• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa evet bel bölgesi cok kötü duruyo ama bel ince bacaklar kalında güzel durmuyo :ruh::ruh:

ahaha popyu vurduklarını duydumdu da bacagı ilk defa duydum :KK70::KK70: hayal ettimde .dadadahdjshddh :KK70::KK70::KK70:

pazartesi salı çarşamba dimi:kahve::kahve: salı mevlüt var ama nasıl yapsam ki kuzu:KK51:

ahahaahahah :KK70::KK70::KK70:: koptum bu nasıl övmek :KK70::KK70: ama cidden iyi duruyosun yani bayaa :KK8::KK8:
çarşamba perşembe cuma yapsan nasıl olur çarşamba dördümüzde yapıyor olcaz

Ayy o listeyi mi alıntılanmışım:KK70:
assssdsdsdd:D:D:D:D:D
Kızlar -500 kimler gördü
cok kimse değil kuzu:bicak::bicak:
Yuvarlayasim geliyo :KK70: hahahahahaahahahahahahah

Bende vurucam yetti :KK70: hahahah
sizin kimin dedikosusu oluceek baska:KK47:

Taktik maktik yok bambam bam :KK70:
:olamaz::olamaz:
en azından dürüstsün sevdim bunu :KK53::KK53::KK53::KK53: güzel dedikodumu yapın ne güzel zayıfladı diyin hadi görüm sizi :KK53::KK53:

evettt hani korseler varya sekli benim bel seklim oyle hahahahaahhaahaj ay nedir bugun bende ki ozguven patlamasi gorende 55 sanicak :KK70:
maşaşlla diyim :KK53::KK53: bnmde üle belcağızım pek ince ama göbük var :ruh:
çarşamba perşembe cuma yapsan nasıl olur çarşamba dördümüzde yapıyor olcaz
bakayım kuzum hafta sonu karar veririm ben belki 2 gün yaparım carsamba perşembe :KK58:

assssdsdsdd:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

cok kimse değil kuzu:bicak::bicak:

en azından dürüstsün sevdim bunu :KK53::KK53::KK53::KK53: güzel dedikodumu yapın ne güzel zayıfladı diyin hadi görüm sizi :KK53::KK53:

maşaşlla diyim :KK53::KK53: bnmde üle belcağızım pek ince ama göbük var :ruh:

bakayım kuzum hafta sonu karar veririm ben belki 2 gün yaparım carsamba perşembe :KK58:
acik sozluyum bilmeznisin cumle aleeem bilir:KK48:

Valla seninkini gobek sayma. Bende gobek cikintim var tabiki dumduz degl ama dun gordumki benm ki gobek deglms bahahahahahah:olamaz::skandal:

Maraş usulü küçük dondurmalar vardı arkadaşım hadi yiyelim dedi sabah bu arada kan vermeye gittim sabah gelince küçük dondurmanın hepsini yemedim o kaçı bı Magnum yedi yeme dedim ama yedi :( oda rahim yapıyordu

Yook kiz ben kisa sac kullanmam
himmm ben sallamaya alistm ondan iciyorm bazen
ben te böle kestirdimdi düğünden sonra yine aynısjını yapcam cok seviiim :D
dene kız cok rahat olyuoooo
efa7e40321d8a096b7536b3f8827604c.jpg

Back
X