Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKİM 516. ETAP***

nuffiun(72,3///%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( 56.7///%)
Alina_ (/59.3///%)
keptinn(/54.7///%)
Aylnaylm1(66.8///)
poncikbirgelincik(59.3///)

senad(63.3///%)

14. Takım Ortalama:%

:KK70: az okadr

Bakabiliyoorr. Bakmali ee oda babasi :) ben gidince gezmisler sonra evdelerdi valla 11 de geldm kizim annee neeeeereee didddin dedi :)
hahahahaha aynennn onlada guzdl tabi ama biz esimlede cikiyoruz bazen. Bazen anneme gidince kizimsiz kuafore alisverise gidiyoruz kardesimle. Ee arada ekstra e enerji depolamak lazim
ne tatlı olur dimi annee annneee diye kapıda karşılaması mıncır popişten maşallah allah bağışlasın

günaydın tatlım bilinen 800 gram gitti pazartesi tartılmadım çünküm haftaya pazartesi salı çarşamba tekrar yapcam canısı teşekkürler
Guzel gitmis canimm 1 kilo nerdeyse :KK74: daha cok bekliyodum aslinda bir bucuk falan ama ne kadar gitse kar:rolleyes: şiş hissediyo msn hala :KK37:

günaydın tatlım bilinen 800 gram gitti pazartesi tartılmadım çünküm haftaya pazartesi salı çarşamba tekrar yapcam canısı teşekkürler
Guzel gitmis canimm 1 kilo nerdeyse :KK74: daha cok bekliyodum aslinda bir bucuk falan ama ne kadar gitse kar:rolleyes: şiş hissediyo msn hala :KK37:

bakayım öyle yaparım olmazsa bardak kek şeklinde yaparım az çıkıyor zati güzelde kurdale ile süslerim :KK70: kız bak güzel olur yanına çiçek alırım işte güzel bir hediye oldu :KK70:
hee ben düşündüm gene :KK53::KK53: zekam tam övülmelik :deli::deli:
kızlar soruyorum sizlere 71,50 oldum sizde artık squat gibi hareketlere başlayayım mı plastes mi yapayım ebru şallının videolarından haftanın 1 günü dier günler yürüyüş
ben bilemedim SekerPancarii SekerPancarii sor
***14. TAKİM 516. ETAP***

nuffiun(72,3///%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( 56.7///%)
Alina_ (/59.3///%)
keptinn(/54.7///%)
Aylnaylm1(66.8///)

senad(63.3///%)

bu neydi gızzzz :KK53:

özlemiiişşş :emir_bebek::emir_bebek: ben nişanlımın bakabilceni sanmıyorum ama denemek lazım tabi :deli::deli:
Bakamaz dersen adam BAKAMAZ zaten :D bakar niye bakmasin babasi degilmi altini degistirir yemek yedirir gezdirir bakar. Bebek olsa hadi durmaz meme ister ama suan oyle durum yok en fazla durmazsa donerim. Bence rahat olmak lazim.
ne tatlı olur dimi annee annneee diye kapıda karşılaması mıncır popişten maşallah allah bağışlasın
Evetttttt sagoll canmm aminnnn:KK200:
Bir problem vardı ama hallettim inşallah bir aksilik çıkmazda artık yeşil çaylarım ve ben hep burada olacağız
tamam sormak zorundayim. Senin icin soylemiyorum genel grupta aktif olmayanlarin durmasinin anlami yok.
Senin isin varmis olabilir boyle seyler geldin:KK14: hadi bakalimm bol eksiler

kek kakaolu muydu :KK70: bende açma yapacam eşim iş yerine görtürcek allahtan sevmim kendilerini ama kek yapayım yanına dimi azcık yerim kalanı götürürüm kv anneye onlarda nasiplenir :KK70:
Yok tarçınlı yenibaharli cevizli üzümlüydü:sus: o kadar guzel oldu ki:sus: bi catal alip geri cekildim aksam gec saatte yapmistim bugun bi dilim yerim oglen:sus: açma sevilmez miii:KK45:

Yag mi :kahve: ne yağsı:kahve: yağ ne arar benim ficutta:kahve:hee sudur ki o:kahve:
hee:kahve: hmm:kahve: okk:kahve: hıhı:kahve: :D:D
Bakamaz dersen adam BAKAMAZ zaten :KK70: bakar niye bakmasin babasi degilmi altini degistirir yemek yedirir gezdirir bakar. Bebek olsa hadi durmaz meme ister ama suan oyle durum yok en fazla durmazsa donerim. Bence rahat olmak lazim.

Evetttttt sagoll canmm aminnnn:KK200:
tamam sormak zorundayim. Senin icin soylemiyorum genel grupta aktif olmayanlarin durmasinin anlami yok.
Senin isin varmis olabilir boyle seyler geldin:KK14: hadi bakalimm bol eksiler
ben rahat olurum da erkeginde olması lazım işte :D siz tencere kapak kocisinle bulmuşunuz birbirinizi :dondurma:
Hee kilo bile zor korunuyo valla boyle:tokat: haftaici full diyetteyim :tokat:
diyetteyimm diyet deyiiimmm :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

:KK70: az okadr

Bakabiliyoorr. Bakmali ee oda babasi :) ben gidince gezmisler sonra evdelerdi valla 11 de geldm kizim annee neeeeereee didddin dedi :)
hahahahaha aynennn onlada guzdl tabi ama biz esimlede cikiyoruz bazen. Bazen anneme gidince kizimsiz kuafore alisverise gidiyoruz kardesimle. Ee arada ekstra e enerji depolamak lazim
Aynen cocuklu gezmek ayri bi guzel tabi:KK36: ama arada kacamaklar iyidir:KK70:

***14. TAKİM 517. ETAP***

nuffiun(72,30///%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( ///%)
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
Aylnaylm1(66.8///%)
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5///%) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü

Listeyi gormedm :D

kızlar soruyorum sizlere 71,50 oldum sizde artık squat gibi hareketlere başlayayım mı plastes mi yapayım ebru şallının videolarından haftanın 1 günü dier günler yürüyüş
Squata baslama canim daha ideal kiloda olanlara öneriliyo squat ama az az yapabilirsin tabi artirmadan hergun 40 50 squattan fayda gelir zarar gelmez:KK73:yag yakici nabiz yükseltici egzersizler yap bence pilates guzel olur yürüyüşle beraber kilo verirken şekillenirsin:KK36:

Yok tarçınlı yenibaharli cevizli üzümlüydü:sus: o kadar guzel oldu ki:sus: bi catal alip geri cekildim aksam gec saatte yapmistim bugun bi dilim yerim oglen:sus: açma sevilmez miii:KK45:
çok sevmem eskiden annem sık sık yapardı belki onun etkisiydi tarçın güzel olurda yenibaharı ilk kez duydum

Back
X