- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.341
Ay çok sağol tatlım liste nerde hesapların gitti1. sayfada var ... geçen haftaki kilo ile bugünkü kilondan çıkar çıkan sonucu 100 ile çarp çıkan sonu geçen haftaki kilona böl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sağol tatlım liste nerde hesapların gitti1. sayfada var ... geçen haftaki kilo ile bugünkü kilondan çıkar çıkan sonucu 100 ile çarp çıkan sonu geçen haftaki kilona böl
aklıma o poşeti taktım ya elim almaya gitmiyor kuruması mesele gibi hiç ben temizledim bilmiyorumtekrar yapamıyon mu aynısından kuzu al yenisini
yaa demeeeedikkat etsende mi alınıyo
![]()
olmaz ki öyle kahvaltıdan önce niye tartılmadın yemek yedikten sonra fazla cıkıcaksın en geç saat 3 te bildirmiş oluyoruz kiloyu çünkü sonrasında ben isteyi düzenleyip kontrol edip paylaşım alanında paylaşıyorumBen biraz daha beklicem kolonu yazmak için :) kahvaltımı yaptım 310 kalori ile bebisi uyuttuktan sonra evi temizliğin sonra öğlen yemeği yemeden dışarı aticam kendimi :)) dolanicam aksma yazsam kilomuzu ?? Saat 5 gibi
Akşam yemeği bamya yapicam sadece bamya yiycem plan böyle bu araca evde kalan 100 Gr fıstık ezmesi mı kocamın ekmeğine sürdüm yedirdim geri kalanını da yarı. Yapsam biteryemeden kurtuluruz inşallah
Kilomuzu ogleden once yazmamiz lazim canimBen biraz daha beklicem kolonu yazmak için :) kahvaltımı yaptım 310 kalori ile bebisi uyuttuktan sonra evi temizliğin sonra öğlen yemeği yemeden dışarı aticam kendimi :)) dolanicam aksma yazsam kilomuzu ?? Saat 5 gibi
Akşam yemeği bamya yapicam sadece bamya yiycem plan böyle bu araca evde kalan 100 Gr fıstık ezmesi mı kocamın ekmeğine sürdüm yedirdim geri kalanını da yarı. Yapsam biteryemeden kurtuluruz inşallah
Iyice birbirine girdi giriyodu diye acil servis yetistiben yeni geldim geçmişi okuyodum yanlış liste yazmış gördüm bi baktım hemen düzeltmiş yetisemedim @ParteMoralll![]()
Iyice birbirine girdi giriyodu diye acil servis yetistiolsundu
![]()
Yaa lavaboya çıkmadım daha :)) kahvaltıdan önce tartildim da söylemem bakam lavaboya çıktıktan sonra daha az çıkarsan soylicemolmaz ki öyle kahvaltıdan önce niye tartılmadın yemek yedikten sonra fazla cıkıcaksın en geç saat 3 te bildirmiş oluyoruz kiloyu çünkü sonrasında ben isteyi düzenleyip kontrol edip paylaşım alanında paylaşıyorum
Bayildimmm hemideeHosgeldin bebekim yeni kurallarimi beeendinmi![]()
Kahvaltidan once tartilmadin mi?
aynen oylee babyyyyBayildimmm hemideedisiplinli bi takim olursak kilolar daha hızlı gider
gunaydin balli lokmam
![]()
kiloyu zor veriyorum erdiğimi çok şüküğr almıyorum umarım canım işe yarar 65 i hemencecik görürümTabi her bünyede de farkli olur canim bide herkes kacamagini benim gibi bütün güne yaymiyoinsallah gelmez grmi bile
![]()
Yaa lavaboya çıkmadım daha :)) kahvaltıdan önce tartildim da söylemem bakam lavaboya çıktıktan sonra daha az çıkarsan soylicem![]()
sende kolay kilo alıyosun belki dediğin gibi sende öle olmştur neyse ben yine öğleni normal yiyeyimYada kacamak hic yapmamaya gayret edilecek en az 3 hafta sifir kacamak hem verdigin kilo oturur hemde üstüne zaten daha da kilo vermis olursunyada belki sizde oyle olmaz bende oldu diye dimi
![]()
taam taam hadiben yeni geldim geçmişi okuyodum yanlış liste yazmış gördüm bi baktım hemen düzeltmiş yetisemedim @ParteMoralll![]()
öğrenmiş olursun işte senin içinde bir ilk oluraklıma o poşeti taktım ya elim almaya gitmiyor kuruması mesele gibi hiç ben temizledim bilmiyorum![]()
ben gitmem ki burdan
Evet dün çok moralim bozuldu ceza vericem kendimeKahvaltidan once tartilmadin mi?
Oglen yemeden aticam derken 5 e kadar acmi geziceksin.
Haftaya kesin mezunsun sendeehadi artık bnde mezun olayım kaldı 600gr
dimibenm gibi tatlı bi kaptan
bnm gibi yumoş bi kaptan
ama yeri geldiğinde de dagıtırım buraları bil yani
tersim pistir
![]()