• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar,
Malum bu hafta morasl olarak biraz sikintili gecti.dun,disaridaydim ,sabahta ancak ev deki isleri halledince ugrayamadim.bugun keza ayni sekilde .ve hala uzerimde ki sacma psikolojiyi atamadim.cok icerledim.sanirim biraz zamana ihtiyacim var.hani derler ya gozden irak olan gonulden de irak olur diye .bizi ancak o pakliyor,neyse.

ufff valla katılıyorummm :işsiz::işsiz::işsiz: yarın artı gelicekler ve k.bakmayın bu hafta oplmadı dicekler :işsiz:
ama 2 hafta üst üste artı gelince diskalifiye kuralını hatırlatmam gerek sanırımmm

@zuzuzuzu1234
@Alina_
bu hafta riksli olanlar.. geçen hafta artı cıkmışsınız kızlar bu haftada artı olursa diskalifiye oluyosunuz
Kuzu paylasim konusu sikintiysa,izin yada kendi istegiyle ayrildi diyelim,gecen haftaki artinin sebebi malum donem oncesinin etkisiymid,ve hala tam oarak siskinligimi atamadim.bir de bu hafta onceki menulerimimi uygulamadim ben.en onemlidi yogurt tuketmedim,o da cok fasrk etti diye dusunuyorum.yarina nasil bir sonuc gorurum hic bilmiyorum,sabitlemis olsam bile bu hafta icin sevinecegim.

Selam kizlar,
Malum bu hafta morasl olarak biraz sikintili gecti.dun,disaridaydim ,sabahta ancak ev deki isleri halledince ugrayamadim.bugun keza ayni sekilde .ve hala uzerimde ki sacma psikolojiyi atamadim.cok icerledim.sanirim biraz zamana ihtiyacim var.hani derler ya gozden irak olan gonulden de irak olur diye .bizi ancak o pakliyor,neyse.
Noldu hayirdir cnm

Dun ve bugun ayni sekill yedim kizlarHoppa
Sabah,
İki etimek,paket bitmedi henuz
4 dilim sucuk,olmasa iyidi
Bir dilim peynir
Ve cay
Ara,bir fincan sutlu turk kahvesi
Oglen,
İki yumurtadan omlet
Cay
Yemek istemedim,protein olsun diye dusundum:KK64:
Ara,
Bir kupa az sutle nescafe
Uc ceviz
Aksam,
Ton balikli salata
Bir kucuk dilim ekmek ve bir corba kasigi bezelye yemegi
Su iki lt net dun iki bucvuktu.ve suan su sisesi yanimda,birazdan bir biutki cxayi icerim.:KK75:

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

(40)Hedef52:+40
()Senad:
(221)SekerPancarii:68+73+80
()Alina_:30+60+30
(205)zuzuzuzu1234:90+105
(130)ParteMoralll :50+80

MOR TAKİM

(180)Poncikbirgelincik:60+60+60
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(45)selcanmehmetcan:45
(130)sarraf: 130
(150)Aylnaylm1 :30+120

PEMBE TAKİM:516
MOR TAKIM:815

Selam kizlar,
Canim cok fazla takmamaya çalış moral düştükce karşıdaki farkedip daha çok uzun gelebilir o yüzden güçlü durmaya caliss
Kuzu paylasim konusu sikintiysa,izin yada kendi istegiyle ayrildi diyelim,gecen haftaki artinin sebebi malum donem oncesinin etkisiymid,ve hala tam oarak siskinligimi atamadim.bir de bu hafta onceki menulerimimi uygulamadim ben.en onemlidi yogurt tuketmedim,o da cok fasrk etti diye dusunuyorum.yarina nasil bir sonuc gorurum hic bilmiyorum,sabitlemis olsam bile bu hafta icin sevinecegim.
Bebeğim sabit gelsen yeter artı cikmadigin sürece seni tolere edebilirim durumundan ötürü ama izin için daha vaktin var 2 ay geçmesi lazım listeye girdikten sonra o yüzden izine ayrilamiyosun tamamen ayrilmani da ben istemem şahsen

Sabah,
Bir dilim peynir
Ve cay
Oglen,
İki yumurtadan omlet
Cay
Ara,
Uc ceviz
Aksam,
Ton balikli salata
Su iki lt net dun iki bucvuktu.ve suan su sisesi yanimda,birazdan bir biutki cxayi icerim.:KK75:
Suyu arttır bide akşam yoğurt kürü yap o da ödem attiriyo sabah sabit çıkarsın canım menu hafif olmuş akşam ki ekmek olmasa olurms

Sabah,
Bir dilim peynir
Ve cay
Oglen,
İki yumurtadan omlet
Cay
Ara,
Uc ceviz
Aksam,
Ton balikli salata
Fena degil arti cikacak durun yok bence ya

Canim cok fazla takmamaya çalış moral düştükce karşıdaki farkedip daha çok uzun gelebilir o yüzden güçlü durmaya caliss

Bebeğim sabit gelsen yeter artı cikmadigin sürece seni tolere edebilirim durumundan ötürü ama izin için daha vaktin var 2 ay geçmesi lazım listeye girdikten sonra o yüzden izine ayrilamiyosun tamamen ayrilmani da ben istemem şahsen
Gercekten zor geciyor,aslina bakarsan ortada bir sey de yok,kv cani sikildikca,bizi asindidiyor,neyse daha da uzatmiyim,sizi de bunalmiyim,yetti gari:63:
Ayri kalmayi ben de istemiyorum,tabiki de.cunku toplkam sure de cok guzel kg verdim.yarini bir atlkatayim,onceki menulere donecegim.

Back
X