Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa evet bel bölgesi cok kötü duruyo ama bel ince bacaklar kalında güzel durmuyo :ruh::ruh:

ahaha popyu vurduklarını duydumdu da bacagı ilk defa duydum :KK70::KK70: hayal ettimde .dadadahdjshddh :KK70::KK70::KK70:

pazartesi salı çarşamba dimi:kahve::kahve: salı mevlüt var ama nasıl yapsam ki kuzu:KK51:

ahahaahahah :KK70::KK70::KK70:: koptum bu nasıl övmek :KK70::KK70: ama cidden iyi duruyosun yani bayaa :KK8::KK8:
çarşamba perşembe cuma yapsan nasıl olur çarşamba dördümüzde yapıyor olcaz

Ayy o listeyi mi alıntılanmışım:KK70:
assssdsdsdd:D:D:D:D:D
Kızlar -500 kimler gördü
cok kimse değil kuzu:bicak::bicak:
Yuvarlayasim geliyo :KK70: hahahahahaahahahahahahah

Bende vurucam yetti :KK70: hahahah
sizin kimin dedikosusu oluceek baska:KK47:

Taktik maktik yok bambam bam :KK70:
:olamaz::olamaz:
en azından dürüstsün sevdim bunu :KK53::KK53::KK53::KK53: güzel dedikodumu yapın ne güzel zayıfladı diyin hadi görüm sizi :KK53::KK53:

evettt hani korseler varya sekli benim bel seklim oyle hahahahaahhaahaj ay nedir bugun bende ki ozguven patlamasi gorende 55 sanicak :KK70:
maşaşlla diyim :KK53::KK53: bnmde üle belcağızım pek ince ama göbük var :ruh:
çarşamba perşembe cuma yapsan nasıl olur çarşamba dördümüzde yapıyor olcaz
bakayım kuzum hafta sonu karar veririm ben belki 2 gün yaparım carsamba perşembe :KK58:

assssdsdsdd:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

cok kimse değil kuzu:bicak::bicak:

en azından dürüstsün sevdim bunu :KK53::KK53::KK53::KK53: güzel dedikodumu yapın ne güzel zayıfladı diyin hadi görüm sizi :KK53::KK53:

maşaşlla diyim :KK53::KK53: bnmde üle belcağızım pek ince ama göbük var :ruh:

bakayım kuzum hafta sonu karar veririm ben belki 2 gün yaparım carsamba perşembe :KK58:
acik sozluyum bilmeznisin cumle aleeem bilir:KK48:

Valla seninkini gobek sayma. Bende gobek cikintim var tabiki dumduz degl ama dun gordumki benm ki gobek deglms bahahahahahah:olamaz::skandal:

Maraş usulü küçük dondurmalar vardı arkadaşım hadi yiyelim dedi sabah bu arada kan vermeye gittim sabah gelince küçük dondurmanın hepsini yemedim o kaçı bı Magnum yedi yeme dedim ama yedi :( oda rahim yapıyordu

Yook kiz ben kisa sac kullanmam
himmm ben sallamaya alistm ondan iciyorm bazen
ben te böle kestirdimdi düğünden sonra yine aynısjını yapcam cok seviiim :D
dene kız cok rahat olyuoooo
efa7e40321d8a096b7536b3f8827604c.jpg

Back
X