- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #201.201
Hmmmheehmm
okk
hıhı
![]()
ben rahat olurum da erkeginde olması lazım iştesiz tencere kapak kocisinle bulmuşunuz birbirinizi
diyetteyimm diyet deyiiimmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmmheehmm
okk
hıhı
![]()
ben rahat olurum da erkeginde olması lazım iştesiz tencere kapak kocisinle bulmuşunuz birbirinizi
yaniiiii :) sende alistir. Sen yapamaz durduramaz dersen ona zaten yapmaz.heehmm
okk
hıhı
![]()
aynenn bebegim. Yakinda sacimi boyatcam kestirim birazda ama nasl boyatsam bilmiyorm sarilarim baya gittiAynen cocuklu gezmek ayri bi guzel tabiama arada kacamaklar iyidir
![]()
squata ne zaman başlamam gerekli ki yüzmek popoyu kaldırır mı ki acaba popomda yağ kalmadı göçtüSquata baslama canim daha ideal kiloda olanlara öneriliyo squat ama az az yapabilirsin tabi artirmadan hergun 40 50 squattan fayda gelir zarar gelmezyag yakici nabiz yükseltici egzersizler yap bence pilates guzel olur yürüyüşle beraber kilo verirken şekillenirsin
![]()
Ben kekin her türlüsünü cok severim bi bardak caylaçok sevmem eskiden annem sık sık yapardı belki onun etkisiydi tarçın güzel olurda yenibaharı ilk kez duydum
Ay en sansli oldugum konulardan biri popo digeri belsquata ne zaman başlamam gerekli ki yüzmek popoyu kaldırır mı ki acaba popomda yağ kalmadı göçtü![]()
Squata ideal kilonuzda başlayin diyolar canim mesela ben 57 56 kilodayken başladimsquata ne zaman başlamam gerekli ki yüzmek popoyu kaldırır mı ki acaba popomda yağ kalmadı göçtü![]()
geçmiş olsun canım dikkat et kendine büyümüş prensesimiz 20 haftalık olmuşmasallahhh
![]()
Çok geçmiş olsun dikkkat etmelisin havalar değişiyor kuzum
Ay azcık yaptım
Hafif geçmiş akşam tartiya olumlu yansır umarim
Cok cok sag olun kizlar gececeknins. siz de kendinize dikkat edin havalar bir rutonlesmedi hastalik havasi hepCok gecmis olsun bebegimmmdikkat et kendinee
![]()
Ayy bakir hic denedin mi sana cok yakisir sankiiiiiyaniiiii :) sende alistir. Sen yapamaz durduramaz dersen ona zaten yapmaz.
aynenn bebegim. Yakinda sacimi boyatcam kestirim birazda ama nasl boyatsam bilmiyorm sarilarim baya gitti
Oyle olmuyo direk***14. TAKİM 517. ETAP***
nuffiun(72,30/71,50/-800/1,11%)
zuzuzuzu1234 (66///%)
elaalemi( ///%)
Alina_ (59.3///%)
keptinn(54.7/54.5/0.2/%0.37)
poncikbirgelincik(59.3///)sabit
senad(63.3/62.7/0.6/%0.95)
htc71(63.5///.%) 512.etapta bildirimli izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 5e bölündü
14. Takım Ortalama:%
@keptinn Aylini çıkardım listeden ??
sütle keki seviyorum ben dene hiç yemediysenBen kekin her türlüsünü cok severim bi bardak cayla![]()
bende yeni denedim bu tarifi yenibahari koyarken tereddüt ettim ama harika bi aroma verdi
![]()
Bana bunlarla gelinGünaydın kızlar nasılsınız kilom 65.300![]()
Gecmiss olsun tatlisimmm kendine dikkat ettCok cok sag olun kizlar gececeknins. siz de kendinize dikkat edin havalar bir rutonlesmedi hastalik havasi hep![]()