Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@keptinn @nuffiun zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234
kızlar bunu mu yapsak hııı? :110:
18447777_450615515298115_1876713244_n.jpg

çok sağolun teşekkür ederim bu süreçte nasıl olacak beni yönlendirebilirmisiniz tşk
Cuma günleri tartı günleri yazıyoruz yüzdesi flaan alıyor listeye eklniyoe her gün ne yedi isek onları buraya yazıyoruz hatta spot yapacaksan onlarında yazabilirsin sadece cuma günleri az çıkmaya bak canısı zaten @keptinn seni yönlendirir canısı

Cuma günleri tartı günleri yazıyoruz yüzdesi flaan alıyor listeye eklniyoe her gün ne yedi isek onları buraya yazıyoruz hatta spot yapacaksan onlarında yazabilirsin sadece cuma günleri az çıkmaya bak canısı zaten @keptinn seni yönlendirir canısı
ben bugün tartıldım 113,50 çıktım birdahaki hafta cuma günü sabahı tartılıp paylaşıcam doğrumu birde sabah öğlen ve akşam yediklerimi paylaşıcam

ben bugün tartıldım 113,50 çıktım birdahaki hafta cuma günü sabahı tartılıp paylaşıcam doğrumu birde sabah öğlen ve akşam yediklerimi paylaşıcam
Aynen tatlım hani buranın sorumluları sana bilgi ver çek bn üstün körü verdim bilgileri dikkat edeceksin kaçamak yok yedi buçukta sonra sabahtan akşama ne yedi isen yazacaksin canısı

Evet dogru. Deneme surem bitince listeye giriceksin.
Aksamlari sabah ogle aksam ne yediysen yazicaksin. Menulere yorum yapacaksin.

Back
X