• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çıkamadım bı turlu 2 oda süpürdüm mutfağa girmeden bebiş ağlamaya başladı bı çıksam off offd en az 2 saat yürüyüş yapicam yavaş tempo ama
yedimde geldim bende :KK70::KK70:

mantıklı kuzuum hem sağlıkla ilgilide için rahat eder diyetisyen listesinide uygularsın 1 ayda olsa faydası cok olur eminim:sus:

ben gördüm ben ben kuzusunuda gördm bekk datlııı :emir_bebek:

kıskanmadım ki :63::63::63::işsiz:

2 kaşık makarna öğle saatinde zararsız gibi geldi bide yürüyüş yapcan yakarsın onu :KK51:

hee calışıyoh diye görmüyohhh mu :ukala::ukala::ukala:

napıyon sen poncikbirgelincik poncikbirgelincik :tokat::tokat::tokat:

Kızlar evde kimyon tohumu var ne yapacağımı bilmiyordum bide baktım saç uzatmada yazıyor ne yapsa.m uygulasam mı uygulayan var mı ??

@ParteMoralll sen güzel kilo vermişsin ya maşallah sana valla bakıp bakıp hayran kalıyorum
Bende kendime kaliyodum birakmasaydim. Size tavsiyem asla birakmayin yani koruma vs diye.
Mesela gecen sene ocakta 88 dim ben mayista 69.5 falandim goren sok.oluyodu.
Ama yazin 66 a kadar dusdum pek yapmadim halada zor yani. Eski duzene baslayana kadar suan mide alistirmasi yapiyorum.
Insallah darisi basiniza eski halimi goren sok oluyo.

Ins cnm. Her gecen gun yeni seyler kesfediyorum yeni dogan hazirlik cilginlihi var :KK70:
Calisabildigim kadar calisacagim cnm son ana kadar 3 hafta kala zaten yasak dayanabilirsem o kadar calisacagim bakalimmm

ayy evet hergun yenı yenı seyler cıkıyoo cok guzel :KK51: kendini yorma kuzum calısabıldııgn kadar calıs bence ama sonrasında uzun sure evde kalcaksınn cunku

yedimde geldim bende :KK70::KK70:

mantıklı kuzuum hem sağlıkla ilgilide için rahat eder diyetisyen listesinide uygularsın 1 ayda olsa faydası cok olur eminim:sus:

ben gördüm ben ben kuzusunuda gördm bekk datlııı :emir_bebek:

kıskanmadım ki :63::63::63::işsiz:

2 kaşık makarna öğle saatinde zararsız gibi geldi bide yürüyüş yapcan yakarsın onu :KK51:

hee calışıyoh diye görmüyohhh mu :ukala::ukala::ukala:

napıyon sen poncikbirgelincik poncikbirgelincik :tokat::tokat::tokat:

gonuşuyok :21: kıskan :süslü:

Bende kendime kaliyodum birakmasaydim. Size tavsiyem asla birakmayin yani koruma vs diye.
Mesela gecen sene ocakta 88 dim ben mayista 69.5 falandim goren sok.oluyodu.
Ama yazin 66 a kadar dusdum pek yapmadim halada zor yani. Eski duzene baslayana kadar suan mide alistirmasi yapiyorum.
Insallah darisi basiniza eski halimi goren sok oluyo.
Valla arkadaşım maşallah sana ya insanlar bizde görürüz böyle inşallah

Back
X