- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.321
1. sayfada var ... geçen haftaki kilo ile bugünkü kilondan çıkar çıkan sonucu 100 ile çarp çıkan sonu geçen haftaki kilona bölBu yzudeler nasıl hesaplanıyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. sayfada var ... geçen haftaki kilo ile bugünkü kilondan çıkar çıkan sonucu 100 ile çarp çıkan sonu geçen haftaki kilona bölBu yzudeler nasıl hesaplanıyor acaba
tekrar yapamıyon mu aynısından kuzu al yenisinio şişlik gitmedi ya kimyon alacam bir poşet vardı tertemiz yıkanıp kurutmuştu annem onu bulamıyorumkafayı da ona taktım neyse bu haftasonu yapıyoruz değil mi önümüzdeki cuma 69ları görmek istiyorum
yaa demeeeeGunaydin kizlar
Gecen cuma kilom : 51.7bir rüya gibiydi
Pazartesi kilom: 54.7
Şimdiki kilom: 52.8Eski kiloma dönemesemde 1.9 kilo verdim şükür
Sonuckaptinn
poncikbirgelincik
SchonerDuft kizlar iki gün cok yedim ve detoksda verdigimin iki katini aldim ve bu hafta geri detoks önceki kiloma döndüm bi hatada geri geliyo bu detoksda verilen kilolar
benden dimesi
![]()
inşallah kuzuumkaptinn ben burayı seviyorum yaaa önümüzdeki hafta 65 gorecem ahanda size sözü yapacam işte
Günaydın kızlaarrrr
***aday listesi***
@SekerPancarii(51.7/52.8/-1.1/-2.13%)
@sarraf (78.9///%) listeye girmek için gerekli:76kg
aday listesi yüzdesi:%
hee yav heee benimde zaten her sabah french presste demlenirdi çayım güccükkene![]()
Yani ben detokstan sonra hep bir hafta 10 gün dikkat ettim almadim sonra bi cinnet aninda yedim ve 3 kilo aldim normal bi insan benim yedigimle en fazla 1 kilo alirdi yagdan gitmiyo ve belli bi donemde geri geliyo simdi hic mi kacamak yapmıyoruz kriz animiz olmuyo yeniliyo ve fazlasiyla geliyotekrar yapamıyon mu aynısından kuzu al yenisini
yaa demeeeedikkat etsende mi alınıyo
![]()
tm aldatma yoksa sorunda yokkaptinn cansu mu yazmış canisi yazacaktım bak ya bu kalvye beni deli ediiii
Saol bebegim inşallah haftaya 51 oluruminşallah kuzuum
artı çıkmş gözüksende cok iyi kilo verdnnnn
sen daha yokkene beni o çaylarla yıkarmış annem
![]()
hadi ya ama başka türlü de gitmiyor kilolar uzun süre dikkat etmek gerekli geçen yaptığım detoks ile verdiğim kilodan sonra 400 500 gram aldım sonrası sabitlendi çok şükürGunaydin kizlar
Gecen cuma kilom : 51.7bir rüya gibiydi
Pazartesi kilom: 54.7
Şimdiki kilom: 52.8Eski kiloma dönemesemde 1.9 kilo verdim şükür
Sonuckaptinn
poncikbirgelincik
SchonerDuft kizlar iki gün cok yedim ve detoksda verdigimin iki katini aldim ve bu hafta geri detoks önceki kiloma döndüm bi hatada geri geliyo bu detoksda verilen kilolar
benden dimesi
![]()
tm aldatma yoksa sorunda yok![]()
o zaman daha esnek mi yapsak acabaYani ben detokstan sonra hep bir hafta 10 gün dikkat ettim almadim sonra bi cinnet aninda yedim ve 3 kilo aldim normal bi insan benim yedigimle en fazla 1 kilo alirdi yagdan gitmiyo ve belli bi donemde geri geliyo simdi hic mi kacamak yapmıyoruz kriz animiz olmuyo yeniliyo ve fazlasiyla geliyobencesi tabi
![]()
Tabi her bünyede de farkli olur canim bide herkes kacamagini benim gibi bütün güne yaymiyohadi ya ama başka türlü de gitmiyor kilolar uzun süre dikkat etmek gerekli geçen yaptığım detoks ile verdiğim kilodan sonra 400 500 gram aldım sonrası sabitlendi çok şükür
Hosgeldin bebekim yeni kurallarimi beeendinmi
Saol bebegim inşallah haftaya 51 olurum![]()
14. TAKİM 516. ETAP***
nuffiun(72,4/72,30/0,10/0,14%)
zuzuzuzu1234 (66.8///%)
elaalemi( 57.0///%)
Alina_ (/59.7///%)
keptinn(/55.1/54.7/0.4/%0.73)
Aylnaylm1(67.7///%)
poncikbirgelincik(59.3/59,3/sabit/)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü
14. Takım Ortalama:%
dimiaaa senin üstüne gül koklar miyim ben yaaa
Yada kacamak hic yapmamaya gayret edilecek en az 3 hafta sifir kacamak hem verdigin kilo oturur hemde üstüne zaten daha da kilo vermis olursuno zaman daha esnek mi yapsak acabamesela öğle normal yiyip sade sabah ve akşamı yapsak
![]()