- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #200.421
Bu arada herkese günaydın tatlılar ya birşey soracağım ramazan da spor işini nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündüz elim kolum kalkmaz ama iftardan sonra leslie yapmaya çalışicam şimdiden kendime söz verdim..Bu arada herkese günaydın tatlılar ya birşey soracağım ramazan da spor işini nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mı
ama göbek eeritmekte cok zormuş kiBenim de bacaklar ip gibi gobek 7 aylık![]()
olur canım istersen hiç başlama oruc tuttuktan sonra başlarsın sen bilirsin yanikaptinn canisi ben yarın oruç tutacam bugünlük yapsam onu olar mi cuma ile cumartesi de yaparim
ay tavuk almadım bennn dur bugün gidip alayım unutmadann. acaba tavuk değilde ton balıgı flan alsam konserve olmaz mı öle salatayla karıştırır yerimiş yerine göre uydururum proteinleri akşama çekerim tavuk haşlama vardı 100 gr olmadı perşembe günü yerim perşembe tavuk günlerimiz
ramazanda ben adım atamıyorum kendimi tasarruf moduna alıyorumBu arada herkese günaydın tatlılar ya birşey soracağım ramazan da spor işini nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mı
Nette izledimdimdiTv izlemedigim ne kadar belli oldu![]()
Bende misafir almadigim zaman yaparım o vakit misafir vskrwn olmuyor :) sağol tatlımGündüz elim kolum kalkmaz ama iftardan sonra leslie yapmaya çalışicam şimdiden kendime söz verdim..
Cok iyi yaptin canim görmüş olursun ne eksik ne fazla bende yaptircam bi arad vitamini aralık alt sınır 37 değer 47 göstermedim çıkmayan sonucum var o da çıksın b12 çıkmamış hormon testleri de var çıksın giderim göstermeye
Ben iftar sahur arasi yapiyodum gecen sene canim yine oyle yaparimBu arada herkese günaydın tatlılar ya birşey soracağım ramazan da spor işini nasıl yapabiliriz bilgisi olan var mı
allah kabul etsin canım şimdiden dualarında bize de yer verTamam cuma perşembe günü ee davam ederim diyorum hiç kandillerde oruç tutmanın son kandilde tutayım bari
Olur bence light ton baligi al onu yi yagsiz olmali ya tavikama göbek eeritmekte cok zormuş kibnm en son minicik bi göbek kaldı gitmiyo spor lazım galiba ona da
olur canım istersen hiç başlama oruc tuttuktan sonra başlarsın sen bilirsin yani
ay tavuk almadım bennn dur bugün gidip alayım unutmadann. acaba tavuk değilde ton balıgı flan alsam konserve olmaz mı öle salatayla karıştırır yerim![]()
SekerPancarii
ramazanda ben adım atamıyorum kendimi tasarruf moduna alıyorum![]()
Ne dmeek tatlım ederim tabi inşallah sizde eksik etmeyinallah kabul etsin canım şimdiden dualarında bize de yer ver
cok sevindim ciddenbende geçen burktum ayagımı topuklu ayakkabı giydimdi
2 gün agrıdı kimseye demedim rezil olurum diye
Ahhaahhaha hadi ya![]()
hee iyi şeetmişiz o zaman denk gelmiş :D
kız nette de mi görmedn![]()
allah allah ben nasil gormem ben ben partee beni beniNette izledimdimdikomicdi
![]()
Tamam canım çok sağolBen iftar sahur arasi yapiyodum gecen sene canim yine oyle yaparimgunaydin tatlis
![]()
ton balıklı salata mıama göbek eeritmekte cok zormuş kibnm en son minicik bi göbek kaldı gitmiyo spor lazım galiba ona da
olur canım istersen hiç başlama oruc tuttuktan sonra başlarsın sen bilirsin yani
ay tavuk almadım bennn dur bugün gidip alayım unutmadann. acaba tavuk değilde ton balıgı flan alsam konserve olmaz mı öle salatayla karıştırır yerim![]()
SekerPancarii
ramazanda ben adım atamıyorum kendimi tasarruf moduna alıyorum![]()
Anneanneyi seviyon he yaz çıkar hemenallah allah ben nasil gormem ben ben partee beni benilink atin acaba izledim jetonmu dusmedi ya
hiç yaptırmam normalde korkarım gidip yaptırdım iyi oldu belki böbreğimi çok yordum ihmale gelmiyorCok iyi yaptin canim görmüş olursun ne eksik ne fazla bende yaptircam bi ara
Hee öyle çok iyiyen var bebemton balıklı salata mı![]()
Cok bitki cayi falan yoruyo böbreği diyolar cok iciyomusun yada bitkisel seyleri cok kullaniyo msn olabilir belki ondan tam da bilmiyorum gercihiç yaptırmam normalde korkarım gidip yaptırdım iyi oldu belki böbreğimi çok yordum ihmale gelmiyor