta sabah 1 tane yeret öğle 2 olsa akşamda 1 yeter gibi geliyo banaaralarda da çayı içeriz. ama cok mideni bulandırırsa elmada yeniyomş sanırım
![]()
SchonerDuft
@zuzuzuzu1234
@elaalemi
@Alina_
Aylnaylm1
poncikbirgelincik
SekerPancarii
@sarraf
açıklama bekliyoruz![]()
pek sanmıyorum canım güvenemiyorum kendime
ay bende bilmiyorum herşey allak bullak düzensiz geliyor habuki ya allah deyip kalkasam düzenli olduğunu görcem herşeyin havalardan sanırım ya da kilo vermek istiyorum veremiyorum ders çalışamıyorum evime yetişemiyorum istediğim gibi uykusuz kalamıyorum bir ağırlık var üstümde işte sen anlaoh maşalllahhh suyuna da corba yaparsın akşam içinyada illaki bişey için kullanılır o su dökme derim
sen niye böyle umutsuzsun bu arahiç yakışmıyo
aynen kuzum annemden alıcam ben tarifi akşam yazarım malzemeleri yarın gider alırız detokstad a bişey yok zaten bütün gün haslanmış yumurta sabah 1 tane yeret öğle 2 olsa akşamda 1 yeter gibi geliyo banaaralarda da çayı içeriz. ama cok mideni bulandırırsa elmada yeniyomş sanırım
![]()
Ozaman iyi ben hic sevmem illa yapicam :) oyuzden yani bunlarida yesen kotu olmaz demek icin aklima geleni yazdi..Ben severek tükettiğini için sıkıntı olmuyor ugrasmamis da oluyorum doğuruyor um hasliyorum tuz bile serpmeye üşeniyorum bazen oturup 2 3 tabak yiyorum
Ben suyunu da birlikte yiyorum keptin. Hepsini aynı anda doğru yorum atıyorum suya haslaniuir az bişey suyla sonra yiyorum
olabilir gerçekten kaybettim yolumu veremiyorum gram gram gidiyor aynı hafta içinde geri geliyorpsikolojik bence sen uzun zamandır veremıyosun ılk geldıgınde verıyodun
Tavada gözleme yap peynirli kasarli ? Baska biseyin var onla yapabilirsin bence.kaptinn @ParteMoralll
SchonerDuft
poncikbirgelincik
Kızlar yufkanın var 2 tane bugün bitirmem lazım akşama ne yapsam ?? 2 patlıcanın da var 1 domates istediğiniz kadar biber soğan patates havuc etin hiç bir türlüsü yok
peynir varsa tavada börek yapabilirsin ya da patlıcanlı börek dene bence güzel olur patlıcanı küp doğra az yağ da çevir tuzunu koy börek yap ben olsam öyle değerlendirirdim sanırımkaptinn @ParteMoralll
SchonerDuft
poncikbirgelincik
Kızlar yufkanın var 2 tane bugün bitirmem lazım akşama ne yapsam ?? 2 patlıcanın da var 1 domates istediğiniz kadar biber soğan patates havuc etin hiç bir türlüsü yok
Akşam yemeği olarak ya gözleme yemez ki kocam bana kalır olmaz şimdiTavada gözleme yap peynirli kasarli ? Baska biseyin var onla yapabilirsin bence.
Baska bisey daha varda bezelye ic lazim ona girmiyim simdi :)
Esin icinmi soruyosun diyet icin demedim :)kaptinn @ParteMoralll
SchonerDuft
poncikbirgelincik
Evet olabilir aslında benim aklıma pilav da geldi yufkalı ama.icine kıyılacak fındık fıstık vs yokpeynir varsa tavada börek yapabilirsin ya da patlıcanlı börek dene bence güzel olur patlıcanı küp doğra az yağ da çevir tuzunu koy börek yap ben olsam öyle değerlendirirdim sanırım
Eee niye yemiyo ozaman o yufkayi hemen borek sar peynirli at buzluga cikarirsin biri gelince.Akşam yemeği olarak ya gözleme yemez ki kocam bana kalır olmaz şimdi![]()
yufkalı pilavı bilmiyorum difrize atsan sonra kullansanda olur yufkayı aslındaEvet olabilir aslında benim aklıma pilav da geldi yufkalı ama.icine kıyılacak fındık fıstık vs yok
Açıklama yapıyorum efendimSchonerDuft
@zuzuzuzu1234
@elaalemi
@Alina_
Aylnaylm1
poncikbirgelincik
SekerPancarii
@sarraf
açıklama bekliyoruz![]()