Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlarrrr ben bugün oruçluyum sabah tartıldım +500 çıktım şoklardayım m:bicak: spordan kadlarım ı şişti acaba yaa noldu ki böyle:KK17:

Allah kabul etsin inşallah. Bende 2. gün tutuyorum 60,8 cıktım bu sabah iftar saati geç oluyor e bide sen sahura kalktıysan o artı ondandır geç saatte yediklerin tartıya etkı edıyor cunku

images-15.webp

Merhaba kızlar :KK200: 10. Takımdan Sevgiler:KK36:

KIZLAR KV YE ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ALIP ALMAMAKTA KARARSIZIM ALMAZSAM SORUN OLMAZ AMA ANNEME ALACAM KV ZARARI YOK FAYDASI VAR BANA EŞİM BOŞVER DER HER SENE NE ALSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

bence al gönlünü almış olursun mutlu olur kadıncağız :KK68: bende almayı düşünüyorum :KK22:

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
(95)SekerPancarii:95
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(140)sarraf:140
(300)Aylnaylm1 :300

PEMBE TAKİM:215
MOR TAKIM:440

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
()Hedef52:
()Senad:
(95)SekerPancarii:95
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
(160)elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(140)sarraf:140
(300)Aylnaylm1 :300

PEMBE TAKİM:215
MOR TAKIM:600

Cok entrsan ama bu iki uc oluyo kasiklarim agriyodu basimda agriyodu sansimi denemek icin bitterli pudng yaptm daha once ise yaramistm yaotm sicakken yedm 10dk sonra oldum cok entresannnnn ama rahatladim ohh
Allah Allah etkisi mi var acaba :KK64: Bende denicem ama bitterli sevmem :işsiz: bu arada bitterli puding:işsiz: hım:işsiz:biz yesek tokatlarsın :işsiz: tamam sustum :olamaz:

tamam kuzum öyle yapalımm:super:

bence al gönlünü almış olursun mutlu olur kadıncağız :KK68: bende almayı düşünüyorum :KK22:
geçen hindistan cevizi aldım alırkende seni düşündüm nasıl bu lezzeti sevmez diye :D
ok menüyü hafta sonundan ayarla sende bende düşünmek zorunda kalmayalım gün içinde
evine geçmiş biraz öncede aradı kandilimi kutladı sağolsun kaçırmaz böyle şeyleri :KK37::KK37:

geçen hindistan cevizi aldım alırkende seni düşündüm nasıl bu lezzeti sevmez diye :KK70:
ok menüyü hafta sonundan ayarla sende bende düşünmek zorunda kalmayalım gün içinde
evine geçmiş biraz öncede aradı kandilimi kutladı sağolsun kaçırmaz böyle şeyleri :KK37::KK37:

kız hındıstan cevızı dedın de :KK53: geçende ben kıramamıştım ya kırdıktan sonrada kabuklarıyla parça parça kapaklı bi kaba koymuştum nerdeyse 1 ay olcak hala duruyo bozulmadı :deli: evde kimse sevmedi kimse yemiyo :kusmuk: anneme dedim bari rendeleyelimde toz olarak kullanalım olur mu ki :deli:
menu ayarlamıyorum kuzum ben lokantada ne yemek varsa hafıf dıyete uygun onu yıyorum bıde yanımda salata getırıyorum:kk77:
ay en sevdiğim kv :deli: benimkide bazen benden önce arıyo :dondurma:

Back
X