Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım amin inşallahhh :dua:
yanlız takımda herkes süper kilo vermiş bi haftada mikemmel :eek:
Simdi takımdakılerin bi haftada verdikleri kiloyu toplasan bi senin verdiğin etmiyo :KK43:
Ozamanlar oyleydik yaa takim yuzdesi cok yuksekti birimiz birinci ikinci mutlaka oluyodukk. 500 gram verince uzuluyoduk simdi 200 grama sukrediyoruz. 500 gram sarti koyuyorum. Hey gidiii

Selam babamı bekledik yemeği geç yedim bugün
Sabah
1 tost 1 salatalık
Ara
1 ceviz 3 erik
Öğlen 1 tbk yoğurtlu semiz otu yarim porsiyon etsiz türlü
Ara
2 ceviz 1 maden suyu
Akşam
1tbk etli türlü 1 kase yoğurtlu patlıcan
Ara
Çay 4 5 badem 3 4 fındık yerim
Günün sporu 40 dk yürüyüş listeye eklendi 3lt su içildi

:sopa:
Anım maşALLAH hepimizin oruç ve şbadetlerini RABBIM kabul etsin..hayır ya saat 4.5 ta akşam yemeği yedim onla duruprum gece au içip yattım ama + çoktım bide hergün spora gidiyorum neden böhle oldu anlamadm ama Cuma ha kadr nidaha tartılmicam demolize oluyorm moralim bozuluuor bu arada neden SekerPancarii SekerPancarii benimle ilgilenmiyor acaba mübarek günde dayak mı istiyor kendisi:KK11:
Birileği ilgi mi istiyoooğ:KK8: seveğim seniii:KK8:biliyisin:KK8: esim evde gündüzleri gelemiyom pek:KK51:

☆ MAYIS AYI 2.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM
(30)Hedef52:30
(150)Senad:150
(95)SekerPancarii:95+ 120
()Alina_:
(120)zuzuzuzu1234:120

MOR TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(40)Nuffiun:40
()elaalemi:
(185)selcanmehmetcan:90+35+60
(140)sarraf:140

PEMBE TAKİM:515
MOR TAKIM:365

hayırdır canım?

Tamamen değil ama izne ayriliyosun :)
Bebeğin ve sen kendini topladiginds tekrar bekliyoruz buraya

Iyiligi icin yazdim uyardim nacizane fikrimi söyledim kiza agir geldiki kiz iki uc gun ugramadi ..dusunuyorumda ben nezaman iyilik icin agzimi açsam soylesem kötü olan ben oluyorum yani etrafimda eşim tarifida ayni bu kiz gibii :))) gercekten sinirden gülme geldi :))
Bu kiz başka topikte biraz sacma sapan konustu bana gore,gercektende ona üzüldüm psikolojisi bozuk.. bi laf vardir ya afedersiniz( bana esekten düşeni getirin o anlar ) bu kiz kimseyi anlamazz.. yol ver keptin gitsinn.. sen bilirsin..

Iyiligi icin yazdim uyardim nacizane fikrimi söyledim kiza agir geldiki kiz iki uc gun ugramadi ..dusunuyorumda ben nezaman iyilik icin agzimi açsam soylesem kötü olan ben oluyorum yani etrafimda eşim tarifida ayni bu kiz gibii :))) gercekten sinirden gülme geldi :))
Bu kiz başka topikte biraz sacma sapan konustu bana gore,gercektende ona üzüldüm psikolojisi bozuk.. bi laf vardir ya afedersiniz( bana esekten düşeni getirin o anlar ) bu kiz kimseyi anlamazz.. yol ver keptin gitsinn.. sen bilirsin..
Aylın den mi bahsediyordun kuzum :KK70: anormal bana göre de allah yardımcısı olsun zor bir eş hayatı yaşıyor gibiydi ya da ben öyle sezdim ne zamañlaf dedin de 2 3 gün geldi onu fark etmedim

Back
X