Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar slmlrrrr
Dün iftarda çok yemedim ama sonra eşim tatlıa lmştı yedim sinir oldum kendimeee hatta arıza yaptım senin yüzünden yedim diye.
Ama size harika bi tarif vericm unsuz yağsız beşamel soslu mantarlı tavuk yaptım orjinalini hiç aratmadı
Tavukları 2 yk z. Yağında kavurdum soğnla birlikte sonra mantarları ve sebzeleri ekledim ben kırmızı biber ve yeşil biberli yaptım 1 yk domitis salçası tuz karabiber kekik pulbiber artık nasl isterseniz suyunu çekene kadr pişirdim neyse gelelim light beşamel sosumuza 2 su bardağı light süte 1 tepeleme yk mısır nişastasını ekleyip çırptım sonra kıvam alana kadr pişirdim tuz ve karabiberde ekledim kaynayınca tavuklu soyenin üstüne döküp en sonda 1 su bardağı light kaşar peyniri rendeledim üstüne hopp fırına harika oldu Ramazanda yaklaşırken aklınızda olsun:kk77: instagramda beni takip etmeyi unutmayın rsim ekliyorum birbedenkucuk olarak arayın bulursunuz öptümm

Bugünkü memüm çok salakçaydı sabah 3 kandil simidi oldr yağlı ve zararlıli nile bile yedim akşmda dışardaydm yemk yediler ben yemedm kızımın patateslerinden 5-6 tane yedim okadar:KK14:

Kızlar slmlrrrr
Dün iftarda çok yemedim ama sonra eşim tatlıa lmştı yedim sinir oldum kendimeee hatta arıza yaptım senin yüzünden yedim diye.
Ama size harika bi tarif vericm unsuz yağsız beşamel soslu mantarlı tavuk yaptım orjinalini hiç aratmadı
Tavukları 2 yk z. Yağında kavurdum soğnla birlikte sonra mantarları ve sebzeleri ekledim ben kırmızı biber ve yeşil biberli yaptım 1 yk domitis salçası tuz karabiber kekik pulbiber artık nasl isterseniz suyunu çekene kadr pişirdim neyse gelelim light beşamel sosumuza 2 su bardağı light süte 1 tepeleme yk mısır nişastasını ekleyip çırptım sonra kıvam alana kadr pişirdim tuz ve karabiberde ekledim kaynayınca tavuklu soyenin üstüne döküp en sonda 1 su bardağı light kaşar peyniri rendeledim üstüne hopp fırına harika oldu Ramazanda yaklaşırken aklınızda olsun:kk77: instagramda beni takip etmeyi unutmayın rsim ekliyorum birbedenkucuk olarak arayın bulursunuz öptümm
Ayy pk güzel anlattiinnn :kk77::kk77::kk77: ben geçen arattim bulamadim ama du bi daha bakayim

Sabah kahvaltı yok
Ogle: 2 dilim ekmek yarım kase çorba 1 tabak patlıcan Musakka yoğurt
Aksam: 1 tabak çorba Yoğurtlu patlican SchonerDuft SchonerDuft senden özendim :D 1 elma

Su 2 litre sporda yapcam tok tartıldim 55.6 çıktım yarından umutluyummmm

kaptinn kaptinn tabii olmasa iyiydi ama çubuk patates kızartması ya yedim artık başka biley yemedim bukadağğğğğ:işsiz: şuan bizimkiler profiterol yiolar kaşığı yaladım:eğlence:

Sabah kahvaltı yok
Ogle: 2 dilim ekmek yarım kase çorba 1 tabak patlıcan Musakka yoğurt
Aksam: 1 tabak çorba Yoğurtlu patlican SchonerDuft SchonerDuft senden özendim :KK70: 1 elma

Su 2 litre sporda yapcam tok tartıldim 55.6 çıktım yarından umutluyummmm
Oo iyi yaptın bende yanında domates salatalık biber yedim yarımşar adet bende tartıldım 72 30 çıktım

Back
X