• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben severek tükettiğini için sıkıntı olmuyor ugrasmamis da oluyorum doğuruyor um hasliyorum tuz bile serpmeye üşeniyorum bazen oturup 2 3 tabak yiyorum :KK70:

Ben suyunu da birlikte yiyorum keptin :KK70:. Hepsini aynı anda doğru yorum atıyorum suya haslaniuir az bişey suyla sonra yiyorum
haslanmış sebzeyi severek mi yiyosun :oha::oha:
ben yazıyorum kımse cevap vermıyo sabahtan berıdır burdayım :işsiz:
ben hep cvpv eriyom sana alan atmaaaa :ukala::ukala:
ay bende bilmiyorum herşey allak bullak düzensiz geliyor habuki ya allah deyip kalkasam düzenli olduğunu görcem herşeyin havalardan sanırım ya da kilo vermek istiyorum veremiyorum ders çalışamıyorum evime yetişemiyorum istediğim gibi uykusuz kalamıyorum bir ağırlık var üstümde işte sen anla
ok maydo9noz zencefil elma limon top karabiber olması gerekli yapalım cumartesi günü
bence bahar yorgunlugundan öyle geliyo sana aynen böyle bişiler vardı akşamdan hzırlar sabah şişeye koyar alırız yanımıza

bence bahar yorgunlugundan öyle geliyo sana aynen böyle bişiler vardı akşamdan hzırlar sabah şişeye koyar alırız yanımıza
Siz bir svmiyorsunuz onu anlamıyorum..Hatta aklıma yerken fikir.geldi acaba Ege mutfağı diye avmlere dükkan mı acsam :D

yanıma limon alayım bürodan o zaman yarın başlarım ama yumurta değerinde başka birşey yerim midem bulanırsa elma demiştin elma ile kapatırım

kaptinn kaptinn @ParteMoralll SchonerDuft SchonerDuft poncikbirgelincik poncikbirgelincik

Kızlar yufkanın var 2 tane bugün bitirmem lazım akşama ne yapsam ?? 2 patlıcanın da var 1 domates istediğiniz kadar biber soğan patates havuc etin hiç bir türlüsü yok
patlıcanlı börek denedin mi hiç ? partişin dediği gbi pacanga böreği gibi yaparsın patlıcan közle domatesle doldur yufkanın içine :kk77:
Açıklama yapıyorum efendimHoppa
Eki Görüntüle 1991375
Saolun efendim Hoppa 30 da sabah yapmistim 80 dk sporum var efendim Hoppa
bende açıklama kısmında bomboş ekran cıktı niye öle oldu :KK53::KK53::KK53: spor yapim eve gidince yürüyüş dışında bişey yapmıyom artık egzersizlere başlıcam:spor:

yanıma limon alayım bürodan o zaman yarın başlarım ama yumurta değerinde başka birşey yerim midem bulanırsa elma demiştin elma ile kapatırım
kız yarın cumaaa sen çaya mı başlıcan yarın ? :KK50:
aaslında onu bi hafta sürekli yapabiliriz sanki su gibi içilir sonucta soguk olcak :KK58:

hani nerde göremedimmmm şiştim yazdım kimse cevap yazmadııııııııııııııı

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(40)Hedef52:+40
()Senad:
(221)SekerPancarii:68+73+80
()Alina_:
(205)zuzuzuzu1234:90+105
(50)ParteMoralll :50

MOR TAKİM

(120)Poncikbirgelincik:60+60
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(45)selcanmehmetcan:45
(130)sarraf: 130
(150)Aylnaylm1 :30+120

PEMBE TAKİM:516
MOR TAKIM:755

patlıcanlı börek denedin mi hiç ? partişin dediği gbi pacanga böreği gibi yaparsın patlıcan közle domatesle doldur yufkanın içine :kk77:

bende açıklama kısmında bomboş ekran cıktı niye öle oldu :KK53::KK53::KK53: spor yapim eve gidince yürüyüş dışında bişey yapmıyom artık egzersizlere başlıcam:spor:

kız yarın cumaaa sen çaya mı başlıcan yarın ? :KK50:
aaslında onu bi hafta sürekli yapabiliriz sanki su gibi içilir sonucta soguk olcak :KK58:
olabilir yani o çayı 3 4 gün içip kahvaltıyı 1 yumurta ile yapsam öğlen ne varsa yesem akşamı hafif kapatsam nasıl olur acaba
....
ayran aşı yaptım ya ben bak onu da yapabiliriz 700 gram garanti veririz o kür ile ama dün nasıl içemedim bilemiyorum

olabilir yani o çayı 3 4 gün içip kahvaltıyı 1 yumurta ile yapsam öğlen ne varsa yesem akşamı hafif kapatsam nasıl olur acaba
....
ayran aşı yaptım ya ben bak onu da yapabiliriz 700 gram garanti veririz o kür ile ama dün nasıl içemedim bilemiyorum

bence pancarın listeyi yapın kızlar kaptinn kaptinn banada ilk gün 800 gram verdirmişti sonra hastalandım yine verdim ama uygularsanız baya etkili

bence pancarın listeyi yapın kızlar kaptinn kaptinn banada ilk gün 800 gram verdirmişti sonra hastalandım yine verdim ama uygularsanız baya etkili
şu 3 günlük listeden bahsediyorsun değil mi oda olabilir aslında @keptin ne dersin hafta içi yapsak mı sende takıl bize poncik

Kızlar bugün küçük diyetini unuttun gitsin buğun abarttim yani çok şekerli çekti canım ve farkında olmadan ucundan derken 200 Gr lik fıstık ezmesini bitirmisim ki kendileri 1209 kaloriye eşit :(((

Neyse ki doktor Mehmet öz sismanlatmaz demiş :D

O değil bı daha almicam fıstık ezmesi falan :(((

Kızlar bugün küçük diyetini unuttun gitsin buğun abarttim yani çok şekerli çekti canım ve farkında olmadan ucundan derken 200 Gr lik fıstık ezmesini bitirmisim ki kendileri 1209 kaloriye eşit :KK43:((

Neyse ki doktor Mehmet öz sismanlatmaz demiş :KK70:

O değil bı daha almicam fıstık ezmesi falan :KK43:((

Hergün abartıyorsun ki dünde 5 dilim ekmek yemiştin
Biraz dikkat etmelisin

Back
X