- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #200.861
günaydın kızllaarrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıymetimi bilin iştekeptinn olmayınca buralar bi sessiiiiz bi ısssııız ayln neden terkettii
o zaman bizde bugün kontrol ederiz mesaj kuralına uymayanlara uyarı veririzEvet zaten hergün düzenli gelenler belli diğerleri ara ara uğruyor
Günlük 5 mesaj kuralına uyan yok
kesinlikle katılıyorumevet farkindayim zaten. Arada olur ama surekli olmaz cuma dan cumaya buraya gelmekle olmaz. Grubun motivasyona ihtiyaci var.
Canim zatem gidisati icin bunu istiyoduk kaptenn ikimiz. Ama senle noldu ki hemen bakiyorumIyiligi icin yazdim uyardim nacizane fikrimi söyledim kiza agir geldiki kiz iki uc gun ugramadi ..dusunuyorumda ben nezaman iyilik icin agzimi açsam soylesem kötü olan ben oluyorum yani etrafimda eşim tarifida ayni bu kiz gibii :))) gercekten sinirden gülme geldi :))
Bu kiz başka topikte biraz sacma sapan konustu bana gore,gercektende ona üzüldüm psikolojisi bozuk.. bi laf vardir ya afedersiniz( bana esekten düşeni getirin o anlar ) bu kiz kimseyi anlamazz.. yol ver keptin gitsinn.. sen bilirsin..
yok bebeğim seninle alakalı dğil biz özelden konustuk onunla iyiliği için izine ayrılması gerektiğini anlattım o da anlayışla karsıladı ve ayrıldı sen kendini suclu hissetme :) sen yine hafif konustun @ParteMoralll neler dedi görmedn mi alınsa ona alınırdıIyiligi icin yazdim uyardim nacizane fikrimi söyledim kiza agir geldiki kiz iki uc gun ugramadi ..dusunuyorumda ben nezaman iyilik icin agzimi açsam soylesem kötü olan ben oluyorum yani etrafimda eşim tarifida ayni bu kiz gibii :))) gercekten sinirden gülme geldi :))
Bu kiz başka topikte biraz sacma sapan konustu bana gore,gercektende ona üzüldüm psikolojisi bozuk.. bi laf vardir ya afedersiniz( bana esekten düşeni getirin o anlar ) bu kiz kimseyi anlamazz.. yol ver keptin gitsinn.. sen bilirsin..
Günaydın canım nasılsın işe başladın mı bugün.günaydın kızllaarrrr![]()
Hakikaten canım ne gayret vardı bizde..yeni gelenler sürekli kalsalar liste yine coşacak ama nerdeeGecen sene 1 nisannnnnn kizlaaaar
@Moonliisarraf
@SekerPancarii
Hey gidi heeey nerde bireysel birincilikler takim birincilikleri![]()
Aynen baktim baskalariylada ayni polemik icinde psikoljisi fena bozukk. Yazikkkkk esine guzel goruncem derken evladinin sütünden etmek.yok bebeğim seninle alakalı dğil biz özelden konustuk onunla iyiliği için izine ayrılması gerektiğini anlattım o da anlayışla karsıladı ve ayrıldı sen kendini suclu hissetme :) sen yine hafif konustun @ParteMoralll neler dedi görmedn mi alınsa ona alınırdı![]()
inşallah canımmm günaydınGünaydın kızlar..hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah..
başladım kuzum 1gün izin alabilmiştim zatenGünaydın canım nasılsın işe başladın mı bugün.
evetr ama yeni kisiler verse bizde motive olucazzzzz belki herkes cosssaa amaaan neyse :)Hakikaten canım ne gayret vardı bizde..yeni gelenler sürekli kalsalar liste yine coşacak ama nerdeeartık bizim kilo verimimiz yavaşladı eskisi gibi gitmiyo..
herkesinn düşüncesi farklı kuzum ne diyebilirsin kiAynen baktim baskalariylada ayni polemik icinde psikoljisi fena bozukk. Yazikkkkk esine guzel goruncem derken evladinin sütünden etmek.
Boyle insanlari bencil buluyorum.
Nyse bidaha grubumuzda yer alamaz ozaman yolu ack olsun
@selcanmehmetcan baaaak sabah sabah beni dellendirdinnherkesinn düşüncesi farklı kuzum ne diyebilirsin ki
Şimdi 77 yi gördüm sayılır..95 kilodan inmistim o zaman..evetr ama yeni kisiler verse bizde motive olucazzzzz belki herkes cosssaa amaaan neyse :)
Sen simdi kacsin bak ozamanlar baya inmissin
neyse boşver@selcanmehmetcan baaaak sabah sabah beni dellendirdinn![]()
ramazan gelmeden bi 76olaydın takıma gireydinnŞimdi 77 yi gördüm sayılır..95 kilodan inmistim o zaman..
Aa supeeerrrŞimdi 77 yi gördüm sayılır..95 kilodan inmistim o zaman..
of off yaşlandirdi bu grup beniiiiiiiiiiiiii.neyse boşverbugün perşembeeeeee yarın tartı günü ve herkesler uyuyo muuuu yarın ki hedefi 54.5 altında
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim bugün tutuyorum Allah kabul ederseAllah kabul etsin ins bu gece yüzü suyu hurmetine..
Ayyy olucam olmam lazımmmramazan gelmeden bi 76olaydın takıma gireydinn![]()
ne giycen kına daOgleden sonra misafirlerim varrrrr...
Aksamda kinaya gitcem. Bugun cok yazamam ogleden sonra.
Menulerrrrrrrrr insallah bozulmazzzzz![]()