Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın bence sen baya eksı cıkcaksın gıbıme gelıyo cunku baya baya uydunn lısteye
kactın gecen hafta cuma
72,40 pazartesiyi hatırlamıyorum ama şişkinliğim vardı 1 kilo gider gibime geliyor 72,40 den ya da 72,30 dü sanırım gitmiş gibi de hissetmiyorum açıkçası karın çok şiş

ben hızlı vermek istiyorum artık gram gram olmuyor soğuttu beni resmen
gr gr daha iyi bebeğim sağlıklı ve kesin veriyosun kilonu

afiyet olsun kuzum ... ama 2 dilim ekmek çok değil mi öğlen için .. hem niye kahvaltısız çıkıyorsun bakim...
cok küçük dilimdi zaten t.bugdaydı ondan cok değil gibi geldi ama cok mu olmuş :olamaz: geç kaldım kuzum ondan yapamadım akşam bende sen gibi yogurda talim galiba :KK53:

gr gr daha iyi bebeğim sağlıklı ve kesin veriyosun kilonu

cok küçük dilimdi zaten t.bugdaydı ondan cok değil gibi geldi ama cok mu olmuş :olamaz: geç kaldım kuzum ondan yapamadım akşam bende sen gibi yogurda talim galiba :KK53:
tam buğdaysa kahvaltıyı tamamlar sorun olmaz ...
gram gram da nereye kadar ilk günlerimi hatırlıyormusun nasıl gidiyordu çok az yiyorsun dediniz arttırdım ay 2 kilo ya gidiyor ya gitmiyor en azından 69 a kadar sıkmam gerekli

tam buğdaysa kahvaltıyı tamamlar sorun olmaz ...
gram gram da nereye kadar ilk günlerimi hatırlıyormusun nasıl gidiyordu çok az yiyorsun dediniz arttırdım ay 2 kilo ya gidiyor ya gitmiyor en azından 69 a kadar sıkmam gerekli
bence bu hafta 71e kesin düşceksin :sus::sus: haftaya da 70 olursan ramazana 69larda girersinnn

sıcak düş alsan iyi gelir belki
Ayy isleri yaptimmm karnim agriya agriya pek zorrrrr banyoyu yikayp hemen gircemmmmm dusa sonrada yemege girisirm tmmdir
Düğünde diyet yapilmaz seninde oyle düşüneceğini düşündümdü:KK70::KK70:
aynen :D bikerexik evleniyoooo.

Yasasinn:KK72: yiyecuğukk pastayi:KK72: dün esim dışarı çıktığımızda pasta aliyim didi:tokat: sus ahlını oyuncak itme saglikli besleniyoh dedim:mapus:iyi dimişim mi:sus:
:D :D cikolatamiymissssss
Cinimmm:dua::KK74: misafirin olmayaydi yatagdin:KK35:
Keskeeeee onu birak bide kinaaa iyy hic cekilmezZ OYNA OYNA DICEKLER:bicak:
Sordgun icnsagol tatlım dün oriclu idokv

Tatlım misafir geldi dun oruclucidim cokvyoeuldum orucvactim hemen camiye gittik bulasiklari yikadim hiç giremedim buraya yattım gitti bugun deoruc var
allah kabul etsin cnm merak ettik daha sk ugramaya calisirsin :KK54:

sonunda yemek yedim bugün kü menüm belli oldu eve geçmeden yazarım buraya
ama doymadım halen açım :KK70:
bende cok tokum eve gidinceye kadar acıkmam inşallahhh :dua: acıksamda 1 yeşil elma yerim akşamda yogurt kürü yaparım :super: sen ne yicen akşam :sus:

Back
X