Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eve gidince bi tartıl bakayım esas kilon kacmış görelim akşamda hafif ye sabah kahvaltını güzel yaparsın söz bişi demicem yarınki kahvaltına :sus:

temem eve gidim hemen tartılıp yazcam buraya :sus: kaç gündür yiyemiyom bişi :KK43: sabah hep koktu canım cok tahinli pide istedi kücüklerinden yiyim mi yarın :sus:

ay ne güzel oluuurrbakayım yarın kaç olcam ona göre hedef belirleriz :dondurma: partiş bu hafta herkesten -500istemişti ama takımda resmen adını unuttugum üyeler var ne almede millet bilmiyorumama ben 500olmasa da bi 300 bekliyorum kendimden :KK51::KK51:
harbi kaç kişiyiz takımda sen ben poncik zuzu parte listede sekerpancarı sarraf aday liste sercan ve aylin izinli
...
bu hırsa devam ederse bende haftaya 2 kilo verecem :D mayıs sonu 69 u görmüş olacam ... ben geçen hafta kaçtım pazartesi tartılmadım ama pazartesi kesin + dıydım

harbi kaç kişiyiz takımda sen ben poncik zuzu parte listede sekerpancarı sarraf aday liste sercan ve aylin izinli
...
bu hırsa devam ederse bende haftaya 2 kilo verecem :KK70: mayıs sonu 69 u görmüş olacam ... ben geçen hafta kaçtım pazartesi tartılmadım ama pazartesi kesin + dıydım
sen ben poncşk partiş sekerpancarı sarraf htc senad elaalemi zuzuzu moonlii selcan :deli::deli:
artı oldugunu düşünüyosan tartılmaman daha iyi olmş bak ben tartıldım +1,3 tüm psikolojim bozuldu :KK53:

hee orda yok dimi pardon canısı ya

yok bizde dere var :KK53::KK53::KK53:

sen ben poncşk partiş sekerpancarı sarraf htc senad elaalemi zuzuzu moonlii selcan :deli::deli:
artı oldugunu düşünüyosan tartılmaman daha iyi olmş bak ben tartıldım +1,3 tüm psikolojim bozuldu :KK53:

yok bizde dere var :KK53::KK53::KK53:
%90 EMİNİM HAFTA SONU EŞİME SARMA SARDIM BENİM YÜZÜMDEN ODA DİYET YAPIYOR ACIDIM ACINACAK HALE GELDİM :D ÇOKTA YEMEDİM AMA +SI OLDU
HTC HAMİŞ AMA ÇIKTI O LİSTEDEN GELMİYOR ZATEN MOONLİ DE PEK YOK SENAD ELAALEMİ PEK YOK ARADA ONLARI KARIŞTIRIYORUM ....

%90 EMİNİM HAFTA SONU EŞİME SARMA SARDIM BENİM YÜZÜMDEN ODA DİYET YAPIYOR ACIDIM ACINACAK HALE GELDİM :KK70: ÇOKTA YEMEDİM AMA +SI OLDU
HTC HAMİŞ AMA ÇIKTI O LİSTEDEN GELMİYOR ZATEN MOONLİ DE PEK YOK SENAD ELAALEMİ PEK YOK ARADA ONLARI KARIŞTIRIYORUM ....
@htc71 sen hamile misin kız :oha: yok be olsa haberim olur dur benim :KK53: sınavları vardı ondan izine ayrıldı bu hafta döncek diye biliyorum bennnn

evet yaa cok geç okunuyo ama Allah kolaylıgını veriyo kuzum
aynen öyleee sıcakta dısarda gezmedigin sürece bi zorlugu yok:KK51:

Back
X