• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kizimi kvdeme birakip bir gün yatmak istiyom:KK70:
Biraak. Kizim 5 yasinda olsa anneme bi geceligine birakirdim nolcak sanki
belli olan fotoğrafım olursa sana atarım :sus: hiç bozmucan valla beğendiğin varsa heeep ondan alcan bide az para da değil pahalı :110:
Aynen yani bilirsin fiyatlari yazik oldu. Oburleri buyuk takamiorm yaizm oldu altin gibi :D ama senelerce bozulmuo makinayada atdan dimdik o guzel iste
Hee anca gardrob senede iki kez cekiliyo keske alti acik bos olaydi rahatca sileydim:duduk: benim kanepeler hele bi agir ve onlarda yere yapışık temizlikde neler cektigimi sen düşün :KK70:
ayyy harbi ben silemesem koltk arkalarini cildirirm : D allah kolaylik versin baciim

Biraak. Kizim 5 yasinda olsa anneme bi geceligine birakirdim nolcak sanki

Aynen yani bilirsin fiyatlari yazik oldu. Oburleri buyuk takamiorm yaizm oldu altin gibi :KK70: ama senelerce bozulmuo makinayada atdan dimdik o guzel iste
ayyy harbi ben silemesem koltk arkalarini cildirirm : D allah kolaylik versin baciim

evet bende nbb orkide falan alınca tellerı falan cıkıyo kotu oluyo ama pentiden aldım 70 tl verdim :oha: 2 tane hıcc bısey olmuyo

evet bende nbb orkide falan alınca tellerı falan cıkıyo kotu oluyo ama pentiden aldım 70 tl verdim :oha: 2 tane hıcc bısey olmuyo
Ben iki sene once 90liklara ikisine 160 tl vermistim sonrasi 80 70 oyle devam:ruh: picakla beni :D sakliyom sisko olursam giyerm gene :D hahahahahaahhaahah aman sismiyimde cop olsunnnnnn
Eeee vermisin 70i olmuyo 0burleri ne dayanmaz ki ayni seu bence kalite onemli.
O dedigin hangi modeli pentinin atsana memnunsan aliyim

Ben iki sene once 90liklara ikisine 160 tl vermistim sonrasi 80 70 oyle devam:ruh: picakla beni :KK70: sakliyom sisko olursam giyerm gene :KK70: hahahahahaahhaahah aman sismiyimde cop olsunnnnnn
Eeee vermisin 70i olmuyo 0burleri ne dayanmaz ki ayni seu bence kalite onemli.
O dedigin hangi modeli pentinin atsana memnunsan aliyim

ay valla yazık gunaaah atma cope ılerde hamıle kalırsan falam lazım olur gene sakla samanı gelır zamanı :KK59: dur bakayım bulabılırsem atayım ama benım gogsume uyan sana uymayabılır :KK53: bna guvenıp alma yanı :mapus: ama çok rahat :sus:

daha onu ayfonla takas edeceeezz :KK70::KK70:

hee sarı gıvr gıvırdı:süslü::süslü:

nasıl bi spormş o öyle :confused::confused:

yapmazlar gibi geliyo bana ama sizin ordkailer nasıl bilmem bizimkiler küçük oldugundan hersey yokkolcan olcan bu ay sonu69lara incen ben hissediyorum:rolleyes:
hafta içi yapacağımız diyetten ümitliyim onu ortalama 1 hafta yapcam 4 kilo vereyim 1 kilo alayım net 3 kilo ohh mis valla ....gidip sordum yapıyorlar kilo veremiyorum dediminsülin direnci çin test yapıyormusunz dedim yapıyoruz dedi zaten hemşiremde ilgilidir 3 4 aya arar gebelik var mı diye sorar gider görüşürüm fikir verir fikir alır neyse boşa gitmemiş olcam diyetisyene de yumurta kalitesi için giderim haziran da artık

hafta içi yapacağımız diyetten ümitliyim onu ortalama 1 hafta yapcam 4 kilo vereyim 1 kilo alayım net 3 kilo ohh mis valla ....gidip sordum yapıyorlar kilo veremiyorum dediminsülin direnci çin test yapıyormusunz dedim yapıyoruz dedi zaten hemşiremde ilgilidir 3 4 aya arar gebelik var mı diye sorar gider görüşürüm fikir verir fikir alır neyse boşa gitmemiş olcam diyetisyene de yumurta kalitesi için giderim haziran da artık
aa cok iyi o zamnnn bende annemi götürcem bi sğlık ocagına tansiyon ilacını yükseltcez gal,iba oruc tutamıyo bu sene de tutaıcak muhtemeln dişlerini yaptırcakmş :KK53::KK53:

Back
X