Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yohh aksam baya az yidim yarim biber dolmasi ve yarim kase corba bi kase de yogurt:sus:kesin eksideyim :sus: sen 3 günlük listeyi de mi yapmican:sus: benim spor anlatilacak gibi degel ki:silah:kafama ne eserse ondan yapiyom ısınarak başlıyom sonra dumbellari aliyom elime kollarla başliyom sonra bazen burpee bazen squatlarla devam ediyom ziplamali squat deadlift 10 kilo agirlikla yapiyom bazi squatlari bazilarini 5 kiloyla sonra sıkılaştırıcı bacak hareketlerine geciyom pilates gibi sonra da karin hareketlerine geçiyom en son da sırt hareketleri yapiyom ve soguma hareketleriylen bitiriyom :KK53: Squatlar cesit cesit lunge falan arada hersey var ama 1 haftada bile fark muthis agirlikla çalışmak degisimi hizlandiriyo ama kaslandiriyo da seven yapar yani:KK16: çik kiniştim:KK16:
:ruh::ruh::ruh::ruh: ok by:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
ben yapamam bu kadar şimdilik :D:D:D
Gunaydin balkiz:KK37: hadi bakalim bol eksili ossun:KK71:
amiiinnnn:dua: yapcam bu listeyi kuzu cok yemesemde artıyo kilom dur demem lazım:bicak:

Günaydın, 1 haftadır giremedim ne tartı nede menü bildirebildim sizlere üzgünüm :KK43: çok koşturmalı bir hafta yaşadım mutfak dolaplarını değiştircem balkonu mutfağa katıcam annemler memlekete gitmişti onlar geldi bi telaş bi telaş işyeri zaten maaş haftasıydı acayip yoğundu kafam allak bullak bu aralar
günaydın canım o zaman şöyle yapalım sen işlerini hallet sonra 2 haftalık süren başlasın cünkü böyle haksızlık olur menüleini falan hç göremedik :KK35::KK35: ramazan üstü nasıl yetiştircen o işlerin hepsni birden :KK57:

:ruh::ruh::ruh::ruh: ok by:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
ben yapamam bu kadar şimdilik :KK70::KK70::KK70:

amiiinnnn:dua: yapcam bu listeyi kuzu cok yemesemde artıyo kilom dur demem lazım:bicak:
Sende kendine program oluşturabilirsin ama squatlar bacak hareketleri karin hareketleri harmanla ortaya bisiler yap:halay: instadan fitness yapan kadinlarin sayfalarini takip et oralardan hareket ogrenirsin:KK76:
Sonrasinda da cok dikkat et alma verdigini:dua:

Geçmiş yapmaya kalksam 225 sayfa var nasıl okurum bilemedim herkes iyimi ?
herkes iyi canıım keyifler yerinde şükürr :KK68:
Annaneyi seviyon he:deli:seviyon he:deli::KK70::KK70::KK70: se-vi-yommm he:tokat::KK70:
se vi yom heeee :D:D:D:D bnde izleidm onu ordan şeettim zati :D:D
Ssssssssss akilli oll kivircikk
HoppaHoppapiki ifindimHoppa
Burda ne yapmaya çalistin :işsiz:
sen anlaman :p
Bi video izledimdi de o geldi ahlıma:deli:ahHbHHHhhab:KK70::KK70: ama kimse izlememis zaar kine:KK70:
:KK53::KK53::KK53::KK53:
Dun iyi ki ciktmm yurudumm bacagima iyi geldi bence.
geçti mi ayy cok sevindiimmm:21:
Ay kimsee gülmedii sen git yat bence:işsiz:
:KK45::KK45::KK45::KK45:

günaydın canım o zaman şöyle yapalım sen işlerini hallet sonra 2 haftalık süren başlasın cünkü böyle haksızlık olur menüleini falan hç göremedik :KK35::KK35: ramazan üstü nasıl yetiştircen o işlerin hepsni birden :KK57:

Aynen canım haklısın diğer arkadaşlara haksızlık olur 2 haftalık süren derken ne zaman başlıyorum ?

Valla bende bilmiyorum nasıl olcak ama fenalardayım haftasonu banyodan mutfağa 40 kova su taşıdım güvercinler pisletiyodu balkonu onu kapattırdım sonunda da rahatladım

günaydın kızlar 1 yumurtamı ve tb ekmeği yedim yanında da 1 bardak laktozsuz süt içtim işe geldim 2 bardak suyumu içtim
3 günlük listenin 1.günün sabahaını kapattım @keptin zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 başladınız mı sizde bakim :KK49:
günaydın kuzuuum bende 1 yumurta 1 dilim ekmek ve çayla bşladımmm yumurtanın üstüne nane kekikte attım misss :kk77:
öğle içinde domates salatalık getirdim yanımda ara öğüne de 1 büyük yeşil elma getirdim 2 ye bölerm yarısınıda akşam yerim :kk77::kk77:

Back
X