• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eve gidince bi tartıl bakayım esas kilon kacmış görelim akşamda hafif ye sabah kahvaltını güzel yaparsın söz bişi demicem yarınki kahvaltına :sus:

temem eve gidim hemen tartılıp yazcam buraya :sus: kaç gündür yiyemiyom bişi :KK43: sabah hep koktu canım cok tahinli pide istedi kücüklerinden yiyim mi yarın :sus:

ay ne güzel oluuurrbakayım yarın kaç olcam ona göre hedef belirleriz :dondurma: partiş bu hafta herkesten -500istemişti ama takımda resmen adını unuttugum üyeler var ne almede millet bilmiyorumama ben 500olmasa da bi 300 bekliyorum kendimden :KK51::KK51:
harbi kaç kişiyiz takımda sen ben poncik zuzu parte listede sekerpancarı sarraf aday liste sercan ve aylin izinli
...
bu hırsa devam ederse bende haftaya 2 kilo verecem :D mayıs sonu 69 u görmüş olacam ... ben geçen hafta kaçtım pazartesi tartılmadım ama pazartesi kesin + dıydım

temem eve gidim hemen tartılıp yazcam buraya :sus: kaç gündür yiyemiyom bişi :KK43: sabah hep koktu canım cok tahinli pide istedi kücüklerinden yiyim mi yarın :sus:
he ye bi tanecik yada yarım:işsiz: kokmuş şimdi özenmişin oruclu oruclu olmaz yemeden :KK51:

wcden yana sorun yok kuzum cıkıyorum, ama hastalıkta baya düşmüştü bi 400 500 gram geri geldi şimdide oruç var malum ezan geç okunuyo ondan sabahları fazla cıkıyorum tartıda
sabaha kada oruç:rapci::rapci: az yersen akşam o da nasıl olcaksa sabit çıkarsın

harbi kaç kişiyiz takımda sen ben poncik zuzu parte listede sekerpancarı sarraf aday liste sercan ve aylin izinli
...
bu hırsa devam ederse bende haftaya 2 kilo verecem :KK70: mayıs sonu 69 u görmüş olacam ... ben geçen hafta kaçtım pazartesi tartılmadım ama pazartesi kesin + dıydım
sen ben poncşk partiş sekerpancarı sarraf htc senad elaalemi zuzuzu moonlii selcan :deli::deli:
artı oldugunu düşünüyosan tartılmaman daha iyi olmş bak ben tartıldım +1,3 tüm psikolojim bozuldu :KK53:

hee orda yok dimi pardon canısı ya

yok bizde dere var :KK53::KK53::KK53:

sen ben poncşk partiş sekerpancarı sarraf htc senad elaalemi zuzuzu moonlii selcan :deli::deli:
artı oldugunu düşünüyosan tartılmaman daha iyi olmş bak ben tartıldım +1,3 tüm psikolojim bozuldu :KK53:

yok bizde dere var :KK53::KK53::KK53:
%90 EMİNİM HAFTA SONU EŞİME SARMA SARDIM BENİM YÜZÜMDEN ODA DİYET YAPIYOR ACIDIM ACINACAK HALE GELDİM :D ÇOKTA YEMEDİM AMA +SI OLDU
HTC HAMİŞ AMA ÇIKTI O LİSTEDEN GELMİYOR ZATEN MOONLİ DE PEK YOK SENAD ELAALEMİ PEK YOK ARADA ONLARI KARIŞTIRIYORUM ....

%90 EMİNİM HAFTA SONU EŞİME SARMA SARDIM BENİM YÜZÜMDEN ODA DİYET YAPIYOR ACIDIM ACINACAK HALE GELDİM :KK70: ÇOKTA YEMEDİM AMA +SI OLDU
HTC HAMİŞ AMA ÇIKTI O LİSTEDEN GELMİYOR ZATEN MOONLİ DE PEK YOK SENAD ELAALEMİ PEK YOK ARADA ONLARI KARIŞTIRIYORUM ....
@htc71 sen hamile misin kız :oha: yok be olsa haberim olur dur benim :KK53: sınavları vardı ondan izine ayrıldı bu hafta döncek diye biliyorum bennnn

evet yaa cok geç okunuyo ama Allah kolaylıgını veriyo kuzum
aynen öyleee sıcakta dısarda gezmedigin sürece bi zorlugu yok:KK51:

Back
X