Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

keptinn olmayınca buralar bi sessiiiiz bi ısssııız ayln neden terkettii
kıymetimi bilin işte :KK8:
Evet zaten hergün düzenli gelenler belli diğerleri ara ara uğruyor
Günlük 5 mesaj kuralına uyan yok
o zaman bizde bugün kontrol ederiz mesaj kuralına uymayanlara uyarı veririz :mapus::mapus:
evet farkindayim zaten. Arada olur ama surekli olmaz cuma dan cumaya buraya gelmekle olmaz. Grubun motivasyona ihtiyaci var.
kesinlikle katılıyorum :mapus: bu ne böyle taze kanlar lazım buraya zaten kişi sayısı da azaldı :KK51:

Iyiligi icin yazdim uyardim nacizane fikrimi söyledim kiza agir geldiki kiz iki uc gun ugramadi ..dusunuyorumda ben nezaman iyilik icin agzimi açsam soylesem kötü olan ben oluyorum yani etrafimda eşim tarifida ayni bu kiz gibii :))) gercekten sinirden gülme geldi :))
Bu kiz başka topikte biraz sacma sapan konustu bana gore,gercektende ona üzüldüm psikolojisi bozuk.. bi laf vardir ya afedersiniz( bana esekten düşeni getirin o anlar ) bu kiz kimseyi anlamazz.. yol ver keptin gitsinn.. sen bilirsin..
Canim zatem gidisati icin bunu istiyoduk kaptenn ikimiz. Ama senle noldu ki hemen bakiyorum

Iyiligi icin yazdim uyardim nacizane fikrimi söyledim kiza agir geldiki kiz iki uc gun ugramadi ..dusunuyorumda ben nezaman iyilik icin agzimi açsam soylesem kötü olan ben oluyorum yani etrafimda eşim tarifida ayni bu kiz gibii :))) gercekten sinirden gülme geldi :))
Bu kiz başka topikte biraz sacma sapan konustu bana gore,gercektende ona üzüldüm psikolojisi bozuk.. bi laf vardir ya afedersiniz( bana esekten düşeni getirin o anlar ) bu kiz kimseyi anlamazz.. yol ver keptin gitsinn.. sen bilirsin..
yok bebeğim seninle alakalı dğil biz özelden konustuk onunla iyiliği için izine ayrılması gerektiğini anlattım o da anlayışla karsıladı ve ayrıldı sen kendini suclu hissetme :) sen yine hafif konustun @ParteMoralll neler dedi görmedn mi alınsa ona alınırdı:KK45:

yok bebeğim seninle alakalı dğil biz özelden konustuk onunla iyiliği için izine ayrılması gerektiğini anlattım o da anlayışla karsıladı ve ayrıldı sen kendini suclu hissetme :) sen yine hafif konustun @ParteMoralll neler dedi görmedn mi alınsa ona alınırdı:KK45:
Aynen baktim baskalariylada ayni polemik icinde psikoljisi fena bozukk. Yazikkkkk esine guzel goruncem derken evladinin sütünden etmek.
Boyle insanlari bencil buluyorum.
Nyse bidaha grubumuzda yer alamaz ozaman yolu ack olsun

Hakikaten canım ne gayret vardı bizde..yeni gelenler sürekli kalsalar liste yine coşacak ama nerdee :işsiz:artık bizim kilo verimimiz yavaşladı eskisi gibi gitmiyo..
evetr ama yeni kisiler verse bizde motive olucazzzzz belki herkes cosssaa amaaan neyse :)
Sen simdi kacsin bak ozamanlar baya inmissin

Aynen baktim baskalariylada ayni polemik icinde psikoljisi fena bozukk. Yazikkkkk esine guzel goruncem derken evladinin sütünden etmek.
Boyle insanlari bencil buluyorum.
Nyse bidaha grubumuzda yer alamaz ozaman yolu ack olsun
herkesinn düşüncesi farklı kuzum ne diyebilirsin ki

Back
X