- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #199.921
meaşallahhhGunaydin kızlar
Cuma kilom: 52.8
Guncel kilom:54.3
yine haftasonu yine feci bi arti
anca kilomu koruyom haftaici ver haftasonu al
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meaşallahhhGunaydin kızlar
![]()
1 tane olsa amenna 2 tanehafta da 1 gün bebişi at bebek arabasına çık pazara ne istiyosan al sebze meyve o sana bayaa gider zaten![]()
O kadarına hemen ilaç vermez zaten güneşten faydalan diyecektir..benim sonucum 5 çıkmiştı ilacla 25 e yükseldi ideali 40 dedi doktor..mesela sınır 50 de benim 49 kan sayımı istedim bakalım uyuz hepsinide yapmadı zaten
kibrit kutusu işte :bende meyve alıacm bugun kk peynırı ne ya![]()
o zaman kaynana diceksin gelsin bigün baksın lafa gelince torunum demesini biliyolar bakıversinler1 tane olsa amenna 2 tane![]()
kibrit kutusu işte :![]()
Tamam zTen bu benim duzelttigim☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
(300)Hedef52:+40+50+40+120+50
(285)Senad:90+45+40+110
(365)SekerPancarii:68+73+80+54+90
(120)Alina_:30+60+30
(300)zuzuzuzu1234:90+105+105
(400 )ParteMoralll :50+80+60+50+160
MOR TAKİM
(270)Poncikbirgelincik:60+60+60+60+30
(80)Nuffiun:80
(230)elaalemi:90+90+50
(435)selcanmehmetcan:45+120+120+150
(250)sarraf: 130+120
(367)Aylnaylm1 :30+120+27+160+30
PEMBE TAKİM:1770
MOR TAKIM:1632
Doğru liste @ParteMoralll
@Aylnaylm1 canım sen son listeye sporunu ekleyeceksen kopyala yapıştır yapma renkler değişiyo demişsin son listeyi paylaşandan alıntı yap
aferin sanaSabah gayet güzel kahvaltımı ettimtemizlik yaptım
kahve içtim
son derece sağlıklıydı
nişana gittik
1 çatal bile pasta almadım
çünkü başlarsam duramazdım
herşey çok güzeldi
akşam misafir geldi
çorbayla bezelye yicektim sadece
çok zayıflamışsın dediler
ne gerek var iyisin dediler
bi anlık gafletle yeedim
saatte geçti
bugün cezalıyım yürücem yürücem eve gidincede spor yapcam
![]()
dusukluguudüşüklüğü mü fazlalığı mı ? benim hep düşüktür de
Tamam zTen bu benim duzelttigimselcanda ustune eklemis.
aferin sana
dusukluguu
Sakin yapma bunun ustune spor kuzum ben yaptim ayni hatayi daha once umursamayıp spora devam ettim ve suan en ufak zorlanmada agriyo ayak bileklerim dinlen gecince devam eyltResmen hafif topalliyorum agridanbisey mi oldu acaba yaaa
Bugun nasil spor yapcam ben![]()
BenideGünaydın kızlartaşlayın beni
![]()
süzme peynir seviyorum ben azar azar yediği içinde hemen bitmiyo tadı değişiyo ama bimin dost peyniri baya dayanıyo diğer markalara göreofffhangi peynirden yiyosun sen yada yiyiosunuz hepiniz
ben çok seçiyorum her peynırı yemem
Oyyy bu bünyelerrrGunaydin kızlar
![]()
Tamam aciyorum hemen bakGeldim kuşumbekliyom
![]()
vallaaa insallah gecer acaba durdukca kotumu olur. Yoksa yurusemmi yineSakin yapma bunun ustune spor kuzum ben yaptim ayni hatayi daha once umursamayıp spora devam ettim ve suan en ufak zorlanmada agriyo ayak bileklerim dinlen gecince devam eylt![]()
anemi taşıyorum ben güneş fayda etmez bana düşüğk olunca ilaç veriyorlardı bana tek içmelik şuruplar varya ondan .. ama senin bayağı düşmüş ya hiç bitkinlik hissetmedin mi bu durumda bile ben çok kötü hissediyorum kendimiO kadarına hemen ilaç vermez zaten güneşten faydalan diyecektir..benim sonucum 5 çıkmiştı ilacla 25 e yükseldi ideali 40 dedi doktor..
Tabiii parte duzeltti nasilsa sen oturtamam o zaman listede sorun kalmadı![]()
Nasil mesela nerden anliyosunanemi taşıyorum ben güneş fayda etmez bana düşüğk olunca ilaç veriyorlardı bana tek içmelik şuruplar varya ondan .. ama senin bayağı düşmüş ya hiç bitkinlik hissetmedin mi bu durumda bile ben çok kötü hissediyorum kendimi
süzme peynir seviyorum ben azar azar yediği içinde hemen bitmiyo tadı değişiyo ama bimin dost peyniri baya dayanıyo diğer markalara göregerci dolapta saklıyorum kardeşim buldugunda o gün bitmiş oluyo
süt ürünlerini pek severde kendisi arsız gibi ne varsa silip süpürür
![]()
Tabiii parte duzeltti nasilsa sen otur![]()