Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bez tulum peyniri varya cebel yörüksüt onlar güzel kaşar alma süzme peynir alma normal kaynamış peynirler oluyor ya örgü peynir tarzı onlar sağlıklı daha az zararlı yani

örgü yiyorum ben muratbeyin zaten çokta yemem süzme bile yesem az yerim abartmadan onunda çok zararı olmaz herlade

tuzunu bi şekilde alamıyo musun ki acaba :KK64:

ben öğle getiremem o yüzden corba yicem ama salata getirirm bi kase hergün :sus:

:tokat::tokat:tm hadi bitti gitti kalıcı değil bu kilolar :tokat:kendimize gelelim :tokat::tokat:

aynen :tokat: takip ediceeesiinn:tokat: listeyi kim karıstırıyo onuda bulmak lazım tabi hep bu kıza yüklenmekte olmaz şimdi :KK53:
Hee sabah az yidim ben:tokat:yettim ben:tokat: kurabiye abur cuburlar felan vardi dokumadim hic:mapus:bi 50 olamadim yaa:KK42::KK34:

hiç yapmadım ama kvyle yaparık :KK53: sanki ben burda bulamıcam inegöl köfte :KK53: mobilya gönder mobilya :eğlence:
ben daha kendime bulamamışım :D:D:D szin ordakiler has değil yalnız :KK53: bizim burda bile sahtesini itelemeye calışıyolar her kasap bir değil :KK51::KK51:
kızlaaar arkadaşımın bugün doğum günü yaırn görüşcez ben pijama takımı aldım bitane ama yanına bişey daha almak istiyorummm bana fikir verinnnn :bicak::bicak:

kaptinn kaptinn @ParteMoralll SekerPancarii SekerPancarii Aylnaylm1 Aylnaylm1 @nuffiun sarraf sarraf

evli mi bekar mı nişanlı mı cocgu yaşı kaçççç bunlara hep cvp istiyorum :ukala: ama pijama takımı cok mantıklı olmuş bence :super:

neeeeeee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yoksaaaaaaaaaa :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Aslinda ihtimal vermedigim ve suan daha dusunmedigim bisey. Doldurdular beni bi kac belirti yasadim diye. Ama degilim bence ya test negatf ama guvenrmiyorum da ilk hamileligmde doktora gitmeden bir gun once negatf di halbuki hamileydim.
Olsamda su sislik gitse bende rahatlasam

Back
X