- 23 Nisan 2016
- 949
- 858
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.801
Kızlar diyetisyen dinliyoum evde kiler ara öğün yapmasın diyor çalışanlar.da mümkünse sadece 1 ara öğün onuda ikindi sırası diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah sende iyi yürümüssün kizonunla bi kere ciktikta babam kızdı
ahahsgshshah
Ayy hadi inşallah kuzum sen yaparsın eminimmm bende yürüdm bayaa aslında rahat 2 saat yürüdüm ama durduk magazalara falan girdik ondan 2 saat yazdım çok yoruldmmm
Hic diyet bi menü olmamis canimMenüm
Sabah 3 dilim ekmek 1 yumurta 1 porsiyon karışık kızartma
Arada süt
Öğlen 1 kase mantı 1 elmali kurabiye 1 tuzlu kurabiye
Arada sütlü kahve
Akşam
Kısır 1 kase yoğurtlu yumurta
Kayınvalidem geldi diyet yapıyorum gibi gozukmek istemedim. Misafir peşinde koşturmak tan başka da spor yok bugün.
Gunaydin canimGünaydın kızlar iyi pazarlar
Yok gelmedi o kuzu erkek almadılar nişana çok saçma bişeydiAfiyet olsun cnm. Ben yimek yedim patlirim su an
Suslen puslen dok kurtlarini nisanda spir olur hemde nisanlinlami gidiyin nisana bakimm
Biz baya 2 3 saat ortadan kayboluncaNiye kizdi ki
Hiç olmamış hiç bir şekilde diyetle alakası yok sunduğun bahane de geçerli bi sebep değil zaten hadi bi öğün onlar yüzünden yedin sabah kahvaltini güzel yapabilirdin ve ya akşam o kısır şart miydi? Ciddi anlamda senin zayiflamandan yana ümidimi kesmeye başladımMenüm
Sabah 3 dilim ekmek 1 yumurta 1 porsiyon karışık kızartma
Arada süt
Öğlen 1 kase mantı 1 elmali kurabiye 1 tuzlu kurabiye
Arada sütlü kahve
Akşam
Kısır 1 kase yoğurtlu yumurta
Kayınvalidem geldi diyet yapıyorum gibi gozukmek istemedim. Misafir peşinde koşturmak tan başka da spor yok bugün.
Güzelmiş beyni acaba aksamlari Şehriye çorbası iciyoruz ya içinde Şehriye var diye ağır geliyo mudurMenüm..
Sabah: bir yumurta, kk peynir, dört zeytin, domates salatalık..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, bir tabak patlıcan oturtma, salata..
Şimdi de yeşil cayımi içiyorum..
Ay sorma yağmur fırtına da nişan a gittikMasallah sende iyi yürümüssün kizayy hava da guzel olurken nişani olan kizin şansına bek kötüydü dün
süslendin mi
saçini ne yaptin
![]()
Ben eminim zayuflayacagimdan yaa cuma hedefim tartıda 64 u görmek 64.9 olsada bakalım pazartesi 66.0 çıkabilirim :)Yok gelmedi o kuzu erkek almadılar nişana çok saçma bişeydi
Biz baya 2 3 saat ortadan kayboluncamerak etmişler haliyle
Hiç olmamış hiç bir şekilde diyetle alakası yok sunduğun bahane de geçerli bi sebep değil zaten hadi bi öğün onlar yüzünden yedin sabah kahvaltini güzel yapabilirdin ve ya akşam o kısır şart miydi? Ciddi anlamda senin zayiflamandan yana ümidimi kesmeye başladım
Güzelmiş beyni acaba aksamlari Şehriye çorbası iciyoruz ya içinde Şehriye var diye ağır geliyo mudurmesela bazı yemeklerde çok yoğun oluyo bizim evde
Ay sorma yağmur fırtına da nişan a gittikhee süslendim püslendim topuklularimi giydim gittim
![]()
Bazen bende abartiyorum galiba kızartma değildi aslında o kurutulmuş biber patlıcan domates di kayınvalidem çok fazla yağda soteledigi için kızartma dedim :)) kurabiye benim zayıflama ma neden olan kurabiye fakat 2 tane abartiydiHic diyet bi menü olmamis canimdiyette gibi görünmek istemesen bile midem kötü bugun pek yiyemiyorum deseydin keske sabah ekmegi iki dilim yeyip yumurtayi 2 tane yiyebilirdin ve tabiki kizartma hic olmamis onun yerine peynir zeytin ekleyebilirdin kahvaltina
kizartmadan emziriyosun diye göz hakki accik tadabilirdin
oglen mantiyi yedin ya yanindaki kurabiyeler
aksam kısırı cok yemediysen guzel
![]()
Hadi bakalimmmm ama bugün güzel besleniyoruz kaçamak yok spor yapıyorsun bol yarın en azından sabit çık pazartesi bildirimindeBen eminim zayuflayacagimdan yaa cuma hedefim tartıda 64 u görmek 64.9 olsada bakalım pazartesi 66.0 çıkabilirim :)
Valla senin gibi yemeyle zayiflaniyosa eğer bende deniyeyim
Sabit mı ben 66 çıkmayı planlıyorum. Tabi aksma ne pisirecegime karar verirsem :/
![]()
ohh ihh hep iyi olunnn yerim piyircigidaaaAyy canimmm benimmmmsen iste ben bidava yasam kocun olurum senin
bu kadar takıntılı olmasam kiloya ve görüntüme emin ol çoktan 70 li kilolara geri dönmüştüm cok cabuk kilo aliyorum dengede tutmaya çalışıyorum
Ohh masallahayy ne guzel bi duygu oo kipirtilar
bizde iyiyiz canim prenses de iyi kaçıp geziniyi evde
![]()
Ne bicim nisandi ilk defa nisana erkek akinmadigini duydumYok gelmedi o kuzu erkek almadılar nişana çok saçma bişeydi
Biz baya 2 3 saat ortadan kayboluncamerak etmişler haliyle
Hiç olmamış hiç bir şekilde diyetle alakası yok sunduğun bahane de geçerli bi sebep değil zaten hadi bi öğün onlar yüzünden yedin sabah kahvaltini güzel yapabilirdin ve ya akşam o kısır şart miydi? Ciddi anlamda senin zayiflamandan yana ümidimi kesmeye başladım
Güzelmiş beyni acaba aksamlari Şehriye çorbası iciyoruz ya içinde Şehriye var diye ağır geliyo mudurmesela bazı yemeklerde çok yoğun oluyo bizim evde
Ay sorma yağmur fırtına da nişan a gittikhee süslendim püslendim topuklularimi giydim gittim
![]()