Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim de bacaklar ip gibi gobek 7 aylık :mad:
ama göbek eeritmekte cok zormuş ki:olamaz::olamaz: bnm en son minicik bi göbek kaldı gitmiyo spor lazım galiba ona da :KK53:
kaptinn kaptinn canisi ben yarın oruç tutacam bugünlük yapsam onu olar mi cuma ile cumartesi de yaparim
olur canım istersen hiç başlama oruc tuttuktan sonra başlarsın sen bilirsin yani :KK51:
iş yerine göre uydururum proteinleri akşama çekerim tavuk haşlama vardı 100 gr olmadı perşembe günü yerim perşembe tavuk günlerimiz
ay tavuk almadım bennn dur bugün gidip alayım unutmadann. acaba tavuk değilde ton balıgı flan alsam konserve olmaz mı öle salatayla karıştırır yerim :KK58: SekerPancarii SekerPancarii
Bu arada herkese günaydın tatlılar ya birşey soracağım ramazan da spor işini nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mı
ramazanda ben adım atamıyorum kendimi tasarruf moduna alıyorum :KK53::KK53::KK53::KK53:

d vitamini aralık alt sınır 37 değer 47 göstermedim çıkmayan sonucum var o da çıksın b12 çıkmamış hormon testleri de var çıksın giderim göstermeye
Cok iyi yaptin canim görmüş olursun ne eksik ne fazla bende yaptircam bi ara

ama göbek eeritmekte cok zormuş ki:olamaz::olamaz: bnm en son minicik bi göbek kaldı gitmiyo spor lazım galiba ona da :KK53:

olur canım istersen hiç başlama oruc tuttuktan sonra başlarsın sen bilirsin yani :KK51:

ay tavuk almadım bennn dur bugün gidip alayım unutmadann. acaba tavuk değilde ton balıgı flan alsam konserve olmaz mı öle salatayla karıştırır yerim :KK58: SekerPancarii SekerPancarii

ramazanda ben adım atamıyorum kendimi tasarruf moduna alıyorum :KK53::KK53::KK53::KK53:
Olur bence light ton baligi al onu yi yagsiz olmali ya tavik:rapci:

cok sevindim cidden :KK60: bende geçen burktum ayagımı topuklu ayakkabı giydimdi:sus: 2 gün agrıdı kimseye demedim rezil olurum diye :KK53::KK53::KK53:
Ahhaahhaha hadi ya :D
hee iyi şeetmişiz o zaman denk gelmiş ::KK70::KK70:D:KK70::KK70:

kız nette de mi görmedn :KK51::KK51:

Nette izledimdimdi:KK53: komicdi:KK53:
allah allah ben nasil gormem ben ben partee beni beni :D link atin acaba izledim jetonmu dusmedi ya

ton balıklı salata mı :kusmuk:

hiç yaptırmam normalde korkarım gidip yaptırdım iyi oldu belki böbreğimi çok yordum ihmale gelmiyor
Cok bitki cayi falan yoruyo böbreği diyolar cok iciyomusun yada bitkisel seyleri cok kullaniyo msn olabilir belki ondan tam da bilmiyorum gerci
Ama iyi oldu bak görmüş oldun doktorda soyler zaten şöyle boyle yap diye

Back
X