• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugün küçük diyetini unuttun gitsin buğun abarttim yani çok şekerli çekti canım ve farkında olmadan ucundan derken 200 Gr lik fıstık ezmesini bitirmisim ki kendileri 1209 kaloriye eşit :KK43:((

Neyse ki doktor Mehmet öz sismanlatmaz demiş :KK70:

O değil bı daha almicam fıstık ezmesi falan :KK43:((
kuzum telafisini yaparsın em evde yap çok güzel oluyor doğal oluyor

FB_IMG_1493903996806.webp

gurur yaptım bdvye gittim hemen :KK70: ama onlar hayıııııın kibliyolar hemen :kızgın:
neler diyosan artık :D:D
olabilir yani o çayı 3 4 gün içip kahvaltıyı 1 yumurta ile yapsam öğlen ne varsa yesem akşamı hafif kapatsam nasıl olur acaba
....
ayran aşı yaptım ya ben bak onu da yapabiliriz 700 gram garanti veririz o kür ile ama dün nasıl içemedim bilemiyorum
ayran aşını bende yiyemedim ya :kusmuk::kusmuk:
bence pancarın listeyi yapın kızlar kaptinn kaptinn banada ilk gün 800 gram verdirmişti sonra hastalandım yine verdim ama uygularsanız baya etkili
o da mantıklı gibi liste sende duruyo mu bi bakayım :KK51:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik kaptinn kaptinn kızlar ben geçen aylarda 1 lt suya 1 yk yerşil çay 1 elma 1 çubuk tarçın 1 limon atıyoruz gecden sabaha bekliyor su hazır gün içinde içiyoruz 5 gün bunu yapıyoruz bunu da sıraya alalım soğuk soğuk içeriz

etkili mi yapalım kuzum etkiliyse :KK50:

şu 3 günlük listeden bahsediyorsun değil mi oda olabilir aslında @keptin ne dersin hafta içi yapsak mı sende takıl bize poncik

Olur kızlar bende yaparım salı başlayalım o zaman olur mu evet o 3 günlük listeden bahsediyorumm
TEMAMDIRR SALI BASLIYOKK :KK5::KK5:
Kızlar bugün küçük diyetini unuttun gitsin buğun abarttim yani çok şekerli çekti canım ve farkında olmadan ucundan derken 200 Gr lik fıstık ezmesini bitirmisim ki kendileri 1209 kaloriye eşit :KK43:((

Neyse ki doktor Mehmet öz sismanlatmaz demiş :KK70:

O değil bı daha almicam fıstık ezmesi falan :KK43:((
HEMDE PERŞEMBE GÜNÜ :tokat::tokat:cok kızdırıyosun beni :tokat::tokat: evinde bu sekilde seyler tutmamalısın :tokat:

Hergün abartıyorsun ki dünde 5 dilim ekmek yemiştin
Biraz dikkat etmelisin
+1 :mapus:
detoks suyu neydi kuzum yapalım onuda ne var ne yoksa yapalım hatta iki liste birden yapalım belki işe yarar ahahahhahha :KK70::KK70::KK70:
daha hızlı zayıflayabiilmek için 2 diyet birden mantıklı :KK19::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

getirin bana o esrayı :tokat::tokat: nefret geldi kilo almayan insanlardan:tokat:
poncikbirgelincik poncikbirgelincik kaptinn kaptinn kızlar ben geçen aylarda 1 lt suya 1 yk yerşil çay 1 elma 1 çubuk tarçın 1 limon atıyoruz gecden sabaha bekliyor su hazır gün içinde içiyoruz 5 gün bunu yapıyoruz bunu da sıraya alalım soğuk soğuk içeriz
bi şu detoksu yapalmda :D:D:D:D
bişey demiyorum artık demicem :110:
durun bulcem :işsiz:

18280867_446403532385980_994557811_n.jpg

18280103_446403312386002_362618473_n.jpg

18280935_446403299052670_532953113_n.jpg
,

kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft
haydin bakalım kim daha çok vercek :duduk:
:duduk:
ya bi allasen şunları üzgünce yuklesene :KK51::KK51::KK51:

ilk yaptığımda yedim çok güzel olmuştu hatta dün yaptığımı neden yiyemedim anlayamıyorum

valla 2 gün içtim sonra sıkıldım yapmadım diyetle etkisi olur ancak tek başına sanmıyorum

Annem yeşil çay limon soda kaynatıyodu onu içiyodum ben oda çok etkiliydi :super: bide sabah aç karnına limon off yapmak isteyene neler neler var :KK34:

ilk yaptığımda yedim çok güzel olmuştu hatta dün yaptığımı neden yiyemedim anlayamıyorum
iştahın yoksa eger ondan da olabilirrr:kahve:
anlaştıhhh gençler :super: bozmak yok :KK67: sös müüü Hoppa@nuffiun kaptinn kaptinn
söözzz En Büyük KK salı başlıyokkk :KK5:
önceden çekmiştim telefonumda vardı :KK67: buluyonda bunuyon kendin çekeydin gülüm :tokat::tokat:
taam taam:kahve: ben yazarım word e şimdik:kahve::kahve:

Back
X