• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben biraz daha beklicem kolonu yazmak için :) kahvaltımı yaptım 310 kalori ile bebisi uyuttuktan sonra evi temizliğin sonra öğlen yemeği yemeden dışarı aticam kendimi :)) dolanicam aksma yazsam kilomuzu ?? Saat 5 gibi

Akşam yemeği bamya yapicam sadece bamya yiycem plan böyle bu araca evde kalan 100 Gr fıstık ezmesi mı kocamın ekmeğine sürdüm yedirdim geri kalanını da yarı. Yapsam biter :KK70: yemeden kurtuluruz inşallah
olmaz ki öyle kahvaltıdan önce niye tartılmadın yemek yedikten sonra fazla cıkıcaksın en geç saat 3 te bildirmiş oluyoruz kiloyu çünkü sonrasında ben isteyi düzenleyip kontrol edip paylaşım alanında paylaşıyorum

Ben biraz daha beklicem kolonu yazmak için :) kahvaltımı yaptım 310 kalori ile bebisi uyuttuktan sonra evi temizliğin sonra öğlen yemeği yemeden dışarı aticam kendimi :)) dolanicam aksma yazsam kilomuzu ?? Saat 5 gibi

Akşam yemeği bamya yapicam sadece bamya yiycem plan böyle bu araca evde kalan 100 Gr fıstık ezmesi mı kocamın ekmeğine sürdüm yedirdim geri kalanını da yarı. Yapsam biter :KK70: yemeden kurtuluruz inşallah
Kilomuzu ogleden once yazmamiz lazim canim
Fistik ezmesini eger evde yaptıysan cok faydali kiz niye kocana enerji yuklemesi yapiyon:D birer tatli kaşığı yürüyüşlerinden once yesen enerji verir performansin hic dusmez

olmaz ki öyle kahvaltıdan önce niye tartılmadın yemek yedikten sonra fazla cıkıcaksın en geç saat 3 te bildirmiş oluyoruz kiloyu çünkü sonrasında ben isteyi düzenleyip kontrol edip paylaşım alanında paylaşıyorum
Yaa lavaboya çıkmadım daha :)) kahvaltıdan önce tartildim da söylemem bakam lavaboya çıktıktan sonra daha az çıkarsan soylicem :D

Yada kacamak hic yapmamaya gayret edilecek en az 3 hafta sifir kacamak hem verdigin kilo oturur hemde üstüne zaten daha da kilo vermis olursun:KK37: yada belki sizde oyle olmaz bende oldu diye dimi:KK33:
sende kolay kilo alıyosun belki dediğin gibi sende öle olmştur neyse ben yine öğleni normal yiyeyim :KK58:
ben yeni geldim geçmişi okuyodum yanlış liste yazmış gördüm bi baktım hemen düzeltmiş yetisemedim @ParteMoralll :KK1:
taam taam hadi :p
aklıma o poşeti taktım ya elim almaya gitmiyor kuruması mesele gibi hiç ben temizledim bilmiyorum :KK70:
öğrenmiş olursun işte senin içinde bir ilk olur :D
kaptinn kaptinn sen gitme ben mezun olmadan :KK43:(( bende giderim
ben gitmem ki burdan :21: seni zayıflatcam taktım kafaya :super: daha cok azar işitceksin benden tohatlar yiceksin kacamakların yüzünden :tokat: o menüler düzelcek :tokat::tokat:

14. TAKİM 516. ETAP***

nuffiun(72,4/72,30/0,10/0,14%)
zuzuzuzu1234 (66.8/66.0/0.8/13.2,)
elaalemi( 57.0///%)
Alina_ (/59.7///%)
keptinn(/55.1/54.7/0.4/%0.73)
Aylnaylm1(67.7///%)
poncikbirgelincik(59.3/59,3/sabit/)
senad(64.7/63.3/1.4/%0.72)513.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 3e bölündü

14. Takım Ortalama:%
Böyle mı oluyor

Back
X